Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Olyan cookies-t pont most kaptam meg én is. Kíváncsi leszek

4 kedvelés

Finom nagyon ez már nem az első adag…:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Akkor jó! Én még nem probáltam :blush:
42nel nem volt nutty ezért ilyet rendeltem helyette

3 kedvelés

Hozzám ezek érkeztek ma, köszi @gangsta_gergo a kólás aroma tippet, már frissen brutál jó (telibe olyan mint a flakon alakú kólás gumicukor :smile:). A csokitortást majd később keverem be, de illat alapján azzal se lesz gond. :slight_smile:

12 kedvelés

Vape42-nel minden ugy mukodik mint regen.Valamikor nem reg lattam hogy voltak naluk gubancok.Rendelnem kell lassan valami kiados aromat de az tuti nem Journey lesz.Szerintem azokban a lottyokben van lesajtolva Kelet Europa osszes kukoricaszara​:laughing:

3 kedvelés

Egy hónap érés és egy hónap alatt eltünik . Nincs kukorica íz szerintem :grin:

4 kedvelés

Szerintem se…esetleg törökbúza, vagy corn…:roll_eyes::grin:

4 kedvelés

Az első mixem kb 9 honapot ert ,a második más izben karacsonyi keveres.Napszaritott legelo iz mindketto​:sweat_smile:

3 kedvelés

Rendre ugyanígy jártam, szóval kipattogtattam a maradékot :thinking::grin: de a Villamos ugyanúgy kukisodott, mint a Parliament :confused: pg többlet, 18 nic.

Ez nem bor és nem az utókor számára készül . :grin: Egy bekevered kettő elszívod . :rofl:

2 kedvelés

Ne is mond .Multkor valami kajat suritettem.Mondom ebbe inkabb lisztet rakok nem kukorica kemenyitot mert meg Journey ize lesz a vacsoranak​:sweat_smile:

3 kedvelés

De majdnem ez a 2 fázisa van.
1 hónapig must, utána egyből Detox.

2 kedvelés

Már minden slukknál vártam a kukoricaízt.
És bammeg, jött is… :rofl: Pedig akartam szeretni.

3 kedvelés

Az a direkt termő . Na annak nincs évjárat csak idei van :rofl:

3 kedvelés

Nem tudom mi bajod lehet . Küldjek frissen meg mellé egy dl tankot ?

3 kedvelés

Kettőt vettem.555 meg nem jut eszembe ,valami szivaros mellekiz a kukoricaval…az elviselhetobb …toltottem ra latakiat​:sweat_smile:

2 kedvelés

Ok, sajna én se szeretem a mellékízes leveseket. Ha a mellékíz átcsap alapízbe, azt pláne.
Azt hiszem, akkor untam meg, amikor egy szombati home mozizáson ettem a pattogatott kukoricát, aztán mikor elfogyott, beleszívtam egy nagyot a Mingbe. És majdnem elkezdtem rágni.
TH nem egyenlő tengerihatás.
:grin:

3 kedvelés

Én Latakiát chilis babba meg pincepörköltbe tettem.
Nem volt füstölt alap :roll_eyes:

Megfelelő mennyiségű Latakia amúgy mindent is megjavít :rofl:

2 kedvelés

Amugy a 42 jol uzemel?Lattam volt valami veluk korabban.Oldaluk ugy tunik rendben van…kene egy kis M-type meg southern smoke ,meg ki tudja valami nem kukorica.

3 kedvelés

Legidősebb leves journey ból 4 hónaps . Desert ship vagy van még 10 -15 ml egy huncut mellék íz nincs .

3 kedvelés