Hát, Elfliq kedvelő vagyok, kétlem, hogy ugyanazt az ízt megleled sima shortfillben Na nem akarom kedved szegni, ha oda jutok megírom milyen volt.
Hát nálam hamarabb el fog menni
Hát én napi 5-6ml max, szal igen nekem kitart sokat
Nemtudnék napi 20-30ml eltolni… bár ha nem 6-os alap lenne hanem 2-3 akk lehet de sztem ennyit akkor se pedig DL-ezek is.
Akkor te is nagy DL-ező vagy napi 60ml gondolom
Hát, a HO hátránya, hogy itt van előttem a gép és kb megállás nélkül is tudom szívni. Megjegyzem nikomentes, ha a nikost tolnám így szerintem estére halott lennék
Itt jön be a nic IS a képbe. Nálam ez ugye 18 és 21 mg. Hétvégén is kell minimum 1-2 óra folyamatos pupákolgatás, hogy elfogyjon 1 ml.
Én sajna (hálisten?) a DL-t nem is bírom.
Hát, ugye - szerintem - MTL-ben nem fogy úgy, mint DL-ben. Ha RDA lenne, akkor akár önthetném is a számba Arról le is szoktam, mert nem volt gazdaságos
Lehet emiatt is kellene visszaállnom inkább MTL-re, de egyszerűen élvezem, hogy omega koncertet generálok minden kifújással
Igen, de az erős nic nekem kell, a mennyiség csak relatíve kevés.
(Próbáltam 3 mg-os kóstolóval “csillapítani” a hiányt, de csak a szopóizmok álltak be, és az akku hevült fel ).
Amúgy tetszik a DL füstgép mutatvány, csak a tüdőbajnok kis testemnek nem fekszik.
Szopóizmok Mondjuk analógos korodban sem a 3-a világoskék szofi ment
Hát, nem kínlódtam ilyen light cuccokkal, igaz
A Topside Lite tartálya kb.10ml,2x kifogyott már mai napon. Vandy Vape Requiem RDA. Finom a Wisdom of Wizard Glinda.
Érdekes irányba haladsz liquidek terén
Háát te is tehetsz róla…