Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

??? Jani, meg mindenki :vaperina:, még nem volt hozzá szerencsém, melyikkel kezdjem, SC Hawthorne Classic vagy Hawthorne vagy Hawthorne V2? :thinking:
Tudom mindet vegyem, egyszer élünk! :sweat_smile:

4 kedvelés

Nem ismerem ezeket :grin:de a v2 az az “édesebb” típusba tartozik :smiling_face:finom mind :wink:és nem ökör ára van :smiling_face:

2 kedvelés

Ami Blendfeel-t eddig próbáltam, nekem egyik se elég “kárcoss” :roll_eyes::grin:

Nem is azt kérdezte :joy: ebből nekem már nem karcol hanem egyenesen füstöl mint a kéményem :joy:

De most ez a következő, haladunk sorban! :index_pointing_at_the_viewer:

8 kedvelés

Még a végén rászoktatunk a desszertre vagy a gyümölcsre :joy::joy:

2 kedvelés

Meg is válaszoltad Tomi…(Bombo jobb)

1 kedvelés

Na akkor mondanám tisztelettel, Bombo Platinum Tobaccos Nutty Supra Reserve!
Négy napja gőzölöm, azt mondanám finom, de dohány nuku, ugyancsak egy édes karamellás krémes ízre hajaz, nagyon sanda a gyanúm, hogy az összes deszert dohány egy kaptafa, pedig csak kettő fajtát kóstoltam eddig, felteszem tehát magamba a nagy ??? Bombo Winner Best Tobacco 2023! Miéééééééééért? :thinking:
Számomra, a Best Winner Tobacco + Best Winner Desert Tobacco 2023! AdG Latakia Hybrid, Ego InDividual Indian! :wink: :sweat_smile:

3 kedvelés

Akkor viszont ajánlom neked a Hawthorn szériát abból is a simát régi íz de nem az a vonal mint a bombo…ha gondolod tudod hol találsz adok belőlük…

4 kedvelés

Meglepetés visszaeső vásárlásfüggőknek :question::thinking:
Minden nap lehet bontogatni :smile:

https://www.lepetitvapoteur.com/fr/bon-plan/12939-calendrier-de-l-avent-2023.html

Kár, hogy nem szállítanak belőle külhonba :flushed:

5 kedvelés

Egy pillanatra teszem ki a lábamat és az asszony máris csomagokat vesz át​:sweat_smile: Mi lehet ez??? :thinking:

4 kedvelés

Szerintem bicikli :star_struck:

Anyjuk rendelt volna egy biciklit??? Akkor holnap de. össze kell raknom​:flushed:. Vagy felfújnom, a méretéből ítélve!

Lapra szerelt hüten bjorn brünger taposó aknák :rofl:

2 kedvelés

sült fagyi nálam állandó kb. szerintem nagyon finom és van egy “B” verzió v42 ben ami szintén nagyon finom. Talán az az eredeti recept ha minden igaz. angol srácok készítik és van még néhány finomságuk pl. hazel dream :wink:

2 kedvelés

Igen,finom.De egész nap nem tudom szívni,egy-két tank,és eltelít.

1 kedvelés

én nagyon desszertes vagyok így simán megy egész nap ráadásul elég töményre keverem 30 aroma 70 alap (25/75 pg/vg) egyébként ha bejön akkor érdemes a barehead cinnaroll-t és apple pie cinnaroll-t is tesztelni :wink: a&l nagato, alucard, chill pill tasty mania mind finomak :wink:

3 kedvelés

Alapvetően én dohányosat szívok,abból is főleg kivonatosat.Mellé szoktam desszert dohányt.Ez volt a második aroma pályafutásom alatt,amiben nincs dohány​:grin:

2 kedvelés

Azt hiszem, mégse bicikli… :smile:

Akkor valami olcsó kezdőszett lehet valakinek!

8 kedvelés

Tegnap érkezett a fekete péntekes meglepi. Annyira mondjuk nem lepődtem meg :smiley:

Amire igazán kíváncsi vagyok, hogy a journey-k tényleg jó ízeket adnak-e az ajánlott 2-3 % os keverési aránnyal.

10 kedvelés