Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Lehet adok még valamelyik ajánlásodnak egy esélyt :slight_smile: Vagy a lemon vagy a malaysian :slight_smile:

3 kedvelés

Köszi, lassan megint elköltök egy halom pénzt… :wink:

Ha nem longfillbe veszed , aromában megéri kipróbálni. Nem fogsz csalódni bennük.

2 kedvelés

Sajnos vape42 nem olcsó :sweat_smile:.

1 kedvelés

Visszont van hűségpont és free shipping. Meg ha az ember aromakoncentrátunot vesz, akkor jó árak jönnek ki, a longfill az egy ilyen biznisz…

1 kedvelés

Félreérthető voltam. Csak az Ohmboy árát sokallom :smiley: Zsidó vagyok kifizetni ennyit érte… Persze ha lenne náluk vérnarancsos-maracujás azt szó nélkül kifizetném csak korábban érdeklődtem náluk és pont azt nem forfalmazzák :frowning:

liquid-aroma-n fel lehet adni “igényt” és tök jó fejek, megírják kb mennyiért tudnák beszerezni és úgy is érdekelne-e a vásárlás. Egy próbát lehet megér :wink:
Nekem nagyon jó árat adtak olyan liquidre, amit itthon egy helyről 8 ropiért lehet csak beszerezni…

6 kedvelés

Köszönöm a tippet rájuk írok :slight_smile:

Igazán nincs mit.

3 kedvelés

Hoztam mára is Nektek egy - szerintem -végtelenül finom ízt.

(Meg kell jegyezzem, hogy a legtöbb gyümölcsös aroma, amit szeretek, malájok készítik. Dolgozni végtelenül rossz volt velük, de ez úgy látszik megy nekik :wink: )

Egy gyümölcsös/bogyós (lásd a képen) ízkavalkád friss, hűs limonádéban. Sajnos “itthon” már nem találtam. De EU-ból rendelhető. Létezik longfill és aroma kivitelben is. Én az aromát kóstoltam.

Csak a vodka hiányzott belőle :smiley: Na jó, nem :slight_smile:

10 kedvelés

Összerág, kopott rézlavórba köp?

Szerintem mostantól tolongani fognak érte :smiley:

Segítettem, hogy maradjon neked :joy:

(Múltkor mikor agyondicsértem egy desszertet, mire délután rendelni akartam, le is nullázódott a készlet :joy:)

Come At Me Bring It On GIF by International Paralympic Committee

Legközelebb tedd mögé az előző mondatod zárójelben (így keverik) :smiley:

A lavór anyagában így sem vagyok biztos… :thinking:

Nem rendeltem, meglepi foxiba​:blush:
Köszönöm @Zolika :hugs:

7 kedvelés

Jó az valami"kukázott biliacélnak" is. :rofl:

Az aroma körforgás!

3 kedvelés

Mint az ÉLET? :sweat_smile:

Ott nem porból vagyunk? :thinking::joy:

2 kedvelés