Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Kumuluson 50€-tól van díjtalan szállítás (utoljára legalábbis még így volt) szóval a 17k-hoz már megéri hozzàrakni annyit, hogy elérje

1 kedvelés

17k csak az aroma…

Ne röhögj finom 1 hete fogyott el :pensive:

Elhiszem, de engem se a dinnye, se a citrom nem vonz különösebben. :man_shrugging:

KK . Akkor mi került a kosárba ?

Peter Falk Detective GIF by PeacockTV

Körtés torta, barackos torta, citromos torta, valami desszert dohány, mangós barack, epres barackos ananászos hűsítős cucc.

1 kedvelés

Hmm citrom értem én kell valami extra ami kiemeli :+1: pikáns legyen

nekem jön ha minden igaz ilyen aroma kíváncsi leszek rá:blush::grin:tőled láttam @Zolika :sweat_smile:

Vaperia.ro
Román online shopban 9-11 juró darabja, és határon belül 20 juró fölött ingyenes a szállítás.:smiley:
La tabaccheria, tabacchificio, black note, azhad elyxirs…csupa dohány kívonatos cuccok…

10 kedvelés

Gyümölcsös ízek kedvelőinek jó szívvel ajánlom:
https://vape42.hu/termek/iw_blackcurrant_10ml.html
Három nap érlelés után,már fogyasztható.(egyenlőre csak néhány tanknyit kóstoltam belőle,nyilván tovább érlelem majd). Akik ismerik,és kedvelik az Atmos Lab gyümölcsös aromáit,azoknak biztos nem okoz csalódást ez sem. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Az összes lime és citrom cuccuk, meg a sárgadinnyéjük is kiváló.
Gyümölcsben jók :+1:dohány jellegűben meg :nauseated_face:

5 kedvelés

Nekem általánosságban bejönnek az inawea dohányos jellegű aromái is.
Egyszer ért egy kis meglepetés,a Tobacco US Red aromával kapcsolatban,mindenre számítottam,csak éppen kapucsínó ízre nem.Végül,azért az is elfogyott. :grinning:

3 kedvelés

Annak legalább finom volt? Mert akkor kipróbálom​:rofl:

1 kedvelés

Nem volt vele bajom,csak,ha kapucsínó ízű aromát akarok,akkor célirányosan azt rendeltem volna. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Nagyon finom, csak kokszol mint állat! :thinking: :angry:

9 kedvelés

E heti rangsorom:

• Discovery White-M finom
  • Discovery Cigar nagyon finom
  • Atmos Lab Strawberry nagyon-nagyon finom.

(Ilyenkor úgy érezheti az egyszeri véper, hogy csak megszületni volt nehéz.)

9 kedvelés

Nálam hamarosan aktuális lesz a B&H,már nagyon kíváncsi vagyok az ízère.:slightly_smiling_face:

Ez lesz az első próba a Discovery aromáiból.

5 kedvelés

Úgy gondolom nem fogsz csalódni. Számomra egyedül a Discovery Gold Ducat nem volt annyira bejövős de az sem szívhatatlanul. :+1:

Egy Discovery-ből jó sok leves kijön, a 2%-os levesek nagyon gazdaságosak. Már egy ideje ez a márka és az Atmos Lab képezi az ízesítésem gerincét. Idáig a legnagyobb melléfogásom az Atmos Lab Gina nevű dohányosa volt, azt maximum csak ördög űzéshez javalanám! :point_up:

6 kedvelés

Köszönöm szépen a válaszod. :slightly_smiling_face:
Egyébként,már régóta tervben volt a Discovery sorozat kipróbálása.Ezt is Neked,illetve Nektek köszönhetem.Itt a Vaperinán, a nagy többség csak dicsérte ezt az aromacsaládot,és ebből kifolyólag,én is úgy vélekedek róla,hogy jó lesz ez. :slightly_smiling_face:
Ami pedig az Atmos Lab Gina aromát illeti,mindig szembe jön velem,de még csak meg sem fordult a fejemben,hogy rendeljek belőle,hacsak… nem akarok ördögöt űzni vele. :sweat_smile:

5 kedvelés

Ne is forduljon, tényleg borzalmas(üvegestől kihajítottam én is :grin:). Viszont a gyümölcsök jók tőlük. Discovery pedig szigorúan a 10ml-es változatban. De azt ne hagyd ki, tényleg finomak. És piszkosul olcsó is!

4 kedvelés