A pisztáciára nekem is fájt a fogam, de lemaradtam róla
akkor bocsanat! en kb fel eve vettem eloszor de azota kb allando vendeg, sajnos en is csak 2 db ot tudtam mar rendelni belole pedig 5 rol indultam kell talalni mas beszerzest ra mert igen jo darab, ha talalok jelzem Neked!
Előre is köszönöm
hirtelen ezeket talaltam ami mukodokepesnek nez ki:
Még talán itt is.
Rám ragasztottátok a panikolást, egy kicsit sok lett a klikk az egérrel. És itt szeretném megköszönni @Paska Vape társunk segítségét a beszerzésben.
Nagyon szívesen!! Örülök, hogy segíthettem!!
Ééééés igen. Gondoltam mindjárt be is keverem a Concerto-t. A nic már benne volt, VG fecsiben a kezemben, majd egy hanyag mozdulattal fellöktem az egészet a francba. Köszönöm, köszönöm, virágot az öltözőbe kérném.
Mondjuk reggel eleve úgy indultam, hogy a kulcsomat beleejtettem egy vödör felmosóvízbe. Aztán a buszhoz félúton eszembe jutott, hogy nincs nálam bérlet és mivel első ajtós, még lógni sem tudok, szóval vissza, húsz perc késés. Hazafelé meg jól eláztam. És még csak 2 óra van
Ez jobb story mint az én kávés fiaskóm (Ki mit csinál topic). Grat.
Maradt némi Concertóm, ismeretlen keverési aránnyal és ismeretlen nic mennyiséggel.
Ja mer a kezemben lévő VG-t azért belenyomtam, hogy majd a fecsivel felszippantom ami az asztalon van. Nem nagyon sikerült. Kiskanállal sem. Mondjuk azzal nem szippantani próbáltam.
Nyomogasd az Életben a Ctrl+Z-t!
Por csíkokat már láttam, de hogy már a liquidbe is van… szenzációs ez a vape!!
A bérlet meg már megvan, így a kicsi vékony csíkok rendezgetése ugye?
Még ismerkedünk
Eddig nagyon meleg. Kár volt belerakni a 0.2ohmos coilokat Nem is értem miként lehet 100W felett hasonló tekerésekkel gőzölni
Összeraktam a BP Labs-et. Természetesen a dohányhoz való bell-t raktam bele, Blendfeel Kentucky Reserve lével.
Dohányabbnak érzem, mint eddig bármi másból. Működik a cihózis
Rákóstoltam az Oat Milk-re. Ez jó. A Virgina dohány adja a csavart, olyan mintha nem tehén tej lenne, hanem… nem is tudom kecske vagy macska
Nincs benne, de nekem halvány kókusz érzésem is támadt.
Desszertesnek szívható, de nem édes, illetve olyan tejesen édeskés.
Mert az oat milk zabtejet jelent, nem pedig tehéntejet.
Lemaradt a G?
Akkor nem annyira intenzíven édes, ezek szerint egész nap szívható cuccos. Vagy az idő múlásával vajon édessebb lesz?