Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ma érkezett egy csomagom, sejtem is, hogy mi van benne, de majd csak a névnapomon bontom ki. :thinking::octopus::grin:

7 kedvelés

Készítsd el, mer megromlik :smiley:

2 kedvelés

3 kedvelés

“welcomeunicorn”

4 kedvelés

Köszi uram!!!

6 kedvelés

ZOZO, szigorúan 20ml keverve kezdésnek, hogy milyen! :sunglasses:

11 kedvelés

Eddig tetszik :rofl:

ZOZO Update: - Nagyon de nagyon nem gyere-be, megy a háztól! :face_with_symbols_over_mouth: :sweat_smile:

1 kedvelés

Ja, a cimkéje is csúnya :sweat_smile:

Rákóstoltam a Latakiára… Nem lesz egész napos, de kávé mellé reggelente eldrippelgetem. Érdekes ez a fűszeres füstíz, ilyet még soha sem kóstoltam. És (-sel nem kezdünk mondatot, bocsi Pintér tanárnő) olyan th-ja van, megőrülsz!

5 kedvelés

Használd más, túl lágy vagy gyengébb kivonatok “megfűszerezésére” is bátran.
Nekem bevált ez a módi.
Szólóban túl “henteses” nekem a cucc :grin:

/Múltkor tettem a chilis babba is/.

Pár napja kevertem,igaz csak Flavour Art-ból :grin:de az édesen füstös nekem :smiling_face:

3 kedvelés

Igen, az Azhads is édeskés-tarjás.

2 kedvelés

Cseréld egy rövidebb drip-tipre :stuck_out_tongue_winking_eye:
Vagyis nekem jobban bejött úgy :smiling_face:
Mármint a bf :smiling_face:

2 kedvelés

Köszi a tippet, de tudtommal nincs más kivonatos aromám. És szabad akaratomból -ebből az egyből kiindulva- nem is igen lesz. :grinning:
A tűzoltó haverom szerintem odalenne érte, rendesen bozóttűz bukéja van. Érdekes, na!

3 kedvelés

Igen, olyan olajfestékes pajtaajtó egy gumitelepen :grin: rengeteg jó kivonatos van amúgy.

Ritkán pupákolok kivonatost mint tudjuk miért :joy:
Bármelyik aromámhoz jobban szeretem a Jorda B dripet ezen :smiling_face:

2 kedvelés

Ebből az édeskés rész odakozmált, füst az viszont van dögivel.

Most Latakiával megbolondított Tabacchificcio Red Virginiát szívok épp, 80 pg/20 vg, 21 mg, 10 százalékos, 150 napja érik.
El is lazultam végre kis szünetemben.

3 kedvelés

Ebből azt következtettem le hogy füstös tabaizé….a többit vágom,de nem is dolgozol :joy: