Pedig 8,142857142857144 mg/ml-től igazán jó az…
Ha mindkét oldalt elosztottad 180-al, akkor nem
De mi ez a 180? Legyen 175!
Pont ezt akartam mondani
Én soha nem szoktam ilyen bonyolultan számolni. Ugyanis mindig kerek mennyiséget keverek. (10 ml, 30 ml, 1 deciliter) A 100-ast ha tízszeresére hígítom lesz 10 mg/ml. Ettől eltérő erősséghez ezt még felezem, harmadolom. Így mindig az előre kiszámolt alapléhez elég is lett a nic.
Ma érkezett meg a rendelésem a Taklope-tól. DPD hozta, úgy ahogy szokta, este 6-kor. Doboz kivülről rendben, eddig még nem volt időm belekukkantani.
Eper aroma - Solubarome
Olasz citrom aroma - Solubarome
Málna aroma - Solubarome
Tutti Frutti aroma - Solubarome
Fred Master V3 - Solubarome
Red Dragon aroma - Solubarome
Viking Ragnar aroma - Solubarome
Trópusi koktél aroma - Solubarome
L’Oiseau Rio aroma - Solubarome
Suave aroma - Solubarome
Adalék mentol kristály - Solubarome
Geekvape Aegis Max 2 box mod fekete
Ajándék: Szőlő-gyümölcs E-folyékony nikotin só - Taklope - Nikotin: 10 ml
Hát, nekem nem vált be, de sok sikert a Solubokhoz
Ha rám hallgatsz, elsőre ne keverd túl erősre, és próbáld meg fél éven belül elfogyasztani az adott adagot.
Köszi az infót! Úgy lesz! Egyszerre csak keveset keverek és óvatosan kóstolónak!
Szépen be szokták csomagolni
IGEN!
Ezt
hozzá akartam fűzni a képhez!
És a karamellás cukorkát elosztottam a 3 lányom között!
Volt nagy öröm?
Volt ám! Ők is kaptak valamit abból, amit apa rendelt. Majd legközelebb megírom nekik, hogy 5 db-ot küldjenek, hogy jusson mindenkinek a családban!
Vagy ami osztható öttel
Aromamesternél az Ultimara Reborn a múlt héten akciós volt: https://vapemaster.eu/aroma/fustos/Ultimate_Reborn Discovery RY4-el felesben keverve majdnem olyan, mint a Virginia. Bevásároltam belőle, de nem bántam meg. Kis szegfűszeg érzik rajta. Az RY4 megadja a füstösségét. Úgy néz ki, ezt el fogom szívni.
Tegnap megkóstoltam mind a 4-et. 10%-os keverés mind. Nem akarok nagyon negatív lenni az aromákkal kapcsolatban, mivel eléggé elhasznált porlasztóval próbáltam. Így nem voltak igazán meggyőzőek. Majd megpróbálom új porival is.
Sokat ne várj tőlük, az erdei gyümölcsnek konkrétan semmi íze
Én meg pont a fordítottját akartam írni, mielőtt ezt a bejegyzést írtad.
Nekem a fruit rouges (piros gyümölcsök (vagy ez az erdei gyümölcsök? )) “ízlett” a 4 közül majd a málna, szamóca, és a cseresznyés volt, ami kevésbé!