Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Hát, Elfliq kedvelő vagyok, kétlem, hogy ugyanazt az ízt megleled sima shortfillben :slight_smile: Na nem akarom kedved szegni, ha oda jutok megírom milyen volt.

4 kedvelés

Hát nálam hamarabb el fog menni :wink:

3 kedvelés

Hát én napi 5-6ml max, szal igen nekem kitart sokat​:rofl:

Nemtudnék napi 20-30ml eltolni… bár ha nem 6-os alap lenne hanem 2-3 akk lehet de sztem ennyit akkor se :rofl::rofl: pedig DL-ezek is.

3 kedvelés

Akkor te is nagy DL-ező vagy napi 60ml gondolom :see_no_evil::laughing:

2 kedvelés

Hát, a HO hátránya, hogy itt van előttem a gép és kb megállás nélkül is tudom szívni. Megjegyzem nikomentes, ha a nikost tolnám így szerintem estére halott lennék :smiley:

6 kedvelés

:grin:

Itthon és is belefeledkezem, de így is megáll 6 ml-be max.

3 kedvelés

Egy közepes dl tank méret . Profile X rdta 6,2 ml
Ma legalább 3 X töltöttem :grin:

5 kedvelés

Itt jön be a nic IS a képbe. Nálam ez ugye 18 és 21 mg. Hétvégén is kell minimum 1-2 óra folyamatos pupákolgatás, hogy elfogyjon 1 ml.
Én sajna (hálisten?) a DL-t nem is bírom.

3 kedvelés

Most nic vagy IS :sweat_smile:

4 kedvelés

Hát, ugye - szerintem - MTL-ben nem fogy úgy, mint DL-ben. Ha RDA lenne, akkor akár önthetném is a számba :smiley: Arról le is szoktam, mert nem volt gazdaságos :slight_smile:
Lehet emiatt is kellene visszaállnom inkább MTL-re, de egyszerűen élvezem, hogy omega koncertet generálok minden kifújással :smiley:

4 kedvelés

Igen, de az erős nic nekem kell, a mennyiség csak relatíve kevés.
(Próbáltam 3 mg-os kóstolóval “csillapítani” a hiányt, de csak a szopóizmok álltak be, és az akku hevült fel :grin:).
Amúgy tetszik a DL füstgép mutatvány, csak a tüdőbajnok kis testemnek nem fekszik.

5 kedvelés

Valami laza rdl 0.7 körül . Habár 1.2 vél is dl-ez tem . :grin:

4 kedvelés

Szopóizmok :smiley: Mondjuk analógos korodban sem a 3-a világoskék szofi ment :smiley:

5 kedvelés

Hát, nem kínlódtam ilyen light cuccokkal, igaz :roll_eyes::grin:

4 kedvelés

A Topside Lite tartálya kb.10ml,2x kifogyott már mai napon. Vandy Vape Requiem RDA. Finom a Wisdom of Wizard Glinda.

8 kedvelés

Knife Cut GIF by Scooby-Doo

6 kedvelés

Ezt a kupicát, most az egészségetekre! :grin: Nagyon finom. :yum:

18 kedvelés

11-én rendeltem hiphop itt van…:grin:

16 kedvelés

Érdekes irányba haladsz liquidek terén :blush:

5 kedvelés

Háát te is tehetsz róla…:slightly_smiling_face:

5 kedvelés