Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

én 50/50re csinálom … :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Na akkor a nic a ludas . Savas és kicspódik tőle a repce :rofl:

6 kedvelés

Desszert, gyümölcs van sok, csak a Bombo néhány ízére figyeltem fel. Föleg karamella és csokika encsembencsem vonalon :slightly_smiling_face: hogy sokan elkezdték venni, dicsérni.

3 kedvelés

Ha erősebb az íz, az nálam nem baj :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Csörög jon a nyálad . :rofl: Azt adja amit látsz :metal::pinched_fingers:
image

Al Pacino GIF by The Godfather
:rofl:

6 kedvelés

Capri után forgolódnak az emberek . Leheletnyi pálinka illat finom sütivel .

Bene Wow GIF by discovery+

4 kedvelés

Arra akartam írni hogy híg lesz ha felöntöd szerintem 70/30 alappal :smiling_face:50/50 a keverésem de így is jobb íze van mint az aromáknak,bőven jobb !
Bár lehet ez volt a céljuk vele :grin:

4 kedvelés

Még a fent említett gyartótól van egy huncut db a Nocelle . Hú krémes mogyoró íz vaníliával . Nem nuttela . Édes krémes mogyoró . Belissima
Hátul ütője fogy nagyon fogy :rofl:

7 kedvelés

Ezt teljesen átérzem , bár ennek ellenére hál isten nem fogy el 1 tanknál több :joy: különben én is feküdnék valahol a sarokban :sweat_smile:

2 kedvelés

Van vagy x mennyiség bekevert Mild Seven-em,6-os,+ nyersen is van még.Nem akarsz tőle megszabadítani?Nekem nem a világom.Tudom,bennem a hiba! :wink: :thinking: :saluting_face: :grimacing:

7 kedvelés

Hogy nem lehet szeretni ? Ét csoki :heart_eyes:

season 4 gungan attack GIF by Star Wars
Szerk. ; igen meg szabadítalak. Esetleg ha van még valami ami nem tetszik :sweat_smile:

5 kedvelés

Köszönöm @SiD_SiDoCiOuS -nek az ajánlást.

Eddig négy ízre kóstoltam rá és számomra hozza a Just Juice szintet. Nem is értem miért ilyen olcsó. Főleg úgy, hogy Malajziából jön​:sweat_smile:

9 kedvelés

A titkos készítési technika :wink:

9 kedvelés

Írok is nekik, a VG-s kannáról hiányzik a kupak​:joy:

8 kedvelés

Azt hittem, már az estit szellőztetik :joy: amúgy, ha egzotikus aromát szívok, mindig ilyen (meg még medmexesebb) képek jelennek meg lelki szemeim előtt :grin:

6 kedvelés

És akkor talál olyan képet :smiley:

2 kedvelés

Örülök, ha működött az ajánlás, az árán meg ne panaszkodjunk, örüljünk, hogy ennyi :wink:
Fogyaszd egészséggel és továbbra is ajánlom @mindenki másnak is! :slight_smile:
(Pineapple-ről és a Fizzy cocktail-ről majd kérek véleményt pls, azokat még nem vettem)

5 kedvelés

Nem hiányzik, épp köpni készülnek bele. :grin:

4 kedvelés

Az ananászos nagyon adja a konzerv ananászt íz egy adag gömbrágóval. Sziruposan édes az egész ahogy szeretem​:+1:
A koktél nagyon szokatlan volt. A három íz nagyon keveredik ami nálam nem mindig szokott bejönni. Egyáltalán nem rossz de nekem a két ízű liquidek szoktak bejönni. Ám kellemesen édes de mellette a hűsítő is jelen van ami nem akarja elnyomni a gyümölcsös ízeket csak kiegészíti.

De aztán a fekete ribizli licsi olyat durrantot nálam, hogy eldobtam az agyam​:smile: Mostantól csak licsis liquideket akarok szívni :sweat_smile:

8 kedvelés

Mondtam, hogy az a legkirályabb :wink: Azt majd csak a végén bontom ki, ha már a többit elszívtam :slight_smile:

3 kedvelés