Hááát ami gyümölcs és jeges,az van pár ami ízlik,de inkább azokat squonkolom,vagy a bekeverési erősségétől függ hogy mtl vagy felhőketgetésre szánom
Már rezeg a gép.
Rájöttem ! A kivonatos pont olyan nekem mint Jánosnak a Dvarw !
1-2 milli és mehet a mosóba
Hát minden hiába!!
A la Tabi e-ciget holnap ajándékozom el. Én próbáltam megszeretni, de ezt nem erőltetem. Az azhad gold america elsőre nagyon tetszett… Annak még adok esélyt szóval én már nem veszek ilyen nagyon dohányosnak mondottakat, csak kamu dohányost
Már lemondtam a mai nappal róluk én is.
Bezzeg tegnap este még nézegettem őket de ma megerősítettél hogy nem nekünk valóak
Párszor próbálkoztam velük én is, mindig nézegetem, de mindig másnál kötnek ki a végén
Megmondom őszintén, lehet,hogy én is csak viccelődök vele, mert nem tudom mi lesz a vége!! Amikor kezdtem az rta-t az Azhard kuka lett. Most azért elég jól bevásároltam látatlanba a Blendfeel-ből és csak egyet próbáltam, az nagyon be jön!! Ki tudja mit mondok a többire!!
Mondhatnám elég nagy (sok) íz-skála megtalálható itthon.
Talán több mint amik bezárnak boltoknak most akciósan a polcain
Szerencsére vannak kedvencek de nem az igazi dohányvariációkból
Ha a fele bejön, már jó vagy
Sokan vagyunk így ezzel. Én kis túlzással pár francia kommentre alapoztam a raktárkészlet.
Azt írta “Trés bon” Három év múlva ha sz@r megkeresem és elbeszélek vele
Vagy van a másik: 5 csillag-még nem tesztelte
Sose értettem miért véleményez így valaki De ugyanez megvan 3 csillaggal is
Blendfeel micsoda?
A nyelvi nehézségek miatt én az itatást szorgalmaznám…
Balkán
Flavorika Pyramid tuning 2 hete érik.
Hígabbra csináltam, mivel így is agresszív, egyedi, de számomra finom íz.
3 százalékos keverés, felütve 1 százalék Azhad’s Latakiával, és kapott némi FA Bitter Wizardot. (120 ml-be 15 csepp).
A végeredmény meglepett - pozitívan.
(Ez így félszintetikus száraz, de karakteres nemes szivarkaíz lett, kb. 0W45 ).
Magyar neve: Fafüstölő Ajtaján Ottfelejtett Két Hetes Tornazsák.
HC néha tud meglepetéseket okozni Közel egy éve várok arra, hogy legyen elérhető a Pulse V3-ból a sima fekete szín. Erre hétvégén jött egy darab amire azonnal lecsaptam
Annyi biztos,hogy nem közülünk való a tettes,mert kelet európai vaper nem ad 13.9€-ot egy ilyen aromáèrt.
Én már nem is mertem írni milyen “drasztikusan” fogy
Ám korábban láttam, hogy van “jeges” kiadású kész liquid belőle. https://www.aromes-et-liquides.fr/e-liquide-juice-man/7964-e-liquide-unicorn-frappe-on-ice-100ml-par-juice-man-s.html
Szerintem beszerzek egy adag cooladát vagy valami hűsítő adalékot, hogy kis adagban kipróbáljam milyen lehet.
Egy próbát mindenkèppen megèrhet,ha hosszútávon kedveled a hűsítèst.Nekem nèhány tank elgőzölèse,pèldául A&L aromákból bőven elèg.
Eleinte tetszik,hogy lefagyassza a torkom,de egèsz nap nem menne.
Szerintem te még a gyümölcsöst is meglatakiázod.