Bódogság . Külön kiemelném a kis logót
Bp Mods X Tyutyika Collab
Igen igen . Ő nekem különös ez a mod . Az egy dolog mikor megy sípol az elektronika . De miért ketyeg utána ?
Elég problémás ha sípol és ketyeg az eszköz
Szerintem csak így mér. A Hera-m sípol, az AIO Pulse V2 ketyeg, ha elsötétül a kijelző már nem csinálja. De amúgy mindegyik jelzi valahogy, ha épp dolgozik, csak valamelyik hangosabban mint az átlag. Egyedül a Dani-t nem hallom, hogy sípolna, vagy valami. Lehet nem is dolgozik. A régi Joyetech modokat még akkor is lehetett hallani ketyegni, ha előtted volt az asztalon, baromi hangosak voltak. Amúgy szép cuccot húztál be, gratulálok!
Semmi gond reediten azt írjak ez a normális . Zenner diódas az az éneklő dióda . Inkább halál sikoly
Lehet a dual módokat azért nem hallom mert hangosabb a levegőzés
Fruizee nálam elbukott De a Flava-ra kíváncsi vagyok, főleg a szőlősre mit mondasz majd. A Guava-s ízük szintén bukta volt nálam. Meg a mango lychee-re is kíváncsi vagyok.
Pontosan. Amíg még ébren van a kijelző szívás után, tedd a füledhez, hallani fogod.
Addig ketyeg figyelem .
Szívesen beszámolok róla ha 2026-ot ír a naptár
Fruizee-val kapcsolatban pedig nagy reményeim voltak. Lehet, hogy a hűsítős verzió jobb lenne?
A Vstiking Yihi-m is zörög kicsit, az inkább olyan, mint az állványos Singer ha úgy ketyeg, mint egy óra, akkor inkább tartsd egy fegyverládában 24 órán keresztül Allahra mondom.
Maris pitéjéről kérlek, ejts majd pár szót ha eljön az ideje
Rendben.
Nekem is felkeltette a kíváncsiságomat mert dohány kivonatos aromából meg nem szívtam desszerteset. Ma jött meg a Master of Vape rendelésem úgy hogy ha meghozza a feleségem akkor csütörtökön bekeverek párat.
Egy hónap múlva kóstolás.
Master of Vape rendelés megérkezett.
Minden korrektül ment.
A szállítás a rendelés től számított 2-nap.
Csomagolás korrekt.
Liqid city hez megszokott ajándék cukorka+matrica.
Csak most már az új logoval.
Kiváló aromasor
Köszönöm szépen
Ha beérnek akkor megyünk pálinkával kóstolni.