Aza barna valami kaukázusi medveölő fajta?
Ó, Abdul!
Vissza higítottam a 10% kevert Tpa M-ype. 7%-ra és rájöttem ez sem az én ízem!!
Ez sem,vagy így sem?
Nagyon megosztó íz, a hígítási arány is befolyásoló tènyező,hogy beválik-e.Amit korábban írtam 1.5%-on maximum 2-ön,nálam akár mindennapos is lehetne.
Egyenlőre azt mondanám így sem!! Még adok neki esélyt, hallgatok rád . Még hígítom!!
Én is 10-be kevertem anno, ugye egyből 120 ml-nyit
Én 100ml
Vegyél ki belőle 5 ml-t, és azt hígítsd fel, hátha 2-3 százalékon jó lesz.
Én az íze miatt inkább leszennyeztem vele a lefolyót
(Forró vizet ne engedj rá visszacsapott a szaga).
Egyre gondoltunk!! Pontosan azt tettem az előbb ,mit írtál!! A szagáról ugyan az a véleményem!!
Hát, sokan szeretik, én ezt tiszteletben is tartom, de velem szörnyű csúfság esett. II. Vaper életem első keverése, nagy lendülettel
Most mindenesetre félre tettem. Mára ennyi elég volt belőle!! Holnap ha hazajövök az erdőről megkóstolom. És befejeztem a kísérletet!! Vagy lefolyó vagy sem!!
Ha már beérett, és úgy hígítod, akkor csak a kellemetlen íz nem fog annyira ízes lenni. Érdemesebb legközelebb több 10ml-es adagot készíteni, különböző hígításúakat. Ha viszont változik az íz, akkor szerencséd van, nem volt még beérve.
Köszönöm szépen!! Egy óra múlva próba!
Kazán el mos, vatta csere, próba!! Határozottan kellemesebb. Azt még nem tudom szeretni fogom vagy sem, de kiönteni nem kell!! Már nem számítottam rá. Kellemes meglepetés!! Még mindig ízlelgetem, az ízét nem tudnám mihez hasonlítani, de határozottan nem rossz!! Ha nem is állandó íznek, de közbe közbe, jó lesz ez!!
Ha még érik, szelídülhet
.
.
.
.
.
.
.
Ha nem gond a menthol, azzal sok mindent tudtam elfogadható állapotba hozni.
Köszönöm, de mentolost soha!
M-type+menthol? Ejjjjha!
Merész gondolat?
Csődörből vödörbe