Nos, ez engem is berántott, sírdogálva öntögettem a mosogatóba sok liter lötyit… Pl az uborkásat, amit bevallom nem is értem mit gondoltam, milyen lesz De ezek mellett is sikerült aromából is találnom sok ízt, aztán jöttek a kényelmes longfillek, majd a shortfillek Sajnos aromából van már, amit nem tudok nagyon beszerezni, nem találtam már.
Első vape-koromban volt olyan aroma, ami nagyon ízlett. Amikor 2 éve újra nekiláttam az egésznek, rájöttem, hogy nem emlékszem sem a nevére, sem a gyártójára már. Ez viszont a mai napig bosszant.
Plusz az első keverésem olyan ügyesen sikerült, hogy egyből bekevertem vagy 14 100 millis adagot.
Na, ott voltak ám könnyes szemmel kiöntött 18-as többször 100 ml adagnyi pofáraesések. Azóta 10-30 ml-eket keverek csak be új ízekből.
Azért ott már ökölbe szorul még a lábfej is
Van egy kollégám, aki mindent is elszív.De tényleg mindent,neki adjuk oda,ami nekünk nem gyere be aroma
Van egyáltalán ízlelése?
Széles látókörű vagy ott már dolgozott a Covix irigylem is meg sajnálom is.
Mi is sajnáljuk,de saját magának köszönheti.Pénzzel nem tud bánni.Csóró+hülye szegény.Múltkor kérdeztük tőle,hogy várja-e a fizetést.Válasz: A Provident többet utal.
Itt is van valaki akinél a végén az összes sz@r kiköt
Te sima mazochista vagy, pénzügyi tudatosság pipa
Azt nem állítom, hogy mindet el is szívom
Különös tekintettel azokra, amiket @Ispy -től kapok, kifejezetten mérgezési szándékkal
Azzal a Weird Vibes-al már szemezgettem, de nem mertem még… a szőlős-komlós nagyon érdekes volt. Mennyire erőteljes a kakukkfű?
Egyáltalán nem túlnyomó benne. Pont úgy van eltalálva hogy a többi ízt kiemelje. Elképesztően finom, egész napos cucc. Felrobban a szádban az ízvilág.
És nem is kokszol nagyon, ami plusz pont.
Öcsémnek rendeltem pár hete, rákóstoltam… és azóta szerelem. 2-3 nap pihi kell neki max.
Ez DL Centaurus subohm-ban szívom, 45w-on.
Köszönöm, akkor bezöldítem a listámban
Amúgy, ha már emlegettem a szőlőt, az egyik mindentvivő nálam ez az íz:
Sajnos árban húzós… De az íze fenomenális. Fekete szőlő bogyókkal bolondítva.
Szívesen!
Ami még best az a Chill pill - anonym watermelone.
Abból óvatosan szívok mert ha több napig szívom egész nap picit felnyomja a savam, de ízváltásokkal nagyon penge az is.
Amit kerülj: brhd sweet raspberry tea össze ragad mindened annyira tömény… néha - néha hasznàlva nagyon finom jana tea beütése van, de hosszú távon tömény.
Hmmm… ez mondjuk tetszik.
Kérdés a refluxomra milyen hatással lenne.
De ez sztem a kövi körbe beteszem. Aztán meglátjuk.
Ezeket az ízvilágokat nagyon bírom DL vonalon.
Hát, próbálgattam Chill Pill aromákat, de valahogy sosem volt “elég jó”. Persze embere válogatja. Nekem az édes gyümölcsök hűsítővel a best.
Sajnos Chill Pill-ből nem mindegyik jó. Az anonym melon, fire brains és a malaysian pomegranate ami jó belőle.
10-12%-os keveréssel ezek nagyon jók.
Vagy talán az atomic lemon shock , de azt úgy kevertem hogy 100ml hez adtam 20ml aromát.
Na az nagyon adja úgy. Isteni finom friss citrom, enyhe hűsítéssel.
Ha már szóba került a szőlő nálam ez a kedvenc.
Kicsit olyan Hey-Ho szőlő ital ize van de nekem bejött a barackkal.