Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ma ezt a négy Eliquid France gyümis aromát kevertem be, mindegyikből csak 50-50ml-t, mivel az előző 5x100ml A&L hűsítős aromás leveseknek is meg van még a fele. :grin:

10 kedvelés

Majd dobj róla egy kis infót, milyen lett!
Nézegetem egy ideje őket​:thinking:

6 kedvelés

Rendben! 7 nap érlelési időt ír. 1 hét múlva megírom milyen!

6 kedvelés

Tisvapo vs. GLS beérkezett, készlet feltöltve! :+1: :sunglasses:

10 kedvelés

Egy hét érlelés után jó lett, ez a Virginia dohány, shortfill…
Kicsit emeltem az erősségen. 3-ról 6-ra… így már érzem hogy jobban kapar mint eddig…:grin:

7 kedvelés

Tipik szalmaízű Virginia, vagy harapósabb? :grin:

4 kedvelés

Mondjuk, a La tabaccheria baffometto-hoz képest, eléggé lágynak tűnik… de elvileg szombatra kézhez kapom a dohány kívonatos csomagomat spanyolból…

6 kedvelés

Amúgy meg gondok voltak a szállítással spanyolból, mert miután 2 napot késett a csomag, rossz címre is küldték. 60 km-re tőlem ahol lakom. Mert csak ott van ups pontjuk. Igy nekem kell megoldani onnan a szállítást hazáig…:rage:

7 kedvelés

Sziasztok! Én is ma várom a futárt. Kicsit csodálkozom hogy van még nikotinjuk, a régi jól ismert helyről rendeltem. Amíg ideér a csomag, meg még azután is agyalgatok, elsőnek mennyit keverjek ki, és milyen erősre? Eddig tartott nálam a nikotin mentes élet. A verziók: 10, 20, 30 millilitert, 1 decit, vagy az összeset bekeverni, vagy csepegtessem közvetlen a tankba, mielőtt szívom? Na ez utóbbit elvetettem, mert könnyű túladagolni, viszont amikor nem hiányzik, könnyebb elhagyni is. Végül is arra jutottam, hogy előre bekeverek 1 decit, a Virginiásból 5 mg/ml és majd látjuk. Igen jó aromáim vannak: Azhad’s Virginia, Turkish, Discovery RY4, de nem ízlenek nikotin nélkül, Ilyenkor ugyanis abszolút nincsen TH, mert azt a nikotin adja, amúgy az aromák meg eléggé lágyak, édeskések, ahogyan szerettem. A túl harsány ízűeket azelőtt is kerültem, mielőtt még megszólnak, hogy büdi vagyok. Most rendeltem még 2 szegfűszeges djarum-ot, meg ultimate reborn-okat, mert az az akciós. Amúgy maradok csak a dohányos ízeknél. A Heisenberget is megkóstoltam már kínomban, de nic nélkül a mentol se jó,ráadásul sokkal jobban nyafog az asszony, hogy büdi, az RY4 csak vattacukros, a többi dohány ízű is megjárja, nekem a gyümölcsös, és a desszert ízek között nem volt még amit 1 napnál tovább kibírtam volna. A dohány kivonatok finomak, de ugyanúgy megteszi a mű is, egyedül a nikotin adja hozzá azt, ami még hiányzik. Egyébként azon is agyaltam, hogyan szedik ki a dohánykivonatosokból még a nikotint is? Én meg itthon önthetem hozzá vissza, mert anélkül nem különb egyik sem a mű-dohányoknál.

8 kedvelés

Ezen már én is gondolkodtam…az is lehet, hogy alapban benne marad egy kicsi.
Bár gondolom erős hőkezelés alatt készülnek, tehát lehet, hogy ez ki is nyírja a nic részt. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Nyomokban tartalmaz, de elenyésző.
Egyébként kivonható a nikotin a dohányból, valami macerációs eljárással, meg valami savas eljárás is van, de nem vagyok szakértő. Viszont a cigarettát nikotinozzák, szóval az sem természetesen az.

6 kedvelés

Igen, gyárilag kevés marad benne, ezt én is tudtam. Vicces, hogy szétkezelik, átitatják pár addiktív xarsággal, aztán visszanikotinozzák :roll_eyes:

6 kedvelés

Ja és amit találtam, az milyen cigi? Manapság egyre több van az utcákon elszórva ebből a fajtából. A márkája valami: NEO van egy belül üreges filter,és a papírja alatt alufóliát tartalmaz! Talán az égés lassítása miatt találták ki ezt? Hasonló turpisságot vettem észre valamelyik szivarkánál annál meg keménypapírba volt a dohány, ettől lett belőle szivarka, nem cigi. Ez a NEO is miféle cigi,a papírja alatt alufóliában? Találkoztatok már vele? Valószínűleg azért találni belőle többet elszórva, mert annyira rossz, hogy nem érdemes érte lehajolni?

3 kedvelés

Amúgy, ha levest rendelek, egy húszasért negyed évre elég amit hoznak. Ha lemegyek a dohányboltba, akár cigi, akár pipadohány, az 1-2 nap alatt elfogy. Estig talán ideér az a futár.

4 kedvelés

Na ideért az a futár. 12:00 és 1 óra között. Mindjárt be is kevertem magamnak. Mondom, hogy jó aromáim vannak. Mondom is: Ez az, ami hiányzott. Ilyen finom pipát még nem szíttam. Ráadásul még nem is büdös. Ki kell használni, hogy kicsit már leszoktam. Ha jól beosztom, az idén már semmit nem kell rendelnem.

5 kedvelés

Ezzel kezdtem a sort, őt még nem volt szerencsém szopókázi :laughing:, a többit igen! :+1:
@Balazs_Samu_Nagy ez mennyei manna, ha lesz aklalmat próbáld ki! :wave:

9 kedvelés

A Neo egy újfajta hevítős dohánytermék. Az analóg és az e-cigaretta keveréke. Van egy készülék, amibe beledugják, amiben található egy érintkező, és a cigarettában lévő alufóliához hozzáérve hevíti a körülötte lévő dohány szerű valamit. Nem tudom, mennyi dohányt tartalmaz, vagy az-e igazán, nem folytam bele sosem. Szóval hevíti a cuccot, és így pára, gőz keletkezik, amit beszívsz. A készülék számolja a slukkokat vagy az időt. Azt hiszem, olyan 20 slukk vagy 3 perc, és kikapcsol. Magyarul elszívtad a cigidet. Mivel nem ég, nem parázslik, nincs annyi károsanyag-bevitel, ezáltal miután kikapcsolt a készülék, kiveszed a használt cigit, és eldobod. Egyszer próbáltam, de egy dobozig se jutottam vele. A szűrője környezetbarát, és ettől nekem kukoricaíze volt, amit nem kedvelek cigarettában. Meg nekem ne mondja meg egy készülék, hogy 20 slukk vagy 3 perc. Nagy vonalakban ennyi.

5 kedvelés

Igen, kukoricásabb mint 1-2 liquid :roll_eyes::grin:az az egyik alapanyaga.
Nesze semmi, de jó drágán…

3 kedvelés

Annyira tudtam,hogy a :corn: szóra reagálsz valamit. :laughing:

4 kedvelés

Jóhogy :rofl:

2 kedvelés