Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Black Queen :grin: - ennek is eljött az ideje, szegény éveket várt a sorára egy doboz mélyén

6 kedvelés

Akkor már nemhogy érett, középkorú :grin:

2 kedvelés

Hát az öreglány nem mai csirke. Viszont :corn:mentes!:sweat_smile:

Elvetemült DL-fogyasztóktól (@dl_csoport) kérdezném, mit tudtok most single coil RTA-t javasolni. Főbb szempontok:DL 35-40W, nem műanyag palást; az se baj, ha lehet valahol kapni is :sweat_smile:

1 kedvelés

Ez kardinális kérdés :+1::grin: nagyon sok aroma kívánja a kb. azonnali elszívást, ezt észrevettem…

2 kedvelés

Ezt pont szeretem, nem fog megpimpósodni a flakon alján, bütykölöm is át a tripodot RDL-re. Délután már kóstolás lesz, rákívánt picinyke habtestem​:crazy_face:

3 kedvelés

Bekeverve! 30/70 3mg
A&L Valkyrie Green edition
A&L Leviathan v2 green edition
A&L Shinigami green edition
A&L Phoenix sweet edition
A&L Succube v2 sweet edition

Remélem ízleni fog! :thinking: :smiley:

14 kedvelés

Zöld és édes, mi baj lehet? :wink::grin:

5 kedvelés

13 kedvelés

Bakancslistás :wink:

(Ebből kaptam kóstolónak romlottat, mikor 2.5 éve elkezdtem újra vapelni :nauseated_face: íztelen dohos volt. Pedig csupa jót olvasni róla…)

4 kedvelés

Egy kis "napindîtó"keverés​:slightly_smiling_face:

5 kedvelés

A Tahity nekem úgy vált be, ha nem kevertem túl erősre. Olyankor átcsap pacsuliba.

1 kedvelés

10- re kevertem…higitsam 6-8- ra?vagy pàr nap pihentetés,kóstolás aztán meglàtom?

1 kedvelés

Én ezeket mindet 5-re kevertem. Érés után a pisztácia is agresszívebb lesz. De ez csak a saját benyomásom :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Oké… köszi!

1 kedvelés

Az a pisztáciás fagyi nagyon csalogató.
Legközelebb rendelek magamnak :grin::grin:

2 kedvelés

Sokat ne várj tőlük, akkor nem fogsz csalódni…

2 kedvelés

Ez érdekes…a longfillelkel elég magas arànyban csalódok.Az aromàknàl ahogy mondod nem várok túl sokat cserében nálam többnyire bevàllnak.Legalàbbis nem nagyon érzem ,hogy indokolt lenne a 3-4 es àrkülömbség.

5 kedvelés

Az árkülönbség szerintem se indokolt, de hát longfill is csak aroma :grinning:

7 kedvelés

Dràga a flaska​:rofl:

4 kedvelés

Az îr krémlikör nàlam annyira bevált,hogy elszîvtam 100 milit aztàn bekevertem 400- at​:rofl:hàt még ha kap egy kis vaniliàt,Iw csokival​:slightly_smiling_face:

2 kedvelés