Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Van, hogy fekve…:roll_eyes: De van rajtam gatya, ha közben kapnék egy agyfszt, ne röhögjön ki a mentősasszisztens :joy:

La Tabacchiera Perique-m van, az inkább mézes jellegű szalmadohány :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Elolvastam, 2x is. Bár ez nem garancia semmire. :rofl:

Kajásdobozka melóba, hogy ne romoljon meg az ennim.
A kumulus olcsóbb :sweat_smile:

Mindegy, a kokszot mától szerintem te is egy egy kimosott 12 %-os tejfölösdobozba kapargasd…ki tudja :roll_eyes::grin:

Ezt megértem :smiling_face:pár éve én sem ennyiért vettem,cseréltem ablakot .
Mai nap egy nyamvadt bejárati ajtó full alap,200ezer nekem !
Mennyiért adjam el​:thinking:kiszállás felméréssel,benzin,3000 a purhab+csavarnak darabja se olcsó……
Nem tudnám megcsinálni 150 ből ? :flushed:
De .
Viszlát.
Nekem ennyi.

Mire gondolsz? 1x egy évben pl karikor befűthet vele? :rofl:

Elég nagy arcok…duciforradalom néven, közben bele se megy 5 liter madártej :roll_eyes:

semmi baj nem bántásnak veszem megértelek​:blush::wink:amit mondasz meg ami kikívánkozott belőlled.:blush:

2 kedvelés

Abban ott lapul a vegytiszta Granpa…nyomokban :roll_eyes:

Illatos begyújtás :sweat_smile:
Az enyémben van barna cukor is, ha felgyújtjuk karamell :rofl:

Van az a pénz :sweat_smile:

Kimondottan ezt probalta mar valaki?

félkövér szöveg

ez nem rossz ötlet csak ő a desszert dohányt nem szereti inkább a gyümis hűs aromákat preferálja​:blush::grin:

A végre készültök, ne válogasson :rofl:

Én hülye, a vattán meg huzalon aggódtam másfél éve.
12 éve meg azon, hogy rengeteg a vape cucc az Alin, de mind egy rakás…
Most már van villanypásztornyi drót, vánkosnyi vatta, top hardver…erre akadozni kezd a benya :roll_eyes:

Mondjad hogy nyomokban van benne betyárkörte, meg királydinnye :joy:meg ringló sztár

vagyis jobban meggondolva,amiket tervezek venni aromákat nem keverem be hanem félre teszem és azt szívom ami be van keverve így lehet,hogy tudok aromákat is spájzolni​:grin::blush:mondjuk az asszonynak be lesz keverve szerintem​:grin::blush:mert neki mindig kevesebb aromája van mint nekem de,hogy azt nem tudom,lehet maganak mindig több aromát veszek​:sweat_smile:

Pedig bármilyen hihetetlen azzal lehet spórolni :slight_smile: nem szeretnék életviteli tanácsokat adni de:

Én kb. félévente szoktam vásárolni a Kumulustól , igaz akkor kb. ez a tétel,
múlt héten kaptam egy mailt hogy már több mint 6 hónapja vásároltam ha 2 héten belül vásárolok akkor
adnának 20% kedvezményt, betettem párnapja pár dolgot a kosárba erre azt mondják adnának még 10% kedvezményt, ma meg ugye jött a szokásos 30%. Ja és ezt össze lehet vonni na nekem így lett
60% om :-). D.C. pisztácia 2100 Ft alatt. Ripe Vape, A and L 2200 Ft körül, na ennek tessék a többi boltnak alá menni :slight_smile:
Ja és 2 legyet ütöttem egy csapásra, van egy kis készletem, ráadásul kurv@ olcsón vettem :slight_smile:
Most félévig megint nem veszek onnan semmit ,majd 6 hónap múlva megint 60% kedvezményért,
aztán jó napot :slight_smile:

Tehát amiket szívok innen, azokat nem havonta veszem meg, hanem félévente többet de olcsóbban :slight_smile:

Tisztelettel

5 kedvelés

Most rendeltem egy 500 literest hozzá:
product_600x500