Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Több cipőm (talán 2x annyi) van mint neki… :sweat_smile: kettőnk közül én vagyok a vásárlás mániás, kapom is érte az ívet. :smiley:

2 kedvelés

Az szar ügy :rofl:

Én elviszem az asszonyt egy hétvégére kirándulni, aztán mehet a shipping. :sweat_smile:

2 kedvelés

Hát ha már emnyire szeretsz vásárolni, lenne itt egy lista, hogy mi kéne :rofl:

3 kedvelés

Jött a futár… nikotin spanyolból, meg egy kis aji…ezzel elleszek egy jó darabig…

7 kedvelés

Csak ne lenne emiatt a hatalmas “ötlet” miatt műanyag-temető :roll_eyes::grin:

2 kedvelés

Ma hozta a postás,lehet tekerni az RDA-ba való coil-t.

8 kedvelés

Még egy utolsó esélyt adok a dual építésnek:slightly_smiling_face:

Nem tartott sokáig a fellángolás. Nem az én világom :sweat_smile:

3 kedvelés

Kérdésem lenne felétek adott egy shortfill ha 20mgs nikotinsóval be boostolom 3mgra az dlben nem fog tüdön vágni?. Ugye nikotin só máshogyan szívódik,mint szabad bázisù nikotin.

A só kisebbet üt, úgyhogy nemigen.

1 kedvelés

Igen, ez tényleg vicces… :rofl:

Fogod a hiltit, azt problem solved. :sweat_smile:

A bal oldalin a hilti sem segít… :joy:
Nem is értem, ezt így hogy adhatták ki?! A miértről van egy elméletem…

2 kedvelés

aromamestertől aromák…
A fagyis pisztáciás és csokis pisztácia bejött, úgyhogy rendeltem tesztre magamnak még ezt azt…Amint időm engedi csinálok majd tesztet róluk (ha még nincs).

9 kedvelés

A pisztáciás fagyi mennyire hasonlít a DC pisztáciásra? Van bekeverve,még érlelődik.Nem tudom milyen lesz a DC-hez képest,illata finom. :saluting_face: :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Café vanília csokoladé nekem is van, és bevált, 5% van keverve azt hiszem.

Nos…A DC pisztáciát még nem kóstoltam meg. De ha már ennyire érdekel titeket hogy mik a tapasztalatok akkor ma este írok egy szösszenetet róluk. Mind a csokis mind a fagyis pisztáciáról. (mivel mindkettő pisztáciás így nagyon hasonlóak egyébként a kettőnek az ízei de annyit előre mondhatok, hogy nekem “allday” feeling lett ez akét íz. Szóval nekem bejöttek.

2 kedvelés

THX Lehet holnap rápróbálok,valamelyik friss építésű DL RDA-val.

1 kedvelés

na sikerült a kevergetés most befejeztem 6 íz mixelését rakom őket félre minimum 1hétre vagy több.
Írom a tesztet…

6 kedvelés

Ha segít, a DC-nek volt egy mellékíze és egy tömörsége nálam.
A “mesteres” nekem jobb és kiegyensúlyozottabb volt.

4 kedvelés

Érdekes ez a pisztácia, mert alapból nem egy nagy durranás, a pörkölés teszi igazán finommá, ami meg pisztáciás íz, az nekem eddig mind olyan mű volt. Mint az eper…vagy a narancs…de még a gesztenye is ilyen. Na majd ha ott járok egyszer, azért bedobok egyet…

3 kedvelés