Majd tájékoztatlak. Egyelőre egésznaposnak tűnik
Várom!
Én majd szerintem holnap a Don Cristo pisztáciás lötyit fogom már kipróbálni…illatra elég atom
Az elég fincsi, de koxol, mint állat.
Igen, már hallottam itt a hírét, de ha minden igaz megéri.
Meg. Most ettől én is nosztalgikus hangulatba kerültem, de sajnos most nincs belőle itthon.
Aromát vagy a longfillt szoktad belőle venni? Lehet valami különbség? Én most csak a longfillt tudtam, mert az aroma nem volt készleten, pedig az gazdaságosabb lehet. Csak már nagyon ki akartam próbálni
Longfill. Annyi lehet a különbség, amennyire másképp kevered arányaiban az aromát.
Napokban érkezett, utolsó rendelésem a Master of Vape-ről
Szerintem még hagyom egy picit érni… elég halvány az íze
Viszont ha valaki szemezik a Steam Train márkának a Steam Bull nevezetű energiaitalos levesével, az vigyázzon, a hűsítés nélküli leírás nagyon nem igaz…
Sakura grape ugyan írja a husitest de elég veszélyes ilyet még nem éreztem soha. 3slukk és agyfagyás.
Jó is,hogy írtad mert èn nem szeretnèk ilyenfèle èlmènyekben rèszesülni.
Hát ebből is elég 1-2 öblösebb slukk…
Én szeretem az ICE dolgokat, koolada is megy pluszba dolgokra de ez egy másik liga, viszont ízre nagyon jó. Szerintem valami nagy dl kazanban szívható lehet
Tavaly rendeltem spanyolból Tpa m-type bitter nut aromát, (10 ml-es kiszerelésben) ezt 2 %-ban kevertem be, fél litert. Még mindig van belőle es rendesen érezni benne a keserű diós dohányt.
Így jártam mult héten pénteken, ami ugye 13-ika is volt, a svájci-német határon. Mivel, kezdek öregedni, igy szemüveg használata kötelező vezetés közben. (Jogosítványban is benne van a kód), amit a Svájci előszeretettel néz meg minden egyes kontroll alkalommal. Nos, ők nagyon nem sz@roznak ilyen téren. Én meg egyszerűen nem bírom hordani a szememen…És ugye előtte németben rajtam volt egész nap, de mivel esett az eső, igy amig vám papírokat intéztem, levettem, bele a tartóba, és fenn hagytam a műszerfalon. Papírok készen vannak, indulok. Határ parkoloból a bejelentkező fülkéig van kb 100m. Ott, kérem szólnak h kontroll lesz. Kivisznek. Ott, mérleg, ponyvát bontsam ki két oldalt, stb… sz@rság…közben szól a madam, hogy…szemüveg??? Mutatom h itt van a tokban. És már tettem is fel…de sajna az már késő volt. Mondja h majd fizetni kellene kb 950 chf-et, Svájci frankot. Ami nagyjából egyezik az euró értékével… nah, mondom magamban ez f@sz@ lesz, közben mutatom a papírt amit 2 éve csináltattak velem ugyanott, mert a román látta régen h kell szemüveg, de a Svájci meg egy szemteszt alapján hivatalos papirt csinált róla h nem kell, de mivel a jogsiban benne van így az újabb jogsicseréig viselni kell. Majd nézi a papírt és beszól nekem h végül akkor megsem lesz “penalty”, gondolom magamban , ‘jó hogy belém veritek az ideget, aztán meg elengedtek utamra’…
Bombo Nutty Supra Reserve kóstoló megvolt az imént.
Nos, egész fini és delejesen neoncitromsárga a megjelenés. Felöntöttem agyig, és majdnem így is erős még.
Gergő,Te mindig, mindenből ilyen sokat veszel?
Gondolom volt nèmi kedvezmèny is.
Ez csak az amit ma eszik meg,
Jó darabig minden nap lát Peanut