én 50/50re csinálom …
Na akkor a nic a ludas . Savas és kicspódik tőle a repce
Desszert, gyümölcs van sok, csak a Bombo néhány ízére figyeltem fel. Föleg karamella és csokika encsembencsem vonalon hogy sokan elkezdték venni, dicsérni.
Ha erősebb az íz, az nálam nem baj
Capri után forgolódnak az emberek . Leheletnyi pálinka illat finom sütivel .
Arra akartam írni hogy híg lesz ha felöntöd szerintem 70/30 alappal 50/50 a keverésem de így is jobb íze van mint az aromáknak,bőven jobb !
Bár lehet ez volt a céljuk vele
Még a fent említett gyartótól van egy huncut db a Nocelle . Hú krémes mogyoró íz vaníliával . Nem nuttela . Édes krémes mogyoró . Belissima
Hátul ütője fogy nagyon fogy
Ezt teljesen átérzem , bár ennek ellenére hál isten nem fogy el 1 tanknál több különben én is feküdnék valahol a sarokban
Van vagy x mennyiség bekevert Mild Seven-em,6-os,+ nyersen is van még.Nem akarsz tőle megszabadítani?Nekem nem a világom.Tudom,bennem a hiba!
Hogy nem lehet szeretni ? Ét csoki
Szerk. ; igen meg szabadítalak. Esetleg ha van még valami ami nem tetszik
Köszönöm @SiD_SiDoCiOuS -nek az ajánlást.
Eddig négy ízre kóstoltam rá és számomra hozza a Just Juice szintet. Nem is értem miért ilyen olcsó. Főleg úgy, hogy Malajziából jön
Írok is nekik, a VG-s kannáról hiányzik a kupak
Azt hittem, már az estit szellőztetik amúgy, ha egzotikus aromát szívok, mindig ilyen (meg még medmexesebb) képek jelennek meg lelki szemeim előtt
És akkor talál olyan képet
Örülök, ha működött az ajánlás, az árán meg ne panaszkodjunk, örüljünk, hogy ennyi
Fogyaszd egészséggel és továbbra is ajánlom @mindenki másnak is!
(Pineapple-ről és a Fizzy cocktail-ről majd kérek véleményt pls, azokat még nem vettem)
Nem hiányzik, épp köpni készülnek bele.
Az ananászos nagyon adja a konzerv ananászt íz egy adag gömbrágóval. Sziruposan édes az egész ahogy szeretem
A koktél nagyon szokatlan volt. A három íz nagyon keveredik ami nálam nem mindig szokott bejönni. Egyáltalán nem rossz de nekem a két ízű liquidek szoktak bejönni. Ám kellemesen édes de mellette a hűsítő is jelen van ami nem akarja elnyomni a gyümölcsös ízeket csak kiegészíti.
De aztán a fekete ribizli licsi olyat durrantot nálam, hogy eldobtam az agyam Mostantól csak licsis liquideket akarok szívni
Mondtam, hogy az a legkirályabb Azt majd csak a végén bontom ki, ha már a többit elszívtam