Látom gondolkodtok rajta …a balos 2x olyan vastag…
Nekem lejött
Érdekes nálam is, mesh-be akartam bele húzni, ami hatos lenne. Három szálat vágtam le de az is kevés volt.
én a 2.5 veszem azt szedem le egy kicsit így megy 2.5 magba ezt konkrétan ketté szedtem és vastag úgy is…
Megnéztem a biztonság kedvéért a sajátomat én is nehogy rosszul vattázzak
Ez a “most többet adunk, kevesebb ért” akció
Nem is panaszkodom csak érdekes…
Eddig én se futottam ebbe bele (pedig már vettem kétszer is…1 dobozzal )
itt 20-ból 1…szar átlag…
Szar, mert ha ez atomrakéta lenne, akkor nem úgy hasadna a kis feje neki…
(Azt hittem, vattát nem lehet elbaxni …BpModsnál nem volt zökkenőmentes a műszakváltás pénteken )
kínában minden sikerül
2.5-ös Bp vattából még leszedsz? Nekem már alapjáraton is ritkának tűnik. Nem is szoktam tovább szedni.
igen le akkor Te nemtudom mire tekered vagy a mérete nem 2.5 vagy vastag kábelt használsz én 0.25huzalt abba nem húzod bele ha nem szeded le…
2.5-re tekerem és lazán átmegy rajta.
Mit szólnál az Exvape 2.5 vattához, az kb a duplája a Bp-nek
és a huzal vastagság?0.3as már nem mozdul el néha azt használom ott belemegy telibe…
Összevissza huzalokat használok, szál és ilyen/olyan clapton vegyesen, de a BP eddig mindenen könnyedén átment.
Az Exvape az szorul. Az csak úgy megy át ha előtt bungyurgatom, amitől persze jó tömör lesz, utána lehet ritkítani gazdagon.
Kopott a segéded azárt nem tudod át húzni .
jólvan kopottnak kopott de én huzalt használok nem kábelt…és ez így jó…nekem…nem is tömör a tekerésben…aztán jöttök itt,hogy nincs íz meg megég…nyüszi-nyüszi…