Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Amúgy Virginia, Parliament, Villamos és Ry4 voltak nekem is. Ebböl lett sós light, karamellás popcorn, paprikás sült kukorica és málé :thinking:

1 kedvelés

Nem e lehet , hogy a nikotin miatt csapódik ki valami bennük . @Balazs_Samu_Nagy neked hányás nic keverésed van ?

3 kedvelés

Tehát tiszta kukorica :rofl:ok, én csak örülök :+1::wink:

Gyűlölöm a kukorica ízt . Pontosabban a rossz minőségű kukorica ízt . Sok rossz fajta van .

2 kedvelés

Nem lehet, hogy @Zoli76 és @Paldeak_Attila egyszerűen csak “tengeri” betegek vagytok? :grin: Én kifejezetten kedvelem a Journey Discovery aroma sorozatát. :yum:

6 kedvelés

Már nem vadulok,vagy mostanaban nem.6-7-es leves ugy szemre

2 kedvelés

2-3 hónapos koráig mérsékeltebben volt kukorica, de sajna nem ízlett már akkor sem. Lehet hogy velem van a baj (vaj) :corn:

Lázadás a Bauntyn vesszen aki nem szereti a Journey-t.

Happy Pirates Of The Carribean GIF

5 kedvelés

Én az ry4-ük nél érzem nagyon a kukoricát de bírom.A Deva W-stone White-M meg kedvencek…

7 kedvelés

Lehet hogy sok Onedin családot néztem anno :thinking: de az a baj, én meg a kukoricát, mint kaját szeretem kb. minden formában. Ergo szuperszenzitivitás szindróma állhat fenn :roll_eyes::grin:

3 kedvelés

En meg ha epp nem eszem akkor a halakat etetem vele

4 kedvelés

Az baj+ kukorica gyermekei . :rofl:

3 kedvelés

Az Zolinak csokis kukorica ízű lenne :rofl:

5 kedvelés

Teljesen jók, 1 nap alatt nálam volt a rendelés!:+1:

5 kedvelés

nekem a Juicy el szotyizott vele 4napot

2 kedvelés

Szuper!Valaki jon ki nemsokara,akkor hajigalok ezt-azt a kosarba.

2 kedvelés

Season 2 Lol GIF by The Lonely Island

3 kedvelés

West Virginia, Desert ship, parlament , r4y , gold ducat , mildn seven . Navigátor 5​:star2: és north 5​:star2: na ezt a kettőt mindig kirabolják előlem és sajna ezek nem olyan kiadósak de oltariak

5 kedvelés

Pici koromban megkóstoltam az ólnál a kukoricadarás moslékot vidéken…szóval tényleg nem mind ugyanolyan finom. :pleading_face:

5 kedvelés

Jani te szereted az ilyen edesebb dohanyokat.Tudom ajanlani az element honey roast tobbacco-t.Mondjuk azt nem tudom van-e meg a 42-on de tavaly volt.Feltem milyen lesz,azért vettem mert Element de nagyon tuti.

5 kedvelés