Kumuluson 50€-tól van díjtalan szállítás (utoljára legalábbis még így volt) szóval a 17k-hoz már megéri hozzàrakni annyit, hogy elérje
17k csak az aroma…
Ne röhögj finom 1 hete fogyott el
Elhiszem, de engem se a dinnye, se a citrom nem vonz különösebben.
KK . Akkor mi került a kosárba ?
Körtés torta, barackos torta, citromos torta, valami desszert dohány, mangós barack, epres barackos ananászos hűsítős cucc.
Hmm citrom értem én kell valami extra ami kiemeli pikáns legyen
nekem jön ha minden igaz ilyen aroma kíváncsi leszek rátőled láttam @Zolika
Vaperia.ro
Román online shopban 9-11 juró darabja, és határon belül 20 juró fölött ingyenes a szállítás.
La tabaccheria, tabacchificio, black note, azhad elyxirs…csupa dohány kívonatos cuccok…
Gyümölcsös ízek kedvelőinek jó szívvel ajánlom:
https://vape42.hu/termek/iw_blackcurrant_10ml.html
Három nap érlelés után,már fogyasztható.(egyenlőre csak néhány tanknyit kóstoltam belőle,nyilván tovább érlelem majd). Akik ismerik,és kedvelik az Atmos Lab gyümölcsös aromáit,azoknak biztos nem okoz csalódást ez sem.
Az összes lime és citrom cuccuk, meg a sárgadinnyéjük is kiváló.
Gyümölcsben jók dohány jellegűben meg
Nekem általánosságban bejönnek az inawea dohányos jellegű aromái is.
Egyszer ért egy kis meglepetés,a Tobacco US Red aromával kapcsolatban,mindenre számítottam,csak éppen kapucsínó ízre nem.Végül,azért az is elfogyott.
Annak legalább finom volt? Mert akkor kipróbálom
Nem volt vele bajom,csak,ha kapucsínó ízű aromát akarok,akkor célirányosan azt rendeltem volna.
E heti rangsorom:
- Discovery White-M finom
- Discovery Cigar nagyon finom
- Atmos Lab Strawberry nagyon-nagyon finom.
(Ilyenkor úgy érezheti az egyszeri véper, hogy csak megszületni volt nehéz.)
Nálam hamarosan aktuális lesz a B&H,már nagyon kíváncsi vagyok az ízère.
Ez lesz az első próba a Discovery aromáiból.
Úgy gondolom nem fogsz csalódni. Számomra egyedül a Discovery Gold Ducat nem volt annyira bejövős de az sem szívhatatlanul.
Egy Discovery-ből jó sok leves kijön, a 2%-os levesek nagyon gazdaságosak. Már egy ideje ez a márka és az Atmos Lab képezi az ízesítésem gerincét. Idáig a legnagyobb melléfogásom az Atmos Lab Gina nevű dohányosa volt, azt maximum csak ördög űzéshez javalanám!
Köszönöm szépen a válaszod.
Egyébként,már régóta tervben volt a Discovery sorozat kipróbálása.Ezt is Neked,illetve Nektek köszönhetem.Itt a Vaperinán, a nagy többség csak dicsérte ezt az aromacsaládot,és ebből kifolyólag,én is úgy vélekedek róla,hogy jó lesz ez.
Ami pedig az Atmos Lab Gina aromát illeti,mindig szembe jön velem,de még csak meg sem fordult a fejemben,hogy rendeljek belőle,hacsak… nem akarok ördögöt űzni vele.
Ne is forduljon, tényleg borzalmas(üvegestől kihajítottam én is ). Viszont a gyümölcsök jók tőlük. Discovery pedig szigorúan a 10ml-es változatban. De azt ne hagyd ki, tényleg finomak. És piszkosul olcsó is!