Akkor lehet hogy csak tervben marad
Caiman rdta is hasonló és még beszerezhető…
Azon is gondolkodtam sokat.
Na de meglátjuk.
Köszönöm szépen az információt.
Tudsz rendelni.Most vettem ott a 4.51-et.
Bízok benne, hogy nem
Gondoltam, most hogy lett újra MTL tankom, bepróbálkozom valami dohányos ízzel, akciósan beszereztem ezt:
Nehezen döntöm el, hogy szeretem-e vagy sem. Bár eltértem a szokásomtól, miszerint bekeverés után hiába SNV, akkor is érlelem 14 napig.
A dohányíz erőteljes, a karamellát sósnak nem érzem, de amikor érzem azt is csak 3-4 slukk után. A pekándióból egy szemernyit sem érzek.
Véleményezni nem akarom, de érdekelne másnak mi a véleménye erről, ha már szívta.
Jelenleg a Pandorában szívom, 0.60 ohm, 5 menet 2.5mm, cotton bacon vatta, 20-25.5 watt között próbáltam, a 25 jobban tolja nekem. 60pg/40vg-re kevertem be 6mg niko.
DotMod Switch E-Bar pod + Grape Ice folytatásaként, fogtam magam, meghekkeltem a piszkot, szétkaptam a podfejet és a Dinner Lady Grape Star-ral átítattam a benne lévő szivacsos tárolót, na így már használható, finom ízeket produkál
A “delfinesről” nem látom milyen A citomos kalács (kolac gondolom kóla) jól hangzik
Shark Attack Foggy Daddy
A citromos meg hasonlít nagyon a Lemon Tart-ra
szerk.:a Foggy:ananász+vanilia krém,summer edition néven fut.
Köszi!
Citromosról jutott eszembe, hogy volt nekem is egy citromos kedvencem, meg is találtam, sajnos itthon vagy környező boltokban nem kapni (Late Night Diner - Meringue Pie). Sajnos már egyiket sem kapni itthon…
Amúgy ez egy történelmi kép, mert ez volt az első liquid pakkom, amikor elkezdtem ecigizni
Bahamut nekem mindig a D&D ugrik be
Jobbszélen demenciás liquid, vagy mijaz?
Mikor rendelte még tudta
Az (Vape or DIY Démence cérébrale)
3 hónap érés után fincsi mogyorókrém…ha nem felejted el, hova raktad Úgyhogy biztos, ami biztos alapon kettőt rendeltem
Hogy kettőről felejtsd el, hova raktad
A másik mellé
Itt van és még akciós is, mert lejár májusban a hivatalos szavatossága