Dehát nem akadozik. Itthon sz@r a helyzet ez tény és való, de határon túlról onnan és annyit vehetsz amennyire csak telik. Várjunk még a temetéssel, ki tudja mi lesz? Most még semmi baj nincs, ezt pontosan bizonyítja a liternyi folyadék amik itt sorakoznak a polcomon. Mindet máshonnan rendeltem, mind érkezett is gyorsan. Én nem félek meg attól, hogy íz nélkül maradunk, legfeljebb nem itthonról vásárolunk. Amit sajnálok, mert nem így kéne működni ennek az egésznek…
Néhány különleges ízzel már most is vannak bajok, lásd a múltkor a Brown Tabak-ot milyen nehezen, magánlevelezéses könyörgéssel rudtam csak megrendelni Svájcból.
Persze akkor könnyebb, ha valaki nem olyan válogatós mint én aroma valóban van 10.000 féle, 136 gyártótól.
Nekem a pg-m fogyott el
Ugye fém palást is van hozzá?!
Szia Tamás!
Hol vetted Discovery RY4et, ha nem titok?
Tisztelettel
Nincs sajnos. Szereznem kell. Még ezt is alig kaptam.
Ez caiman rda bf.
A v5 van full kit 'ben.
Ahoz van fém palást is.
Leves városban ahol a levesek élnek
Liquidcity
Köszönöm Uram!
Ez nekem kimaradt idáig
Múltkor kerestem és nem találtam ,
ez legalább kiadós így a nehéz jövőbe tekintve
Tisztelettel
Ó a méreg meg esz. Pontosabban nem mert nincs elég nikotin .
Sziasztok!
Nahh szoval az ugy volt, hogy a centaurus quest squonk modom tuzgombja elkezdett rosszalkodni, nem talaltam szerelot miskolcon, ezert gondoltam rendelek a helyere gyorsan valamit igy rendeltem egy empire squonk modot es hozza a thc blaze single rda-t. Nagyon utos combo. Rendeltem hozza szinben hozza passzolo drip tippet is, de sajna az mas szin lett, igy a hozza passzolo driptup meg varat magara.
Kozben csak talaltam egy szerelot, es megjavitja holnapra a centaurusomat. Ott tuti tomites gond van, igy baratnom megkapja mert o bem squonkol, meg neki is 2 tankja van 1 modra, igy mar nem kell cserelgetni. Igy legalabb a most erkezett pioneer v1.5-jet beallitom neki tc-re, ugyis ss huzalt hasznal csak.
Es akkor a kepek a friss jovevenyekrol
Nagyon minosegi darabnak tunik, jo a fogasa, mar csak arra kell rajonnom, mi az a valami az aljan, amibol cseredarabot is adtak.
Nagyon szép ebben a színben A kérdéses műanyag lap csak dekoráció. GrimGreen szerette volna, hogy áttetsző legyen de akinek nem tetszik annak megadja a lehetőséget , hogy simára cserélje.
Na, emberiség. Rámjött a hoppá. Vaníliapudingos jellegű, kukoricamentes aroma ajánlatokat kérnék. Akár a Vape42 kínálatából (süti keksz stb nem nagyon kellene mellé).
Rámjött a vaníliázhatnék nem mertem még venni ilyen pudingos cuccokat.
Állítólag ez a legjobb vaníliás puding https://www.kumulusvape.fr/aromes-concentres-quack-s-juice-factory/2564-concentre-goose-quack-s-juice-factory.html
Én csak vettem belőle, hogy télen lehessen mit nassolni de még nem próbáltam. Igaz nem vape42 de külföldről bármikor beszerezhető.
Nekem ez jött be nagyon, de az én íz érzékelésemre ne hagyatkozz
Illata első blikkre mint a vape house the crown, de az íz azért más
https://vape42.hu/termek/cvc_vapefella_30ml.html
Na neeee
? Próbáltad, vagy olvasás után szeretnéd?