Ja ja ja
Szia! Köszi a tipet ezt eszben tartom és bízom benne hogy nem lesz probléma mivel az Ares2 feketét választottam
Jó reggelt mit jelent az Ss?
stainless steel = rozsdamentes acél!
Felmerül a kérdés, hogy ha a liquid oldja a festéket, akkor mit csinál belélegezve bennünk?
Köszi szépen a választ még tanulom a rövidítéseket
Igen ez egy nagyon jó kérdés mert akkor a szervezetben is tehet kárt de mint tudjuk nem tesz
Legalábbis reméljük.
Amikor dohányoztunk, nem gondolkodtunk azon, mi minden cart viszünk be a szervezetünkbe, ahogy akkor sem szoktunk, amikor a mai élelmiszereket esszük, de még az aromák esetében se nagyon. Úgy hogy én nem izgatom magam némi festék miatt… Marad a fekete tank.
Bizonyos körökben meg
2 alkoholos csoportba tartozik azért oldja a festéket de sok egyéb élelmiszerben megtalálható. Nincs vele gond .
Semmi bajom a feketével,egyszerűen nekem nem tetszik építőiparban ha tudnám miket lélegzek be….nem beszélve csak egy normál séta közben
Mindenkinek más tetszik,én maradok a stainless steel kazánoknál
Erre azért nem fogadnék, kalkulált kockázat
Hát, csak a hegyi levegő egészséges, minden másban van kockázat.
Én is elkövettem az első hibám hogy fekete Ares2 rendeltem de igazat adok mert lehet benne valami és jogosan merül fel a kérdés hogy mivan akkor ha valóban elkezd lepattogni a festék a belsejéből akkor az be is kerülhet a szervezetbe. Így is nagyon sok káros anyag kerül be a szervezetbe és amennyiben lehet jó elkerülni a fölösleges kockázatot
Igazából a levegő sem az, mert az oxigén egy rohadék egy anyag, bájdevéj.
Kicsit aggresszív cuccos…
Főleg a három atomos
A hegyi levegő azért egészséges mert ritkább .
Meg van . Ozon brejszevej
Egy picivel több kerül be… Az tuti, hogy a végére mind meghalunk
Az már biztos hogy bárhogy is legyen élve nem ússzuk meg