Ma ezt a négy Eliquid France gyümis aromát kevertem be, mindegyikből csak 50-50ml-t, mivel az előző 5x100ml A&L hűsítős aromás leveseknek is meg van még a fele.
Majd dobj róla egy kis infót, milyen lett!
Nézegetem egy ideje őket
Rendben! 7 nap érlelési időt ír. 1 hét múlva megírom milyen!
Egy hét érlelés után jó lett, ez a Virginia dohány, shortfill…
Kicsit emeltem az erősségen. 3-ról 6-ra… így már érzem hogy jobban kapar mint eddig…
Tipik szalmaízű Virginia, vagy harapósabb?
Mondjuk, a La tabaccheria baffometto-hoz képest, eléggé lágynak tűnik… de elvileg szombatra kézhez kapom a dohány kívonatos csomagomat spanyolból…
Amúgy meg gondok voltak a szállítással spanyolból, mert miután 2 napot késett a csomag, rossz címre is küldték. 60 km-re tőlem ahol lakom. Mert csak ott van ups pontjuk. Igy nekem kell megoldani onnan a szállítást hazáig…
Sziasztok! Én is ma várom a futárt. Kicsit csodálkozom hogy van még nikotinjuk, a régi jól ismert helyről rendeltem. Amíg ideér a csomag, meg még azután is agyalgatok, elsőnek mennyit keverjek ki, és milyen erősre? Eddig tartott nálam a nikotin mentes élet. A verziók: 10, 20, 30 millilitert, 1 decit, vagy az összeset bekeverni, vagy csepegtessem közvetlen a tankba, mielőtt szívom? Na ez utóbbit elvetettem, mert könnyű túladagolni, viszont amikor nem hiányzik, könnyebb elhagyni is. Végül is arra jutottam, hogy előre bekeverek 1 decit, a Virginiásból 5 mg/ml és majd látjuk. Igen jó aromáim vannak: Azhad’s Virginia, Turkish, Discovery RY4, de nem ízlenek nikotin nélkül, Ilyenkor ugyanis abszolút nincsen TH, mert azt a nikotin adja, amúgy az aromák meg eléggé lágyak, édeskések, ahogyan szerettem. A túl harsány ízűeket azelőtt is kerültem, mielőtt még megszólnak, hogy büdi vagyok. Most rendeltem még 2 szegfűszeges djarum-ot, meg ultimate reborn-okat, mert az az akciós. Amúgy maradok csak a dohányos ízeknél. A Heisenberget is megkóstoltam már kínomban, de nic nélkül a mentol se jó,ráadásul sokkal jobban nyafog az asszony, hogy büdi, az RY4 csak vattacukros, a többi dohány ízű is megjárja, nekem a gyümölcsös, és a desszert ízek között nem volt még amit 1 napnál tovább kibírtam volna. A dohány kivonatok finomak, de ugyanúgy megteszi a mű is, egyedül a nikotin adja hozzá azt, ami még hiányzik. Egyébként azon is agyaltam, hogyan szedik ki a dohánykivonatosokból még a nikotint is? Én meg itthon önthetem hozzá vissza, mert anélkül nem különb egyik sem a mű-dohányoknál.
Ezen már én is gondolkodtam…az is lehet, hogy alapban benne marad egy kicsi.
Bár gondolom erős hőkezelés alatt készülnek, tehát lehet, hogy ez ki is nyírja a nic részt.
Nyomokban tartalmaz, de elenyésző.
Egyébként kivonható a nikotin a dohányból, valami macerációs eljárással, meg valami savas eljárás is van, de nem vagyok szakértő. Viszont a cigarettát nikotinozzák, szóval az sem természetesen az.
Igen, gyárilag kevés marad benne, ezt én is tudtam. Vicces, hogy szétkezelik, átitatják pár addiktív xarsággal, aztán visszanikotinozzák
Ja és amit találtam, az milyen cigi? Manapság egyre több van az utcákon elszórva ebből a fajtából. A márkája valami: NEO van egy belül üreges filter,és a papírja alatt alufóliát tartalmaz! Talán az égés lassítása miatt találták ki ezt? Hasonló turpisságot vettem észre valamelyik szivarkánál annál meg keménypapírba volt a dohány, ettől lett belőle szivarka, nem cigi. Ez a NEO is miféle cigi,a papírja alatt alufóliában? Találkoztatok már vele? Valószínűleg azért találni belőle többet elszórva, mert annyira rossz, hogy nem érdemes érte lehajolni?
Amúgy, ha levest rendelek, egy húszasért negyed évre elég amit hoznak. Ha lemegyek a dohányboltba, akár cigi, akár pipadohány, az 1-2 nap alatt elfogy. Estig talán ideér az a futár.
Na ideért az a futár. 12:00 és 1 óra között. Mindjárt be is kevertem magamnak. Mondom, hogy jó aromáim vannak. Mondom is: Ez az, ami hiányzott. Ilyen finom pipát még nem szíttam. Ráadásul még nem is büdös. Ki kell használni, hogy kicsit már leszoktam. Ha jól beosztom, az idén már semmit nem kell rendelnem.
Ezzel kezdtem a sort, őt még nem volt szerencsém szopókázi , a többit igen!
@Balazs_Samu_Nagy ez mennyei manna, ha lesz aklalmat próbáld ki!
A Neo egy újfajta hevítős dohánytermék. Az analóg és az e-cigaretta keveréke. Van egy készülék, amibe beledugják, amiben található egy érintkező, és a cigarettában lévő alufóliához hozzáérve hevíti a körülötte lévő dohány szerű valamit. Nem tudom, mennyi dohányt tartalmaz, vagy az-e igazán, nem folytam bele sosem. Szóval hevíti a cuccot, és így pára, gőz keletkezik, amit beszívsz. A készülék számolja a slukkokat vagy az időt. Azt hiszem, olyan 20 slukk vagy 3 perc, és kikapcsol. Magyarul elszívtad a cigidet. Mivel nem ég, nem parázslik, nincs annyi károsanyag-bevitel, ezáltal miután kikapcsolt a készülék, kiveszed a használt cigit, és eldobod. Egyszer próbáltam, de egy dobozig se jutottam vele. A szűrője környezetbarát, és ettől nekem kukoricaíze volt, amit nem kedvelek cigarettában. Meg nekem ne mondja meg egy készülék, hogy 20 slukk vagy 3 perc. Nagy vonalakban ennyi.
Igen, kukoricásabb mint 1-2 liquid az az egyik alapanyaga.
Nesze semmi, de jó drágán…
Annyira tudtam,hogy a szóra reagálsz valamit.
Jóhogy