Csókolom, 2 gombócos, Latakia-Kentuckyt kérnék, vg-s tölcsérben
Ez nem csak neked szól, hanem általánosságban. Szerintem ezt hagyjuk már, hogy ki mit, mennyit engedhet meg magának. Egyre gyakrabban látom. Aki “megteheti” az is megdolgozik érte. Lehet az nem költ másra amire mondjuk te vagy a másik igen.
Nem bántásnak szánom, de már ki kívánkozott
Rosszul csinálod Szabi, nem kell az is.
Helyesen:
Babám ezt mind neked veszem
(én csak letesztelem nehogy rossz legyen)
Mert te egy úr vagy
Tisztelettel
Annyiból igazat adok, hogy az aromák is romlanak, folyamatosan veszítenek erejükből, minőségükből. Főleg bizonyos komplex fajták.
Emiatt sem akarok pl. durván spájzolni. Csak ha nagyon rákényszerítenek.
Na ezt felolvasom az asszonynak
Látom atment a lényeg
Itt annyian asszonyoznak, ha elmegy a futár, mindenki körmöst kap? Meg dugni kell… ……
Az egyik még csak-csak,és nem a körmös
Lehet elfogy a konyhapénz, nem fér bele. Ilyen is lehet…
Ha megtehettem hogy dohányozzak akkor erre is futja
Jelenleg én inkább a nikket spájzolgatnám amíg lehet szerezni jófajtát, az aromát meg majd megveszem étkezésinek.
Sajnálom a magyar shoppokat, de nem hinném hogy durván be tudnák tiltani az aroma forgalmazását az euban.
Max átcaffogunk a szlovák stb határon egy évben 2x.
Vagy @Tyutyika nagyon elfoglalt lesz
A cigarettát is megvettük minden áldott nap
Egyetértek.
Illetve ha valami veszélybe kerül, akkor az lép elő prio-vá. Már aki teheti, természetesen. A nincsből nehezebb válogatni.
Mi egyben fizukor. Párszor leültem amikor fizetni kellett.
Én megvettem egyszerre 4 kartont, kajtat minden nap bótba a t.köm
Kedves @Ispy ! Te elszoktad olvasni amire reagálsz, ez most kivétel volt?
Nem azt írtam, hogy nem lehet olyan, hogy nem jut rá, hanem azt, hogy nem kéne más szemére vetni, ha neki jut.
Én mindíg ülve rendelgetek
Én a garázsból
Akkor nem 7k volt egy nyamvad trappista kilója…kutyakaja nem is olyan rég 15k, most 22, geotextil 390 helyett 690 per m2, szellőztetőbe szűrők 16k helyett 26k. Hogy a mai napomat összefoglaljam.
Képzeld, cigit a nemzetiben vettem
De rendelni is tudok menet közben is, csak legyen a kártyán elég zseton