Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ne szidj ha esetleg :grin:olvasgass pár véleményt előbb,de annyit megér most ilyen ínséges időkben :smiling_face:

3 kedvelés

Nincs free shiping tesó ! Miattad van ??? :thinking::sweat_smile::rofl:

3 kedvelés

De van :grin:nekem is free volt foxba :smiling_face:

2 kedvelés

Mennyitől ? És eddig miért nem osztottad meg az oldalt ??? :pleading_face:

3 kedvelés

Sokszor mutattam már,de mindíg csak a high end shopokat nézed :joy:
Itt volt a legolcsóbb az A&L is :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

Hát tökön döföm magam :rofl: . Én high endeket nézegetek . Akkor biztos volna már 3 dna . De csak egy van .

4 kedvelés

Én nem itélkezek :smile:

4 kedvelés

Most már megkóstoltam ezt is:

bombo-supra-reserve-e-liquid-100ml

Hát, lehet, hogy még érnie kell tovább, de jelen pillanatban még nem ízlik. Van valami émelyítő benne, amitől nem mondom, hogy szívhatatlan, de hamar be lehet sokallni. Talán a karamellt vitték túlzásba, legalábbis nekem. :thinking:
Azért adok neki még esélyt, volt már olyan íz, aminek jóval több idő kellett.

10 kedvelés

Én szoktam várni 25-30 napot. Igen előszőr nekem is valami sok volt benne nagyon ízesek de aztán a második tank után… :yum:

8 kedvelés

Fura, nekem a Nutty pont a fordítottja, frissen már másnap imádtam, de kb 3 hét elteltével már nem igazán adta. Még van 15-20 ml a karácsonyi keverésből, de nem igazán akar elfogyni… :smile: Xlim Pro-ban szívom a végét, mert abban még viszonylag szívható kategória, és a porlasztót se akarja érdekes módon megölni, pedig már 20ml-t legalább elszívtam vele…

4 kedvelés

Hát ízlés az ami nem egyforma nekem úgy adja ha sokat pihen… :no_good_man:

3 kedvelés

Ó János ! Tmd boro kompatibilis pnp vel ?

3 kedvelés

azt se tudom mi az…rba-át is tankba teszem…

4 kedvelés

Akkor ez igen . :grin: Még pereg az agyam gépre figyelni cserélni stb stb . Köszönöm figyelmed virágokat az öltöződbe kérem :grin:

3 kedvelés

Megbízható oldal. Minden tételnél fel van tüntetve a szavatossági idő. Egy alaplé kivételével az összes tételnél stimmelt a lejárati dátum ( vagy hosszabb pár hónappal )

További plusz infó, hogy az oldalon állandó akció van aromára és kész liquidre ami 50%-os. Kuponkód “MOIT-MOIT”

Szerk: szokásos francia szállítással érkezett DPD-vel egy hét alatt

20 kedvelés

Nekes mekkora készleted van otthon? :smile: lehetetlen akárcsak a 10-20%-át elgőzölni amilyen ütemben látom, hogy rendelsz… De lehet csak én vagyok kis fogyasztó és rosszul gondolom :smiley:

7 kedvelés

Excel szerint 1815ml aroma​:joy: 2027 végéig jó vagyok.

Ám ez a vásárlás csak a “pánik hangulat” miatt történt illetve tesztelni akartam a shopot. Free shippinghez meg sokat kellett rendelni :smile:

11 kedvelés

De hogy tovább görgessem a “miért rendelek ennyit” gondolatot. Addig halmozok amíg ilyen olcsón be lehet szerezni mindent mert a világ eseményei és a hazai helyzet jól mutatja merre haladunk. Természetesen ha minden lehetőséget elzárnak akkor is vannak alternatívák, de amíg ennyire egyszerű a beszerzés ráérek majd akkor azon agyalni merre is menjek tovább ha minden készlet elfogyott​:slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Hasonlóan gondolkodunk,nem tej ez hogy megromolódjon :crazy_face::grin:

9 kedvelés

Túlságosan megszerettem ezt a hobbit, hogy némi jogszabály korlátozzon​:smile:

9 kedvelés