Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Nos, ez engem is berántott, sírdogálva öntögettem a mosogatóba sok liter lötyit… Pl az uborkásat, amit bevallom nem is értem mit gondoltam, milyen lesz :smiley: De ezek mellett is sikerült aromából is találnom sok ízt, aztán jöttek a kényelmes longfillek, majd a shortfillek :slight_smile: Sajnos aromából van már, amit nem tudok nagyon beszerezni, nem találtam már.

Első vape-koromban volt olyan aroma, ami nagyon ízlett. Amikor 2 éve újra nekiláttam az egésznek, rájöttem, hogy nem emlékszem sem a nevére, sem a gyártójára már. Ez viszont a mai napig bosszant.
Plusz az első keverésem olyan ügyesen sikerült, hogy egyből bekevertem vagy 14 100 millis adagot.
Na, ott voltak ám könnyes szemmel kiöntött :grin: 18-as többször 100 ml adagnyi pofáraesések. Azóta 10-30 ml-eket keverek csak be új ízekből.

Azért ott már ökölbe szorul még a lábfej is :smiley:

Van egy kollégám, aki mindent is elszív.:rofl::+1:De tényleg mindent,neki adjuk oda,ami nekünk nem gyere be aroma​:rofl::rofl:

Van egyáltalán ízlelése? :smiley:

Széles látókörű :grin: vagy ott már dolgozott a Covix :roll_eyes: irigylem is meg sajnálom is.

Mi is sajnáljuk,de saját magának köszönheti.Pénzzel nem tud bánni.Csóró+hülye szegény.:rofl:Múltkor kérdeztük tőle,hogy várja-e a fizetést.Válasz: A Provident többet utal.:thinking::rofl::rofl:

Itt is van valaki akinél a végén az összes sz@r kiköt :rofl:

2 kedvelés

Te sima mazochista vagy, pénzügyi tudatosság pipa :joy:

1 kedvelés

Azt nem állítom, hogy mindet el is szívom :sweat_smile:
Különös tekintettel azokra, amiket @Ispy -től kapok, kifejezetten mérgezési szándékkal :rofl:

1 kedvelés

Nálam ezek pihennek most, plusz a elnök úr , a Presidente.

1 kedvelés

Azzal a Weird Vibes-al már szemezgettem, de nem mertem még… a szőlős-komlós nagyon érdekes volt. Mennyire erőteljes a kakukkfű?

Egyáltalán nem túlnyomó benne. Pont úgy van eltalálva hogy a többi ízt kiemelje. Elképesztően finom, egész napos cucc. Felrobban a szádban az ízvilág.

És nem is kokszol nagyon, ami plusz pont.

Öcsémnek rendeltem pár hete, rákóstoltam… és azóta szerelem. 2-3 nap pihi kell neki max.

Ez DL Centaurus subohm-ban szívom, 45w-on.

1 kedvelés

Köszönöm, akkor bezöldítem a listámban :slight_smile:

1 kedvelés

Amúgy, ha már emlegettem a szőlőt, az egyik mindentvivő nálam ez az íz:
image
Sajnos árban húzós… De az íze fenomenális. Fekete szőlő bogyókkal bolondítva.

5 kedvelés

Szívesen! :handshake:

Ami még best az a Chill pill - anonym watermelone.

Abból óvatosan szívok mert ha több napig szívom egész nap picit felnyomja a savam, de ízváltásokkal nagyon penge az is.

Amit kerülj: brhd sweet raspberry tea :joy: össze ragad mindened annyira tömény… néha - néha hasznàlva nagyon finom jana tea beütése van, de hosszú távon tömény.

2 kedvelés

Hmmm… :thinking: ez mondjuk tetszik.

Kérdés a refluxomra milyen hatással lenne.

De ez sztem a kövi körbe beteszem. Aztán meglátjuk.

Ezeket az ízvilágokat nagyon bírom DL vonalon.

1 kedvelés

Hát, próbálgattam Chill Pill aromákat, de valahogy sosem volt “elég jó”. Persze embere válogatja. Nekem az édes gyümölcsök hűsítővel a best.

2 kedvelés

Sajnos Chill Pill-ből nem mindegyik jó. Az anonym melon, fire brains és a malaysian pomegranate ami jó belőle.

10-12%-os keveréssel ezek nagyon jók.

Vagy talán az atomic lemon shock , de azt úgy kevertem hogy 100ml hez adtam 20ml aromát.

Na az nagyon adja úgy. Isteni finom friss citrom, enyhe hűsítéssel.

2 kedvelés

Ha már szóba került a szőlő nálam ez a kedvenc.

Kicsit olyan Hey-Ho szőlő ital ize van de nekem bejött a barackkal.

3 kedvelés