Szerintem neked ízlene, meglepően jól sikerült cucc.
Már csak 3 évnyi aromám van, nem kell sokat várni…
Ugyanez meg még rosszabb…egy fél hűtőpolcnyi árva ok, van ami tuti elszívódik.
Azért még tisvapon veszek párat, mert ki tudja mikor jön a világ vége.
Nosztredámusz bácsi szerint idén kiemelten cudar évünk lesz (nem Fityeszes volt az öreg? )
(Biztos ami biztos, megvan még a félkilós EBELIN vattám is )
Lehet már a DC-t megszoktam,most rápróbáltam a Mesteresre Fat Rabbit-ből:valami “rettenet” elsem tudom mondani utóízt érzek.Pisztáciát egyáltalán sem vélek felfedezni benne,csak illatra.Holnap próba
MTL tankból,ha nem lesz jó,irány a lefolyó.
Bekevertem életem első - és a szaga alapján az utolsó - szándékosan vásárolt kivonatos aromáját.
Most a cipőmnek van ilyen szaga, mert tegnap beleléptem a kutyapiszokba és lusta voltam lemosni, inkább kibactam a balkonra…
Borzasztó. Mindegy, február közepe felé majd rákóstolok…
Egyelőre eddig ez életem legfeleslegesebben kidobott 15 eurója.
A latakia még keverve is erős füstös hamutartós szagú, nemhogy magában…
Lehet olyan, mint a büdös sajt, hogy majd ha beszippantod, na majd akkor, áhhhh
A legjobb!Ne szagolgasd!Szívd!
Nem merem…
Ne légy nyuszi, menni fog
Várd ki a min. egy hónapot,aztán mehet!Én már latakia nélkül el se tudom képzelni a vape-et!
Az ilyen bejegyzések miatt vettem meg, pedig csak egy csomagot akartam átvenni… De hát a GLS Paketshop pont egy Vapeshop is egyben. A körülmények áldozata vagyok, kérem szépen!
@Orbit76 , a földön a Latakia nélkül nincs értelmes élet, én is csak beugrottam!
Akkor a Marson azért nincs élet .
Latakiát szivtak, csak nem bírták a szagot, inkább kerestek egy másik bolygót.
Egy galaxisal arrébb
4-6 hét múlva fullos jó lesz. Egyébkênt, én kevésbé szívom magában, más kivonatokkal elegyítve is használom. Egy harmatgyenge Virginiát is megtáltosít. És bármilyen szintetikust lemos.
(Az a hentesszag csak frissen olyan agresszív - át fog menni egy szolid szőlőtaposó gumicsizma, némi grillezés festett bútorlapon, és friss aszfalt lágy keverékébe )