Mármint semmi harsány vagy karakteres.
Savanykás íz is hiányzott belőle, szerintem, mert édesnek elég édes!
Nehezebb savanyú ízt is vapelni, mert túl savas kémhatású meg nem lehet a leves. Akkor megtámadja a műanyag palástokat, illetve a tekerést magát is. (Lásd citromos liquidek problémája)…
Csak a nikotin ad hozzá egy kis savasságot. Dohányos aromákon ki is lehet próbálni. A gyümölcsök íze szerintem túl harsány ahhoz a kis nikotinhoz képest. Nem nagyon szeretem a gyümölcsöst. Semmi közük ahhoz a feelinghez, amikor még dohányoztam. Persze ebben is mindenkinek más az ízlése. Mert még 7év vape után is az van, hogy behunyom a szemem, és magam elé képzelek egy szivart, vagy valami jó pipát.
Fck! RIP Master Of Vape.
Meg is lepett, hogy ők még nem léptek arra az útra mint a szlovák/magyar többi cég. Vape42 szlovák vagy horvát lett? Ha szlovák akkor ők is mennek a levesbe.
Most olvastam én is a mailek közt
Akkor egy utolsó rendelés a Master Of Vape-ra!!
Az alábbi kettő aromát rendeltem:
Az ajánlott 6-12% közötti keverési tartomány nem sok? ( Igen most megkérdőjelezem a gyártói “előírást” ) Olvastam itt pár embernél, hogy a kivonatosak között már valakinek 5-6% körül is nagyon sok ( Ennek a márkának nem olyan erős az aromája?)…nyilván több próba keverést tervezek, csak nem mindegy szerintem, hogy 2-3%-tól indul az ember vagy 6%-tól
Ezek a Blendfeel kivonatok (ugyanúgy, mint az Azhads), 10 százalékot kívánnak, úgy lesz meg a kellő erejük/ízük. Gyakorlatilag ez a valódi kivonatos dohányok 90 százalékára igaz. (Ellentétben a szintetikus, desszert, és gyümölcs ízekkel).
Nekem is volt Blendfeel, a Kentucky 12 % körül lett finom…
Értem, köszönöm szépen!
Én simán 10-12%-ban keverem.
És most, hogy mondod, van még valahol a Kentucky-ból nekem is, be is keverem
Na akkor olyan körül fogom én is, kíváncsi vagyok milyen lesz
Szerintem indulj 10-zel, ha kevés, csöpögtetsz még bele.
Annyi, hogy ugye a kivonatosnak hosszú az érlelési ideje, azzal számolj.
Jó tipp, úgy lesz! Köszönöm neked is
Igen igen…sajnos már számoltam vele…lehet megint türelmetlenkedni
Ja, és ha még nem kivonatoztál, arra is számolj, hogy idővel tovább szelidül.
Mondjuk úgy, hogy 3-4 hét után lesz egy viszonylag markáns liquided, ami ha még marad belőle, fél év múlva kerekebb lesz.
Ez az első kivonatos rendelésem.
Hát azt majd meglátjuk, marad-e belőle addigra valami
Mindenesetre jól hangzik amit írtál, ezek szerint ezeknek se árt a több idő. Vagy talán ezeket is megtámadja időn túl a ?
Szia! Kivanotosoknál én még nem tapasztaltam ilyet. Ellenben a Journey Discovery sorozatnál tényleg előfordult nálam is.
A valódi kivonatok nem kukoricásodnak