Van, hogy fekve… De van rajtam gatya, ha közben kapnék egy agyfszt, ne röhögjön ki a mentősasszisztens
La Tabacchiera Perique-m van, az inkább mézes jellegű szalmadohány
Elolvastam, 2x is. Bár ez nem garancia semmire.
Mindegy, a kokszot mától szerintem te is egy egy kimosott 12 %-os tejfölösdobozba kapargasd…ki tudja
Ezt megértem pár éve én sem ennyiért vettem,cseréltem ablakot .
Mai nap egy nyamvadt bejárati ajtó full alap,200ezer nekem !
Mennyiért adjam elkiszállás felméréssel,benzin,3000 a purhab+csavarnak darabja se olcsó……
Nem tudnám megcsinálni 150 ből ?
De .
Viszlát.
Nekem ennyi.
Mire gondolsz? 1x egy évben pl karikor befűthet vele?
Elég nagy arcok…duciforradalom néven, közben bele se megy 5 liter madártej
semmi baj nem bántásnak veszem megértelekamit mondasz meg ami kikívánkozott belőlled.
Abban ott lapul a vegytiszta Granpa…nyomokban
Illatos begyújtás
Az enyémben van barna cukor is, ha felgyújtjuk karamell
Van az a pénz
ez nem rossz ötlet csak ő a desszert dohányt nem szereti inkább a gyümis hűs aromákat preferálja
A végre készültök, ne válogasson
Én hülye, a vattán meg huzalon aggódtam másfél éve.
12 éve meg azon, hogy rengeteg a vape cucc az Alin, de mind egy rakás…
Most már van villanypásztornyi drót, vánkosnyi vatta, top hardver…erre akadozni kezd a benya
Mondjad hogy nyomokban van benne betyárkörte, meg királydinnye meg ringló sztár
vagyis jobban meggondolva,amiket tervezek venni aromákat nem keverem be hanem félre teszem és azt szívom ami be van keverve így lehet,hogy tudok aromákat is spájzolnimondjuk az asszonynak be lesz keverve szerintemmert neki mindig kevesebb aromája van mint nekem de,hogy azt nem tudom,lehet maganak mindig több aromát veszek
Pedig bármilyen hihetetlen azzal lehet spórolni nem szeretnék életviteli tanácsokat adni de:
Én kb. félévente szoktam vásárolni a Kumulustól , igaz akkor kb. ez a tétel,
múlt héten kaptam egy mailt hogy már több mint 6 hónapja vásároltam ha 2 héten belül vásárolok akkor
adnának 20% kedvezményt, betettem párnapja pár dolgot a kosárba erre azt mondják adnának még 10% kedvezményt, ma meg ugye jött a szokásos 30%. Ja és ezt össze lehet vonni na nekem így lett
60% om :-). D.C. pisztácia 2100 Ft alatt. Ripe Vape, A and L 2200 Ft körül, na ennek tessék a többi boltnak alá menni
Ja és 2 legyet ütöttem egy csapásra, van egy kis készletem, ráadásul kurv@ olcsón vettem
Most félévig megint nem veszek onnan semmit ,majd 6 hónap múlva megint 60% kedvezményért,
aztán jó napot
Tehát amiket szívok innen, azokat nem havonta veszem meg, hanem félévente többet de olcsóbban
Tisztelettel
Most rendeltem egy 500 literest hozzá: