jó neki
Ez nem tart sokáig sajnos 2,5 hónap alatt megeszem
Nem volt kedvezmény csak -20% de ha van akkor inkább sokat veszek. Futár srác szerintem örült neki, hogy nem kellett felhoznia a harmadik emeletre
Kellett egy kis idő mire leesett
a gymen most jó árban vannakszoktam én is ezt azt rendelni innen
Én újabban csinálni szoktam. Standard sós mogyorót sokáig rágom, bő nyállal.
(A párom imádja egyébként, lekvárral…)
Amúgy piszkosul ragad kanálra és szájpadlásra, ha mégis üvegből Micimackózok
Nálam enyhén sós pufirizsával megy banánnal kiegészítve. Tökéletes triót alkotnak
Ez egy Dani ára. Őrület
Legalább pálmaolaj mentes?
Hát ha ebből kijön egy Dani ára akkor rohanok abba a boltba Mogyoróvajakhoz képest ez a legolcsóbb. Csak földimogyoró van benne. Semmi más. Ám simaföldimogyoró árban van kilója ( most akciósan 2174 Ft/kg)
Holisvanez? mer a félkilós sósmogyit jó ha megkapom a zaldiba 1300-ér és ez még “olcsó”, amúgy 2 kilót lazán elrágcsálok havonta.
Garantált szintetikus, 5W30
Master of vape miatti ijedség hatása alatt bepakoltam a kosárba ezt azt, de a nic Booster elfogyott az oldalon… Akkor jöhet a liquidhall ahol persze megint egy pár xart összeszedtem.
Most próbálom ki a goat ízeket… 2.5%ban kevertem desert ship és old captain-t. Mennyi időt adjak nekik ?
Én megadtam nekik az 1 hónapot!! Nagyon finomak!! Holnap telik le az 555- nek!!
Köszönöm! Megpróbálok türelmes maradni.
Jókat olvastam róluk, úgyhogy remélem megéri megvárni
Szerintem igen!!
Itt kapható https://gymbeam.hu/100-mogyorovaj-gym-beam.html
Ha kicsit gusztustalan akarok lenni tényleg olyan mint a megrágott földi mogyoró. Főleg a ropogós fajta. Egy hátránya van ennek a mogyoróvajnak. Mivel 100% földimogyoró és víz ezért a tárolás miatt leülepszik a cucc és fennmaradt a földimogyoró olajos víz. Minden üveg nyitás előtt eljátszom, hogy én vagyok Tom Cruise a Koktélból és utána egy nagy kanállal átkeverem a letapadt krémet. Keverés után pedig kanálon maradt mogyoróvaj a jutalom a munkáért
A Desert Ship-nek nálam kellett a 4 százalék, Old Captainnek elég. (Mert azt nem is szeretem mert rumos tea).
Üveggel 900g, vagy nettó 900g?
Köszi
Köszi! Ha már itt tartunk, akkor ti hogy szoktátok érlelési időn túl növelni a töménységet ?
Keverés után mondjuk egy hónappal ha még kéri a + mondjuk 1.5%-ot akkor megint vártok vele egy hosszabb időt, vagy csak pár nap ?
Ezek a tömény kis %-ban keverendő holmik nekem újak kicsit
Nincs is annál jobb érzés mint amikor megjön a csomag