Megerősítve igen jó ízt adnak de max 2,5%
3x120ml-t szoktam belőle bekeverni nagy megelégedéssel. Ennyiért: "A legtöbb, mi adható."Gazdasági öngól a gyártó részéről.
Mikor 10-20 százalékban bekeverendő aromákat látok, nekem is eszembe jut…
Jah, pl a Halo Tribeca. 25 %
Na most egy időre be kell fejezzem a rendelgetést. Ezen dobozka határait szabtam ki saját határaimnak is
Az a baj nekem kettő is van,de nem férnek már bele
Én most az ősszel ráálltam, hogy az “alján lögybölődik egy kicsi” daraboknak a végére járjak. Egész jól haladok
Nekem a hétvégén jött meg egy Wasp Nano Rda klón 2700ft-ért aliexpressről, meglepően jó ízeket ad, viszont ami érdekes, hogy jobban zabálja a levest mint a Profile mesh-el Úgy döntöttem ebben fogom elpusztítani azokat a leveseket amik nem túl jók, de azért sajnálom kiönteni. Legalább hamar túl leszek rajtuk.
Ha kipéreseld ezekből a felesleges levegőt akkor még fejel lefelé még fér bele pár db .
Amúgy csak kis helyen mutat sokat mint nemes szerszám a kiskezű hölgynél . Ha szétrakod a szobában kevesebek tünik
Ekkora mennyiségnél már érdemes excel táblát csinálni Nekem bevált mert így könnyebben belefér még 1-1 rendelés
Mindig van egy nagyobb. Ahogy Han Solo mondta:“Akármekkorát el tudok képzelni.”
Ebből 40 db említésre sem fogyasztásra nem méltó ön szamára Don Dicódes. Ugye ?
Hát vannak benne csodák az biztos.
Jelentem ez az sherry tabaco. Így is befutó , hogy csak 5 napos . Mi lesz itt még olgamus
Ma pod nap van Kíváncsiságból rendeltem pár Xlim Pro-t, mert sok jót olvastam róla… Teszteltem ugyanazzal a levessel ami az Ursa Nano pro-ban van az asszonynak (12 mg just juice dinnye-szőlő). Jelentem a Xlim sokkal ízesebb-édesebb, jobb szívni, precízebb a levegőállítás (sőt, itt van értelme, az Ursánál csak teljesen elzárva volt jó szerintem, itt viszont sokkal fokozatosabban állítható, és 1,2-es fejjel sem kell feltétlen elzárni teljesen). Az Ursák instant mennek eladásra, és magamnak is maradt egy Xlim. Már abban pöfékelem a Journey RY4-t pár órája, pedig nem vagyok nagy MTL-es.
Kellett már egy “zsebbarát” bitkészlet.
A link,ha kellene valakinek:https://euqs.shein.com/1pc-24-in-1-Screwdriver-Set-High-Hardness-Multi-functional-Disassembly-Screwdriver-With-Irregular-Screw-Head-For-Household-Appliances-Computer-Mobile-Phone-Camera-Repair-Etc-p-20992740-cat-4519.html
24-én rendeltem, ma kaptam kézhez.
Én is vettem 2 ilyet a nyárvégi akcióban múltkor Bőven megérte a 600 ft-ot, annyiért szórták