Igen, most azt használom!! Meg vagyok vele elégedve. Kellemes használni, jó íz, semmi folyás!! Pedig nagyon keresem, de hiába!
Az utóbbi időben már csak aromákat rendeltem, ha fogytán volt, azokból is a kiadósabbakat (3-5%-os Discovery, A&L), de most a kényszerű árleszállítások hatására bennem is elszabadult a valamiféle végzetes kíváncsiság, úgy hogy…
(Master of Vape)
Nem bírtam tovább és rendeltem 4 db-ot Szerencsére volt egy nagyobb kedvezményem így sikerült kelet európai áron beszerezni
Hát igen, akinek szerencséjére volt egy nagyobb kedvezménye így hónap közepén,az az illető a többiekhez képest,eleve nagyobb eséllyel vásárol fel jó árasítva bizonyos aromákat.
Mèg jó,hogy nem Ők fizettek èrte.
Mester fogad padavanodnak!Az erő legyen veletek! Aki tud az tud!
Szerintetek várható a Liquid Aroma akció mostanság? Mi a bevett gyakorlat év vége, vagy ez most elmarad tekintettel arra, hogy szinte egyedüliként a törülköző bedobása nélkül uralja a Magyarokat kiszolgáló a piacot.
Mit kerülhet ki azzal, hogy csomagként is feladja, de a személyes átvétellel ad kedvezményt?
Ott ezt írják:
Az utolsó bekezdés a lényeg szerintem.
Ha kimész érte, mert ugye másképp nem kapod meg, akkor megéri nekik gondolom.
Ha nem ad kedvezményt személyes átvételre, lehet elveszti a magyar piac egy részét. A kedvezmény mindig csábító.
És nem, egyelőre nem egyedüli aki Magyarországra szállít (ráadásul máshonnan olyat is lehet amit tőlük nem)
Ínségesebb időkre készülve, és próbára is egyúttal. (Persze, a Master of Vape akciónak se tudtam ellenállni.) Valamivel ki kell váltanom az M-Type-ot és az Obsidiant, ha elfogy, ami még van (R.I.P. Vape42).
Ezt szinte én is rendelhettem volna
Én mindig 20% kedvezménnyel rendelek tőlük. Csak új reget kell csinálni és “elsovasarlas20” kupon. Nyilván így a pontok beváltása nem játszik, de így éri meg a legjobban.
Szoktatom magam az Adam Vape-hez, ha előbb utóbb ki kell menni érte!
Nem rossz sőt számomra nagyon finom, az öcsém csak ezt a márkát szipókázza , nem mindegyik kokszgyilkos, van ami 60ml egy tekerés, de van ami három tekerés, ez pont három!
Nálam megosztó volt. Volt ami egész szívható volt, de volt ami waff…
Nem győzött meg.
Megcsappant a készlet egy hét alatt
Aggódva figyelem én is.
És bár van itthon,de úgy vagyok vele,hogy a vantól nem kell félni.
Remélem a novemberi akcióra feltöltik a készletet,pontossan 14 napjuk van rá.
Amennyiben egy adott határidőre szükséges a készleteket kisöpörni, mert ezt követően csak zárjegyes liquidek árulhatóak eddig csak halványan sejthető áremeléssel, nos irigylem az optimizmusodat …