??? Jani, meg mindenki , még nem volt hozzá szerencsém, melyikkel kezdjem, SC Hawthorne Classic vagy Hawthorne vagy Hawthorne V2?
Tudom mindet vegyem, egyszer élünk!
Nem ismerem ezeket de a v2 az az “édesebb” típusba tartozik finom mind és nem ökör ára van
Ami Blendfeel-t eddig próbáltam, nekem egyik se elég “kárcoss”
Nem is azt kérdezte ebből nekem már nem karcol hanem egyenesen füstöl mint a kéményem
Még a végén rászoktatunk a desszertre vagy a gyümölcsre
Meg is válaszoltad Tomi…(Bombo jobb)
Na akkor mondanám tisztelettel, Bombo Platinum Tobaccos Nutty Supra Reserve!
Négy napja gőzölöm, azt mondanám finom, de dohány nuku, ugyancsak egy édes karamellás krémes ízre hajaz, nagyon sanda a gyanúm, hogy az összes deszert dohány egy kaptafa, pedig csak kettő fajtát kóstoltam eddig, felteszem tehát magamba a nagy ??? Bombo Winner Best Tobacco 2023! Miéééééééééért?
Számomra, a Best Winner Tobacco + Best Winner Desert Tobacco 2023! AdG Latakia Hybrid, Ego InDividual Indian!
Akkor viszont ajánlom neked a Hawthorn szériát abból is a simát régi íz de nem az a vonal mint a bombo…ha gondolod tudod hol találsz adok belőlük…
Meglepetés visszaeső vásárlásfüggőknek
Minden nap lehet bontogatni
https://www.lepetitvapoteur.com/fr/bon-plan/12939-calendrier-de-l-avent-2023.html
Kár, hogy nem szállítanak belőle külhonba
Szerintem bicikli
Anyjuk rendelt volna egy biciklit??? Akkor holnap de. össze kell raknom. Vagy felfújnom, a méretéből ítélve!
Lapra szerelt hüten bjorn brünger taposó aknák
sült fagyi nálam állandó kb. szerintem nagyon finom és van egy “B” verzió v42 ben ami szintén nagyon finom. Talán az az eredeti recept ha minden igaz. angol srácok készítik és van még néhány finomságuk pl. hazel dream
Igen,finom.De egész nap nem tudom szívni,egy-két tank,és eltelít.
én nagyon desszertes vagyok így simán megy egész nap ráadásul elég töményre keverem 30 aroma 70 alap (25/75 pg/vg) egyébként ha bejön akkor érdemes a barehead cinnaroll-t és apple pie cinnaroll-t is tesztelni a&l nagato, alucard, chill pill tasty mania mind finomak
Alapvetően én dohányosat szívok,abból is főleg kivonatosat.Mellé szoktam desszert dohányt.Ez volt a második aroma pályafutásom alatt,amiben nincs dohány