Olyan cookies-t pont most kaptam meg én is. Kíváncsi leszek
Finom nagyon ez már nem az első adag…
Akkor jó! Én még nem probáltam
42nel nem volt nutty ezért ilyet rendeltem helyette
Hozzám ezek érkeztek ma, köszi @gangsta_gergo a kólás aroma tippet, már frissen brutál jó (telibe olyan mint a flakon alakú kólás gumicukor ). A csokitortást majd később keverem be, de illat alapján azzal se lesz gond.
Vape42-nel minden ugy mukodik mint regen.Valamikor nem reg lattam hogy voltak naluk gubancok.Rendelnem kell lassan valami kiados aromat de az tuti nem Journey lesz.Szerintem azokban a lottyokben van lesajtolva Kelet Europa osszes kukoricaszara
Egy hónap érés és egy hónap alatt eltünik . Nincs kukorica íz szerintem
Szerintem se…esetleg törökbúza, vagy corn…
Az első mixem kb 9 honapot ert ,a második más izben karacsonyi keveres.Napszaritott legelo iz mindketto
Rendre ugyanígy jártam, szóval kipattogtattam a maradékot de a Villamos ugyanúgy kukisodott, mint a Parliament pg többlet, 18 nic.
Ez nem bor és nem az utókor számára készül . Egy bekevered kettő elszívod .
Ne is mond .Multkor valami kajat suritettem.Mondom ebbe inkabb lisztet rakok nem kukorica kemenyitot mert meg Journey ize lesz a vacsoranak
De majdnem ez a 2 fázisa van.
1 hónapig must, utána egyből Detox.
Már minden slukknál vártam a kukoricaízt.
És bammeg, jött is… Pedig akartam szeretni.
Az a direkt termő . Na annak nincs évjárat csak idei van
Nem tudom mi bajod lehet . Küldjek frissen meg mellé egy dl tankot ?
Kettőt vettem.555 meg nem jut eszembe ,valami szivaros mellekiz a kukoricaval…az elviselhetobb …toltottem ra latakiat
Ok, sajna én se szeretem a mellékízes leveseket. Ha a mellékíz átcsap alapízbe, azt pláne.
Azt hiszem, akkor untam meg, amikor egy szombati home mozizáson ettem a pattogatott kukoricát, aztán mikor elfogyott, beleszívtam egy nagyot a Mingbe. És majdnem elkezdtem rágni.
TH nem egyenlő tengerihatás.
Én Latakiát chilis babba meg pincepörköltbe tettem.
Nem volt füstölt alap
Megfelelő mennyiségű Latakia amúgy mindent is megjavít
Amugy a 42 jol uzemel?Lattam volt valami veluk korabban.Oldaluk ugy tunik rendben van…kene egy kis M-type meg southern smoke ,meg ki tudja valami nem kukorica.
Legidősebb leves journey ból 4 hónaps . Desert ship vagy van még 10 -15 ml egy huncut mellék íz nincs .