Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

T. úri közönség! Van bárkinek bármiféle tapasztalata Stigmata rta-val?
Ez már annyira elvetemült megoldásnak tűnik számomra, hogy napok óta kényszert érzek legalább egy klón beszerzésére.

Azért én ennyi időt nem szoktam eltölteni építéssel :flushed:ez nekem elég sok alkatrész :grin:

1 kedvelés

Próbált valaki ezekből már? Vélemények?

2 kedvelés

Watermelon Slicest régebben nagyon szerettem bár az a cukros verzió volt még nem pedig az új.

Greedy lemon jó anyag, Alucard mindig érdekelt volna, csak állandóan kimarad valahogy :flushed:

Hát az Alucard-ban elbizonytalanodtam, mert miután megrendeltem olvastam egy olyan véleményt, hogy ízre finom, de az illata vagy inkább szaga olyan mintha nem felülről eregetnél hanem alulról​:sweat_smile:…mindegy, max itthoni íz lesz.

Hát illatra jó…olyan tipikus nyári íznek rendeltem az asszonynak.:slightly_smiling_face:

Dinner Lady Berry Blast volt sokáig a kedvencem. Nem bírtam letenni.

2 kedvelés

Az nem érdekel, nem én szívom :smiley:

Most gyütt​:sunglasses:

8 kedvelés

Szep felhozatal.

3 kedvelés

Három új íz .Nem nagyon szeretek kísérletezni .Az element-re kiváncsi vagyok nagyon.Ők csinálják a számomra valaha volt legjobb (kész) levest ,az 555-ot.Sajnos ez az aromájuk nem volt keszleten.

Symphonyt meg 7 Leavest anno szerettem. :yum:

3 kedvelés

Én évekig csak 555öt szívtam…made in Hungary-t.

3 kedvelés

Én az eredeti kevert nic salt-ot.Talán kétszer láttam Európában ilyen aromát.Nem tudom miért nem hoznak belőlük.Sok amerikai csinál tucat meg szart.Element meg Halo pl. nem.

Egyenlőre mindent megveszek :sweat_smile: és próbálgatok. De ahhoz képpest , hogy 30 éve nem füstölök , kezdek rászokni . Pedig csak az asszonynak kellene kevernem :rofl:.

4 kedvelés

Kumulus :kissing_heart:

10 kedvelés

Gratula!

Úgy látom ma már mindenki megkapta a Kumulust,
én maradtam utoljára :slight_smile: (15.30-16.30-at ígérnek)

Tisztelettel

Balról jobbra a második, az tükörtojásos? :stuck_out_tongue::grin::+1:

A Fruizee aromáról megírod majd milyen? :yum:

1 kedvelés