Én is ezen agyalok…
Szerintem ne aggódjatok….tudom könnyen beszélek.
Van még ahonnan nekem szokott jönni
Csak tudod, ez a hülye szorongás a háttérben…hogy készletezzek/ne készletezzek. Pedig van aromám 2 évre minimum csak kezd ez az ország diszkomfortos lenni. De legalább megint emelnek adókat IS.
Nálam 3-4 év jelenleg a készlet de én is elgondolkodtam ma a mai Lepetit akció mellé linkelt petíció miatt, hogy kéne még. Ám meglepett, hogy milyen sokan kitöltötték. 11ezer aláírás körül írtam alá.
Ha esetleg valakit érdekel itt a link: https://petition.vape.fr/
Nem igaz, rosszul látod
Mindjárt jönnek és megmondják ,a frankót
Viszont hogy a kérdésedre is próbáljak válaszolni, én a nagyon kedvenc aromáimból(nincs sok 2)
1 éves készletet görgetek, ha lecsökken fél évre újra töltöm.
Tisztelettel
Nekem még mindig nincs kedvencem. Mindig azt veszem elő, amihez kedvem van éppen
Akkor neked nem tudok segíteni, mert úgy nagyon drága volna
Tisztelettel
Én is bekészítettem már egy dobozt ahova bontatlan aromákat rakok, biztos ami biztos
Én is, egy harmadikat. A hűtőbe …
Tankoljatok mert én ezekből bármikor bármit kinézek EUs szinten és tagállamonként is.
Saint Clouds-ból melyikek még a jók, ha a Seabiscuit a kedvencem? (Ami győri kex jellegű karamellás dohány).
Muji-ból van 25 évre való
Ahogy én látom
Könnyebb nem lesz , ez biztos!
A magyar boltok , csak idő kérdése de sajnos lehúzzák a rolót (és nem önszántukból)
Viszont hogy valami megoldás lesz Nyugat Európában az biztos,
ne magunkból(Magyarokból) induljunk ki.
Aki meg nem mer , nem akar kintről rendelni,
marad a “Nemzeti”
(mondom saját vélemény, nem mérvadó)
Tisztelettel
én őszíntén megmondom nem tervezek tankolni aromabol mert ok,hogy zárnak be shopok ugye haljuk mik vannak sajnos de szerintem rendelni akkor is lehetlesz valahonnan megoldjuk ahogy eddig is szerintem.
Hát úgy legyen
Addig oké amíg kiszolgálhatnak külföldit a kinti shopok…kivéve ugye a németeket, amit nagyon nem kéne lekoppintaniuk a többieknek. Ahogy látjuk a vape-ben a dohányipar és a költségvetések is csak a kieső bevételt/profitot látják…és ők diktálnak.
Egy biztos, a vantól nem kell félni… amíg nem romlik ránk
Itt most veled értek egyet, itt max akkora raktárkészletet illik tartani,
amíg meg nem lesz az új beszerzési hely módszer.
De azt hogy most már sehonnan, semmi aroma azt már nem!
Tisztelettel
jó az ha van aroma az biztos,csak ugye itt nem mindenki teheti meg,hogy pl annyi minden aromát be spájzoljon magánakLehet én is spájzolnák aromát bőven ha tehetném de pl havi szinten rendelek egy pár db aromát nem árt nekem semde van olyan hónap amikor nem veszek semmit sem mert ugye van még mit toljak.meg hát ugye az asszonnyal sem akarok veszekedni,hogy minek neked megint aroma mikor ott van még a dobozban fent be keverveén meg mondom neki de hát babám neked is veszem ezt aztneked is kell aroma mert fogy,hisz szívod.
Különben a Németeknél is van már hely a szigorítások után,
ahol fagylaltaromaként árulják.
(ás ezt még Oszi mondta, abban a Podcastban)
Tisztelettel
Oké, de meddig?! Most őszintén, látod te is mire megy ki a “játékuk”
A szerszámok közt kell eldugni, oda soha nem megy be