Akkor már nemhogy érett, középkorú
Hát az öreglány nem mai csirke. Viszont mentes!
Elvetemült DL-fogyasztóktól (@dl_csoport) kérdezném, mit tudtok most single coil RTA-t javasolni. Főbb szempontok:DL 35-40W, nem műanyag palást; az se baj, ha lehet valahol kapni is
Ez kardinális kérdés nagyon sok aroma kívánja a kb. azonnali elszívást, ezt észrevettem…
Ezt pont szeretem, nem fog megpimpósodni a flakon alján, bütykölöm is át a tripodot RDL-re. Délután már kóstolás lesz, rákívánt picinyke habtestem
Bekeverve! 30/70 3mg
A&L Valkyrie Green edition
A&L Leviathan v2 green edition
A&L Shinigami green edition
A&L Phoenix sweet edition
A&L Succube v2 sweet edition
Remélem ízleni fog!
Zöld és édes, mi baj lehet?
Bakancslistás
(Ebből kaptam kóstolónak romlottat, mikor 2.5 éve elkezdtem újra vapelni íztelen dohos volt. Pedig csupa jót olvasni róla…)
A Tahity nekem úgy vált be, ha nem kevertem túl erősre. Olyankor átcsap pacsuliba.
10- re kevertem…higitsam 6-8- ra?vagy pàr nap pihentetés,kóstolás aztán meglàtom?
Én ezeket mindet 5-re kevertem. Érés után a pisztácia is agresszívebb lesz. De ez csak a saját benyomásom
Oké… köszi!
Az a pisztáciás fagyi nagyon csalogató.
Legközelebb rendelek magamnak
Sokat ne várj tőlük, akkor nem fogsz csalódni…
Ez érdekes…a longfillelkel elég magas arànyban csalódok.Az aromàknàl ahogy mondod nem várok túl sokat cserében nálam többnyire bevàllnak.Legalàbbis nem nagyon érzem ,hogy indokolt lenne a 3-4 es àrkülömbség.
Az árkülönbség szerintem se indokolt, de hát longfill is csak aroma
Dràga a flaska
Az îr krémlikör nàlam annyira bevált,hogy elszîvtam 100 milit aztàn bekevertem 400- athàt még ha kap egy kis vaniliàt,Iw csokival