Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

1800ml? Megnyugodtam, alig van itthon valami… megyek rendelni :smile:

10 kedvelés

Én is megszégyelltem magam a 300 ml aromámmal :rofl:sosefogyel

6 kedvelés

Csak oszd még velünk is.:+1:Mi még megyünk hozzád aromákért​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

7 kedvelés

Akkor én meg sem szólalok a hétvégi 130 ml-es keverésemmel​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés

Majd idővel még becsusszan mellé ez-az, hamar összeszalad ám :sweat_smile:

6 kedvelés

:+1:Már nézegettem az aromákat,de annyi gyártó van,mint égen a csillag :thinking::thinking::thinking:

3 kedvelés

Hogy a témához is kapcsolódjak, A&L Bahamut járt már valakinél? Ha jól számolom, holnaptól aktuális a hó eleji kedvezménydömping, szemet vetettem rá…:thinking:

4 kedvelés

Több féle gyártó van már, mint a bótba keménysajt. :roll_eyes: Nem egyszerű kísérletezni az “újakkal”.

5 kedvelés

A solub típusú aromákat el akarom kerülni :rofl: valami gyümölcsös l gyártót keresek

4 kedvelés

Izgalmasnak tűnik a barack, kiwi és a menta teával. Én eddig csak egy A&L próbáltam de az normális, hogy száraznak éreztem az izét? Nem volt rossz de hiányzott az édességet​:sweat_smile:

3 kedvelés

Hol?:rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Sziasztok,

kumulus-on minden hónap első keddjén van -30% akció liquidekre, vagy a múlt havi egyszeri, speciális akció volt?

5 kedvelés

Ha gyümölcsös kell akkor Just Juice / Mexican Cartel termékeit bátran tudom ajánlani​:+1: Bár utóbbiból már nagyon rég szívtam de szerettem őket.

5 kedvelés

Köszönöm, kipróbálom :+1::handshake:

2 kedvelés

180 ml úton :saluting_face: felém :sweat_smile:

5 kedvelés

Honnan?

2 kedvelés

Igen volt xixo melék ízes tea :nauseated_face:

2 kedvelés

Mit kóstoltál? A&L-ből 3 féle fő variáció létezhet egy aromára, a ‘sima’ sweet, green(édesítő mentes), és a zero, ami színezék/hűsítés nélküli. Meg ezek tetszőleges kombinációi :smile: Nálam nagyon bevált gyártó, vastagon és bátran ajánlott, de száraz, az még nem volt

Just juice, Cartel +1​:+1:

5 kedvelés

Én is arra gyúrok, minden hónapra jut, ne aggódj :sweat_smile:

4 kedvelés

Édesítő menteset próbáltál?

2 kedvelés