Amúgy Virginia, Parliament, Villamos és Ry4 voltak nekem is. Ebböl lett sós light, karamellás popcorn, paprikás sült kukorica és málé
Nem e lehet , hogy a nikotin miatt csapódik ki valami bennük . @Balazs_Samu_Nagy neked hányás nic keverésed van ?
Tehát tiszta kukorica ok, én csak örülök
Gyűlölöm a kukorica ízt . Pontosabban a rossz minőségű kukorica ízt . Sok rossz fajta van .
Nem lehet, hogy @Zoli76 és @Paldeak_Attila egyszerűen csak “tengeri” betegek vagytok? Én kifejezetten kedvelem a Journey Discovery aroma sorozatát.
Már nem vadulok,vagy mostanaban nem.6-7-es leves ugy szemre
2-3 hónapos koráig mérsékeltebben volt kukorica, de sajna nem ízlett már akkor sem. Lehet hogy velem van a baj (vaj)
Lázadás a Bauntyn vesszen aki nem szereti a Journey-t.
Én az ry4-ük nél érzem nagyon a kukoricát de bírom.A Deva W-stone White-M meg kedvencek…
Lehet hogy sok Onedin családot néztem anno de az a baj, én meg a kukoricát, mint kaját szeretem kb. minden formában. Ergo szuperszenzitivitás szindróma állhat fenn
En meg ha epp nem eszem akkor a halakat etetem vele
Az baj+ kukorica gyermekei .
Az Zolinak csokis kukorica ízű lenne
Teljesen jók, 1 nap alatt nálam volt a rendelés!
nekem a Juicy el szotyizott vele 4napot
Szuper!Valaki jon ki nemsokara,akkor hajigalok ezt-azt a kosarba.
West Virginia, Desert ship, parlament , r4y , gold ducat , mildn seven . Navigátor 5 és north 5 na ezt a kettőt mindig kirabolják előlem és sajna ezek nem olyan kiadósak de oltariak
Pici koromban megkóstoltam az ólnál a kukoricadarás moslékot vidéken…szóval tényleg nem mind ugyanolyan finom.
Jani te szereted az ilyen edesebb dohanyokat.Tudom ajanlani az element honey roast tobbacco-t.Mondjuk azt nem tudom van-e meg a 42-on de tavaly volt.Feltem milyen lesz,azért vettem mert Element de nagyon tuti.