Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Köszi Atti !Rá keresek…

3 kedvelés

@Janos_Groszeibl és egyéb Bombo hívő kollégák! Segítsetek nekem is. :slightly_smiling_face:
Karamellás, pisztáciás, csokis bonbonos jellegű Bombo aromák… Melyik jöhetne be nekem? Szemezgetni kezdtem vele…
(Van mellékízük?)

3 kedvelés

Pl .; DC pisztácia , vagy maple :rofl:

2 kedvelés

DC nekem nem vált be. Mellékízét érzek :roll_eyes: (nemtom milyen növény,de vmi van).
Kedvenceim most sacc:
Tabak Royal
Tabak Royal Gold
Brown Tabak
Sós karamell

Nincs…mind jó de marha intenzív ízek és kokszolnak mint állat…

6 kedvelés

Édességes jellegű, szeretős ízek, azt mondod? Nagyon hergelem magam, pláne, mióta te is megtértél :grin:de már annyi rossz aromát vettem, hogy ihaj.

Koksz nem ellenfél :rofl: 18-22 watton amit pörgetek, mind brikett.
(Láttam valahol hitelre vattát :hugs:)

5 kedvelés

Én se gondoltam volna…vedd a kisebb kiszerelést ha nem tetszik kisebb bukta…mondanám,hogy átveszem de Te marha erőset szívsz…

3 kedvelés

Itt lehet hogy lemegyek Hádészi mélységekbe, pl. 15 mg…

3 kedvelés

Jól beszívtam én is ezeket. :sweat_smile:

3 kedvelés

Ha szàmít a véleményem,volt,van pár bombom,nem nyúlsz mellé intenzív íz még a gyümölcsösök is :grin:

4 kedvelés

Pedig isteniek :grin:de tudom, te a Brown Tabak és a Rolyal Goldtól sem estél hanyatt.
Most finom a Brown is már igazán, 3 hónapos, már mélyebb bronz-barna.

3 kedvelés

Hogyne számítana! De föleg csokis-karamellás-desszertes először.
Hónapok óta nem rendeltem aromát :pleading_face: csak 19 évnyi van a Szaratovba​:grin:
Csak nem akarok durva buktát.
(Most is eszembe jutott, 1.5 éve bekevert MZ Gold hiánytalanul áll a 4 celsiusban, mert az is csalódás volt)

5 kedvelés

ezek sehol nincsenek a Bombohoz

3 kedvelés

Nálam a tabak royal nem tudom mennyi idős lehet, talán már megy érettségizni, de most végre már elfogy (ami be van keverve…), a brown tabakot rásóztam nagybátyámra.

6 kedvelés

A Royal Gold egy komplex költemény, csipet alma is van a sokkomponensű keverékben.
Ha ez igaz, akkor kell rendelni. :grin:

2 kedvelés

Rendelj nyugodtan

2 kedvelés

Nem vagytok jóban? :roll_eyes:

Ok, hát pedig vártam anno az örömtáncodat :grin:

2 kedvelés

Rendelhet,de a pg-többlettel való feltöltése…hát az lehet sok lesz :grin:

4 kedvelés

(Csak most vettem észre a kérdésed.) 3mg-osat szívok és kukorica menteset. :wink:

6 kedvelés

Desszertel hogy álsz ? Fel tudok ajánlani tudat tágítás gyanánt olasz finomságokat .

6 kedvelés