Sorry, megyek már nic szint OK, teljes energia az első pajzson.
Azoszt igen apám pg többletes 21 mg-os dohány leves? Az mit üt?
Én megfordulnék a tengelyem körül vagy 3x még mtl-ben is… dl-ben sztem 2 slukk és instant elfekvő
A Tahity-vel vigyázz, először ne adagolj túl sokat, megtévesztő. Túl töményen nem jó
Köszönöm a tippet. Először úgy is gyengébbre fogom keverni,mint a bolti ajánlás.Aztán meglátjuk.A dohányos vonalat egyenlőre elengedem.Megnézem,ezek milyenek,azt majd meglátjuk.
Most jön a keresem az utam /aromám/ című fejezet
Szokásos havi “csak egy kis adag niksó” jutalomfalatnak, a Dinner Lady - Kiwi Passion Guava-t kóstoltam meg, illetve a Maryliq Cherry Ice-ot.
Finomak, finomak, de egyelőre nem bírják leverni az Elfliq niksóit, bár a Maryliq ugyan az a gyártó, mint az Elfliq. Cherry Ice olyan, mint amikor a szörpben érzed az édesítőszert, legalábbis nekem. A Kiwis Dinner Lady, hát, mivel az Elfiq-kel kell versenyeznie, közel nem tudja azt az intenzitást, ízt hozni. Guavából szinte semmit nem érzek.
Ezen felül két shortfillel ismerkedem, Flava Junkie by Doozy - Frozen Berries, ízletes, szeretem a bogyók sajátos ízét, de van benne némi “mesterkéltség”, ami kijön belőle a sokadik szívás után.
Illetve a Fresh Vape Co - Urban Avenue - Blue Razz + Grape-et, hát szőlő rajongóként azért szívtam már jobbat, de kell a változatosság ebben is, meg nem szimpla szőlő a liquid. Kellemesen érződik a kék málna majd beüt a szőlő, kissé talán el is nyomja a málnás ízvilágot.
Mindegyikkel jól elvagyok, nem volt megbánós a vásárlás.
Ilyen ez a “pop szakma”,szerintem mindenki így kezdte,van aki még nem ért a végére.
Nekem pl.nincsen állandó aroma,mindig van valami,ami új,másabb.
Nekem már van egy. Talán kettő
Persze igen. Kettőnél többször még én sem rendeltem semmiből. Szóval lehet, hogy ez még csak egy álom
Mert te is nemrég kezdted
Azért meglepő visszatekinteni, hogy honnan hova jutottam az évek alatt.
Nem vagyok egy öreg róka a “szakmában” de magamon látom én is ugyan ezt
Ne viccelj már, más egy élet alatt nem próbált ki annyi mindent mi te.
Engem leginkább az ízorgia (választék), amihez jutni lehet liquid témában az, ami segített sokat lerántani magamat az analógról. Elkezdtem a kisszekrényemre kimatricázni, ami ízlett, de elfogyott a hely Most már csak felírom az excelbe
Engem is, de sokkal inkább e th és az dohányhoz hasonló íz, élmény. 2011-12-ben ecigiztem, feketefórumoztam, de az akkori eszközök és némileg az ízek miatt elbuktam.
2 éve elkwzdtem újra, rábukkantam a Vaperina oldalra, durván bevásároltam aromákból. Csak úgy szokott módon túltolva aztán sok csalódás volt, mire stabil 10 ízt találtam, ami kedvenc. Ebböl 6-7 dohánykivonatos.
Mostanában nem merek kísérleti aromát venni, mert para,.hogy újra pofára esek. Egy fél hűtőpolc tele van vackokkal.