Nem. De mennyire dominál a vanilia? Mert most szívtam egy rakás vaniliát.
Ez már megvan. Meg a barackos változata, meg egy lemon tart a szükebb évekre.
Az aisu az igen . Ezt meg én nem mondanám savanyúnak a sárkány gyümi miatt édes, száraz utóhatású . De ha ez nem akkor citrom dinnye
Mindegy rendelj valamit ha nem tetszik beáldozom magam és majd elküldöd nekem
Dinnye és citrom.
Kóstoltad már? Ha igen, írsz róla?
Kék ICE szériát csak felhalmoztam de még nem próbáltam de a többit bátran tudom ajánlani. A vérnarancsos, mangós és az almás körtés a kedvencem
Kicsit hűvösebb de kiváló aromacsalád. Drago, Yumi és Cheryl volt eddig bekeverve és mind kiváló. Szinte zéró volt a kokszolása. Csak azért cseréltem porlasztót vagy tekerést mert biztosra akartam menni, hogy napközben nem lesz égett íz. A többit csak felhalmoztam akár csak a Just Juicenál.
Téged vártalak.
Ezt a mexican kartellt beraktam a kosárba, meg egy just juice mangósat, azt hiszem elég lesz, 17k, megint…
Annó sokat szívtam mango bangot, most ráprobálok megint.
Többek közt az a jó a Berserker rda-ban, hogy a squonkolás mellett átszerelés nélkül is tudom kóstolásra is használni.
Ezzel tettem most egy próbát:
Gyümölcsös dohány. Érdekes ízkombináció, egészen más, mint amiket használni szoktam. Elsőre engem a régen kóstolt IW Tuscan Garden aromájára emlékeztetett.
A dohány a háttérben marad, egy kis teával együtt, inkább a gyümölcsök dominálnak. Leginkább talán a faeper, és egy kis füge. Nem geil egyáltalán, a tea és a dohány fanyarsága ellensúlyozza a gyümölcsök édességét.
Férjem azt mondja, hogy ennek nincs olyan jó illata, mint az M-Type-nak, sokkal “cigisebb”.
Állandónak nem tudnám elképzelni, de időnként jó lehet változatosságnak.
Erről csak hallottam, hogy jó. Ha mangó sárgabarackkal szóba jöhet még.
Mondjuk gazdaságosabb, mert ezt csak 10%-ban kell keverni, a just juicet meg 20…áh, kicseréltem, tudtommal nincsenek zsidó őseim, pedig remek zsidó lennék.
Ha zsidó mangó kell akkor legyen ő
Ennek a felét most szívtam el. Elég szokatlan mango mert ennek inkább mangó smoothie íze van nem azaz igazi mango aroma íz amikkel eddig találkoztam. Olyan pürés gyümölcshúsos. Nem olyan jó de olcsó.
Religion gyümölcsös aromák korábban szét voltak akciózva de már csak ez maradt. Szavatossága 2024.05.04-ig jó így később is jó lesz.
Baráti az ára, de nem hoztad meg a kedvem hozzá.
Én szurszop függő vagyok,ami ananász-alma-eper-citrusos ízkombináció. + a barack ami kedvencem. Édes a végeredmény szinte egyáltalán nem kokszol.
A legendás szúrszop
Á, lekéstél, már 6 aroma a kosárban, többet nem merek már venni.