Nem még nem késtél el @Deepfreeze örök hála, köszike! Ez volt a lényeg hogy folyamatábra számítással kegyen levezetve!
Most már ez így engem is meglepett…
Sajnálom @Lsxtom … én mindig is úgy tudtam, hogy összeadjuk a nik erősséget…
Semmi gond @Robertino_daf, a több válasz a nyerő, azért vagyunk, hogy segítsük egymást és tanuljunk egymástól!
Aromamestertől rendeltem -ja már nem így hívják de tudjátok - 5 Daemon in the Dark aromát…Nagyon jó, emlékeztet egy régi kedvencemre, tiszta heisenberg ilyen kékszőlős sok mentollal és nekem az bejön.
Most ilyet kevertem (2 hónapja vettem), nagyon finom krém ízű, vaníliás. Neve alapján főleg 50 feletti nőknek ajánlanám de amúgy bárkinek aki szereti a desszerteket.
Van férfiklimax is … (Sajnos hülye hőhullámok) Nekem is érik egy Bombo.
Férfiklímaxnál kabrió sportkocsit kell venni meg 20 éves barátnőt. Állítólag az segít.
Én most az újjávarázsolt klímának is örülök
Én is beérném azzal de semmilyen klímám nincs.
46 évrsen lett az első sajátom, de egész életemben szívtam a meleggel, nem bírom addig meg nagy ventillátor.
Nyugi én 46 éves vagyok de egy klímát se tudok felmutatni. Csak két kutyalányt a válás után. Egyetlen polcomat is elvitte az exem váláskor.
Majd helyrejössz !
Ne aggódj más is járt így és mégis itt van
Tudom. Nem kergetek már társadalmi konvenciókat.
Hajjaj… Minden szakítás, akárhány évek után is, egy zsényelő cucc.
De aztán caak helyrejön.
Tenni kell érte az biztos,de egy keresetből sikerült felállnom !
Az előzmények tudata az nem publikus
És aki tudja a HBMegye-i kereseteket az tudja.
Komolyabban 3x álltam fel életemben, ne is mondd… Nincs egy cigid buszjegyre
Nincs egy busz helyjegyed? Cigire kéne.
És nem is akárhogy… ami azt illeti, vape terén is eléggé jól állsz… (ne vedd sertésnek, de az élet kemény is tud lenni)…
Minden tiszteletem a tied…