Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Egy hét alatt megjövedéki e-gomolyfelhő ízesítők:

20 kedvelés

Hozzám is befutottak a gomolyfelhős ízesítők.:slightly_smiling_face:

18 kedvelés

Nos,nem vesztegettem az időt.Neki ugrottam a TJ Red Astaire aroma bekeverésének. :slightly_smiling_face:
Első észrevétel,hát ez nagyon vörös. :slightly_smiling_face:
Attól tartok,hogy mikor gőzölöm,nem fogja-e be esetleg a nyelvem,vagy a fogaim ez a vörös szín? :grinning:
[1]

1. bár ilyet sehol nem olvastam,észrevételként,de azért nem árt az óvatosság. :smiley: ↩︎

10 kedvelés

Sokáig rá voltam függve a Red Astaire-ra, meg a Blood Sukka-ra is. Nem lesz semmi sem vörös. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Függő kötelet neki :rofl::sweat_smile: + 1 beülőt

7 kedvelés

Kedves Kinga :hugs:
Köszönöm szèpen a válaszod,akkor megnyugodhatok,hogy ez nem csak egy otthon gőzőlhető liquid.:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Inkább olyan lilás :roll_eyes::grin:

5 kedvelés

Ha ennyi idő elég egy gyerekhez, akkor ennek is elégnek KELL lennie…:thinking:
.
.
.
.
:boom::rocket::sparkler::fireworks::checkered_flag::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud:

9 kedvelés

De ez már Öreg … :roll_eyes:

5 kedvelés

Neeeem, ez mostanra érett be!(ok, talán közben 1-2 hétre el is kallódhatott valamerre​:thinking:) De jót tett neki :sweat_smile:
2.5%, egész jó színe lett

7 kedvelés

Rum érezhető még benne kukorica nélkül nálad ? :grin:

6 kedvelés

De “szerencsére” hazatalált.? :rofl:

5 kedvelés

Mély szomorúságomra a rum megkopott, épp csak a háttérben bújkál. Nagyon masszív, inkább mézes jellegű pipadohány, :corn:-t nyomokban se tartalmaz :+1:

8 kedvelés

Ez nekem se lett kukoricás…nem vártam meg. Nagyon nem ízlett, ment a háztól még bőven címerezés előtt… :roll_eyes::grin:

9 kedvelés

Türelmetlen voltál :sweat_smile:

6 kedvelés

Á…én a rummal nem vagyok jóban inkább :nauseated_face::joy:ilyen ifjúsági “vapelgetési” emlék.

6 kedvelés

Minden reggel kv mellé tolom.

5 kedvelés

Fél Portorico-i, fél Sütő? :grin:

6 kedvelés

Sütő kv? Vagy inkább nem értem :rofl:

2 kedvelés

A 2 determináns rummárka :grin:
(A Tipli RUM-ot most ne emlegessük…
:roll_eyes:)

4 kedvelés