Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

7 kedvelés

Egy hátránya van, gyors utaztatóként nem praktikus. Viszont igényes és dekoratív.

(Minden Solubomnak veszek - megfogadtam :joy: vóna, ha…)

4 kedvelés

Lehet még kapni ilyen üveget!
Hónap elején vettem 10 db-ot.
Itt sikerült szerezni:

8 kedvelés

Nem DL-ezek, de én gondolok a DL-esekre is :hugs:

11 kedvelés

Lefolyóba mostanában semmit. Volt egy melléfutásom a Big Mouth bounty-s aromájával, de Heisenberg-gel felütve egész fogyasztható lett. Mondjuk magában a Heisenberg sem favorit nálam. Még keresem a jó gyümölcsös ízeket, de apránként tudok csak haladni. Azt vettem észre, hogy egy tank után ízt kell váltanom, mert megcsömörlök tőlük. Pinkman és a szőlő az a bejövős eddig. Na meg a Mistic Juice Nutty Dream. Ez utóbbi mondjuk simán mehet több tank is egymás után.

5 kedvelés

Köszönöm mindenkinek. Jani, neked külön köszönet, mert ez az üzlet kb. 5 perc sétára van tőlem, itt Miskolcon. :sweat_smile: A postaköltség zsebemben marad. :grin:

6 kedvelés

De hogy lehet ebből tölteni? Vagy belemártod az egész tankot? :sweat_smile:

8 kedvelés

Én is hasonló üvegben tartom de szállításhoz ,használni meg átöntöm csőrősbe… :no_good_man: ennyi

4 kedvelés

Erősen gondolkodtam ilyen gyóccertári barna pipettáson is. Ne legyen má mikroműjanyag a lében.

4 kedvelés

Alapból van(alapban is van) :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Köszönöm a megnyugtató szavakat. Megint spóroltam :smile:

4 kedvelés

A barna nem rossz,csak nem látom a szép színű leveseket.
A pipetta meg nem nekem való,vettem abból is 10 db-ot gyógyszertárban,de vékony volt a felszívókája :grin:

6 kedvelés

Polip ropilén?

Engem jobban zavar a szilikon :roll_eyes::grin:

4 kedvelés

Igen, érlelni szeretném. A dohánykivonatosoknak tervezek pár darabot, mert türelmetlen vagyok, és tuti, hogy egy hétig sem bírnám, és rápróbálnék. Ha ilyenben van, nem bíbelődöm vele, hogy a tankba öntsem.:sweat_smile:

3 kedvelés

Ott a pont.:wink:

3 kedvelés

Nekem még vannak aromás pipettásaim. Mondjuk azokba nem töltenék, csak néha előveszem őket szagnosztalgiázni :smiley:

5 kedvelés

Egyszerű: beleugrasz a tankkal a kezedben. :rofl:

1 kedvelés

Ki se kell jönni, bevinni a kevernivalót :grin:

Penny marketben láttam hasonlót. :saluting_face:

2 kedvelés

Hajnali kellemes meglepi 2.5 hónap érés után. Régebben nem tudtam eldönteni, az itteni vélemények alapján, hogy ez most milyen ízvilág.
Nos, elsőre kellemes, jó. Nem túl erős, kicsit Virginiás jellegű, de annál “vaskosabb”, gazdagabb aroma. Kellett neki hosszabb érlelés.
(Régebben kóstoltam török szintetikust, na az nem gyere be).
Ez begyün :slightly_smiling_face:

Megjegyzés: hálistennek a török dohány ettől a gyártótól nem “törökméz”, se nem :corn:

11 kedvelés