Több cipőm (talán 2x annyi) van mint neki… kettőnk közül én vagyok a vásárlás mániás, kapom is érte az ívet.
Az szar ügy
Én elviszem az asszonyt egy hétvégére kirándulni, aztán mehet a shipping.
Hát ha már emnyire szeretsz vásárolni, lenne itt egy lista, hogy mi kéne
Csak ne lenne emiatt a hatalmas “ötlet” miatt műanyag-temető
Kérdésem lenne felétek adott egy shortfill ha 20mgs nikotinsóval be boostolom 3mgra az dlben nem fog tüdön vágni?. Ugye nikotin só máshogyan szívódik,mint szabad bázisù nikotin.
A só kisebbet üt, úgyhogy nemigen.
Fogod a hiltit, azt problem solved.
A bal oldalin a hilti sem segít…
Nem is értem, ezt így hogy adhatták ki?! A miértről van egy elméletem…
aromamestertől aromák…
A fagyis pisztáciás és csokis pisztácia bejött, úgyhogy rendeltem tesztre magamnak még ezt azt…Amint időm engedi csinálok majd tesztet róluk (ha még nincs).
A pisztáciás fagyi mennyire hasonlít a DC pisztáciásra? Van bekeverve,még érlelődik.Nem tudom milyen lesz a DC-hez képest,illata finom.
Café vanília csokoladé nekem is van, és bevált, 5% van keverve azt hiszem.
Nos…A DC pisztáciát még nem kóstoltam meg. De ha már ennyire érdekel titeket hogy mik a tapasztalatok akkor ma este írok egy szösszenetet róluk. Mind a csokis mind a fagyis pisztáciáról. (mivel mindkettő pisztáciás így nagyon hasonlóak egyébként a kettőnek az ízei de annyit előre mondhatok, hogy nekem “allday” feeling lett ez akét íz. Szóval nekem bejöttek.
na sikerült a kevergetés most befejeztem 6 íz mixelését rakom őket félre minimum 1hétre vagy több.
Írom a tesztet…
Ha segít, a DC-nek volt egy mellékíze és egy tömörsége nálam.
A “mesteres” nekem jobb és kiegyensúlyozottabb volt.
Érdekes ez a pisztácia, mert alapból nem egy nagy durranás, a pörkölés teszi igazán finommá, ami meg pisztáciás íz, az nekem eddig mind olyan mű volt. Mint az eper…vagy a narancs…de még a gesztenye is ilyen. Na majd ha ott járok egyszer, azért bedobok egyet…