Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Az ízéből ítélve a macska halott :sweat_smile:

3 kedvelés

Nem a szivar a domináns inkább a csoki meg a whisky. Talán a mild seven hez hasonlítanám.
Szivar ad neki egy erős alap hangot .

4 kedvelés

Akkor van már rutin. Nálam nem jött be :tired_face:

Havi Healthcabin loot :smile:

8 kedvelés

Nagyon bánom, hogy nem rendeltem többet ebből az alien coilból, iszonyat jó cucc :slight_smile: na de majd pótolom :smiley:

Szerencsére sűrűn töltik fel a készletet. Bár jelenleg csak 20db van raktáron :sweat_smile:

Egy misét mindenkinek meg ér szerintem . Vanília pudingos , fánk és el is hiszem. :pinched_fingers:

7 kedvelés

Juuuuj, :kissing_heart: :heart_eyes:És honnan is érje meg nekünk?:slight_smile:

S aki nem tétetik oda linket, ahol linknek helye vala, az a pokol tüzén égettetik az idők végezetéig :grin:

2 kedvelés

Sajna nem találtatik az által ki a szemüveget használja . :joy:

2 kedvelés

Firstvape nél volt de valamiért az oldalt nem pesztrálgatják rendesen . Annak ügye kapcsán voltam lent hamár pénzt raktak bele . Egyik dolgozóval át vennénk a gondozását mert kicsit sem frissül a disajner által . :pensive: Szép az oldal de minek ha nem hasznalható

2 kedvelés

Egyébként angol gyartó kóstoló rendelésből van .

3 kedvelés

Egy kis ajánlás tőlem :kissing_heart: Érdemes ránézni az El Sombrero termékekre a LH-n!!!

7 kedvelés

Még csak 4 napos de a bal egyet már megkóstóltam…:slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Arra majd egyszer kíváncsi leszek :wink: amúgy 20 hónapja egyszer kaptam kóstoló a egy darab flakonnal. Nem estem hanyatt, sőt…aztán látom, hogy le volt járva 2 éve :roll_eyes::grin:

2 kedvelés

Évente veszek belőle olyan Mtype-re hasonlít…

2 kedvelés

Akkor köszi a villámtesztet, spóroltál nekem :roll_eyes::grin:

Nem a te ízed,neked ez csak játék aroma :smiling_face:

2 kedvelés

Igen :grin: ami nem játék, a tegnap este betöltött, egy ideje mellőzött 10 hónapos Persian Apricot! Torkon Hágott, még bikább.

Ezekből is inkább a bal oldali lehet az az íz ami….de biztos kevés lenne ez is neked :joy:

12 kedvelés