A Fa annyira natúr és tömény, egysíkú ízek, hogy érdemes megbolondítani valamivel.
A málna az full málna, és kész mint a cseh keménycukorka vót.
De már 10 százalékban? nagy gourme vagyok,de gyenge eresztés
Hát, régen 2-3-4-5 százalék elég vót…
Elhiszem. Én is imádom a barackos teát. Jelenleg Dl-ben a barackos mangós ananaszos driftert szívogatom. Következő terv ezeket az ízeket külön külön is megkostólni.
Ipari centrifugában szétválik
Ez már nagyrészt köddé vált. Jövőhónapban rápróbálok a bombo márkára. Van ott dohányos meg gyümis is. Sokaknál láttam itt gondoltam kipróbálok párat.
Le adtam egy kisebb rendelést, mert már nem bírtam a kíváncsisággal János Groszeibl-nek köszönhetően!!
Annyian dicsérték, hogy érkezett ma egy By-ka v10 klón tesztjelleggel… (aliexpress, wolfcoolvape).
Jól sejtem, hogy a bajonettzárnak szorosan oda kéne fogni a középrészt? Ha leveszem a feltöltőgyűrűt (ami odaszorítja) akkor lötyög a közepe, emiatt szerintem beszivárog a leves a kazántérbe mivel alatta nincs o-gyűrű (a teszt videókban sem látok) és megfolyik kicsit… Kár érte, így max itthoni használatra lesz. Ha kicsit belefújok a driptipnél akkor szépen távozik a felesleg, viszont az a baj ez a levegőnyílásokon oldalt és alul az 510 csatinál is megtörténik.
Amúgy maga a konstrukció tetszik, íz-levegőzés sem rossz, de ez a középrész nagyon zavaró. A driptip is alig szorul.
Kérdés: a másik nagyobb palást hogysmint működne? Nem igazán jöttem rá, nem passzolnak sehova a menetei.
Szia!! Nekem is kb 2-3 hete jött meg csak Dsx gyártású . Az nálam a driptip jó, első töltéskor nem szivárog ,de utántöltésnél egy kicsit igen ,de csak a levegőnyílásokon, Az 510-nél nem vettem észre. A nagyobb palástot még nem próbáltam, de estefele ki fogy egyszerre megpróbálom. Le írom mi van!!
Nekem az okozott nehézséget egy kicsit , hogy ami a foton van pálást alján a fém gyűrű nem jött le együtt a palásttal és csak nehezen indult meg!! Ha levettem simán fel lehet tenni!! Neked nem maradt véletlenül rajt? Mert akkor nem tudod feltenni!!
Minden szépen összepasszol mindennel, egyedül ez a közép rész nem oké… Bár pont elég nagy gondnak tűnik, mert adott esetben hogyan adjam így el nem átverve a vevőt…
Szerintem nem versz át senkit!! Az eredetiről nem tudok mit mondani, de szerintem az összes klónnak mozog a harangrész. Az enyémben is.
Ez 2 jó cucc, ha igaz a hosszú távú íztartásukra leszek majd kíváncsi.
Nem mondtad, hogy kukoricafőded van szép sor
A macska sem nézi jó szemmel…
Hál isten nekem nincs kukorica íze
Három…nem, négy kecskét adok érte!