Lehet adok még valamelyik ajánlásodnak egy esélyt Vagy a lemon vagy a malaysian
Köszi, lassan megint elköltök egy halom pénzt…
Ha nem longfillbe veszed , aromában megéri kipróbálni. Nem fogsz csalódni bennük.
Sajnos vape42 nem olcsó .
Visszont van hűségpont és free shipping. Meg ha az ember aromakoncentrátunot vesz, akkor jó árak jönnek ki, a longfill az egy ilyen biznisz…
Félreérthető voltam. Csak az Ohmboy árát sokallom Zsidó vagyok kifizetni ennyit érte… Persze ha lenne náluk vérnarancsos-maracujás azt szó nélkül kifizetném csak korábban érdeklődtem náluk és pont azt nem forfalmazzák
liquid-aroma-n fel lehet adni “igényt” és tök jó fejek, megírják kb mennyiért tudnák beszerezni és úgy is érdekelne-e a vásárlás. Egy próbát lehet megér
Nekem nagyon jó árat adtak olyan liquidre, amit itthon egy helyről 8 ropiért lehet csak beszerezni…
Köszönöm a tippet rájuk írok
Igazán nincs mit.
Hoztam mára is Nektek egy - szerintem -végtelenül finom ízt.
(Meg kell jegyezzem, hogy a legtöbb gyümölcsös aroma, amit szeretek, malájok készítik. Dolgozni végtelenül rossz volt velük, de ez úgy látszik megy nekik )
Egy gyümölcsös/bogyós (lásd a képen) ízkavalkád friss, hűs limonádéban. Sajnos “itthon” már nem találtam. De EU-ból rendelhető. Létezik longfill és aroma kivitelben is. Én az aromát kóstoltam.
Csak a vodka hiányzott belőle Na jó, nem
Összerág, kopott rézlavórba köp?
Szerintem mostantól tolongani fognak érte
Segítettem, hogy maradjon neked
(Múltkor mikor agyondicsértem egy desszertet, mire délután rendelni akartam, le is nullázódott a készlet )
Legközelebb tedd mögé az előző mondatod zárójelben (így keverik)
A lavór anyagában így sem vagyok biztos…
Nem rendeltem, meglepi foxiba
Köszönöm @Zolika
Az aroma körforgás!
Mint az ÉLET?
Ott nem porból vagyunk?