T. úri közönség! Van bárkinek bármiféle tapasztalata Stigmata rta-val?
Ez már annyira elvetemült megoldásnak tűnik számomra, hogy napok óta kényszert érzek legalább egy klón beszerzésére.
Azért én ennyi időt nem szoktam eltölteni építéssel ez nekem elég sok alkatrész
Watermelon Slicest régebben nagyon szerettem bár az a cukros verzió volt még nem pedig az új.
Greedy lemon jó anyag, Alucard mindig érdekelt volna, csak állandóan kimarad valahogy
Hát az Alucard-ban elbizonytalanodtam, mert miután megrendeltem olvastam egy olyan véleményt, hogy ízre finom, de az illata vagy inkább szaga olyan mintha nem felülről eregetnél hanem alulról…mindegy, max itthoni íz lesz.
Hát illatra jó…olyan tipikus nyári íznek rendeltem az asszonynak.
Dinner Lady Berry Blast volt sokáig a kedvencem. Nem bírtam letenni.
Az nem érdekel, nem én szívom
Szep felhozatal.
Három új íz .Nem nagyon szeretek kísérletezni .Az element-re kiváncsi vagyok nagyon.Ők csinálják a számomra valaha volt legjobb (kész) levest ,az 555-ot.Sajnos ez az aromájuk nem volt keszleten.
Symphonyt meg 7 Leavest anno szerettem.
Én évekig csak 555öt szívtam…made in Hungary-t.
Én az eredeti kevert nic salt-ot.Talán kétszer láttam Európában ilyen aromát.Nem tudom miért nem hoznak belőlük.Sok amerikai csinál tucat meg szart.Element meg Halo pl. nem.
Egyenlőre mindent megveszek és próbálgatok. De ahhoz képpest , hogy 30 éve nem füstölök , kezdek rászokni . Pedig csak az asszonynak kellene kevernem .
Gratula!
Úgy látom ma már mindenki megkapta a Kumulust,
én maradtam utoljára (15.30-16.30-at ígérnek)
Tisztelettel
Balról jobbra a második, az tükörtojásos?
A Fruizee aromáról megírod majd milyen?