Igen, mogyoró mentes. Bár nem hiszem, hogy a mogyoró miatt kokszol ennyire
Szerintem 1 hét után már teljesen jó íze volt. Ennek is jó 3/4-e már elfogyott.
Hali, lehet kicsit offolok, de egy kis segítséget szeretnék kérni, és talán itt helytálló. SM-ről rendelnék, de visszadobja a kártyámat, amivel eddig is rendeltem már tőlük. Megpróbáltam Revoluttal és egyszer használatos Revolut kártyával is. Mi lehet a gond, és rá a megoldás? Köszi
szia,esetleg paypal al próbáltad?avval is lehet fizetni.Bár már rég vettem ott valamit anno nekem kártyával ment a vétel ott.
Paypallal egy ideje már nem lehet sajnos. Revoluttal még nem volt gond eddig, mindig egyszer használatos Revolut kártyával rendelek tőlük.
Én is viszonylag régen (pár hónapja talán) rendeltem legutóbb tőlük, akkor gond nélkül ment. Most viszont nem működik. PayPaljukat felfüggesztették.
Azt megkérdezhetem, hogy mikor rendeltél utoljára?
Sajnos tegnap próbáltam az eddig használt kártyámmal, a Revolut kártyámmal és az eldobhatós Revolut kártyával, mindig ezt az üzt kaptam:
Order Number: SMAA263890
Payment failed, blocked by payment company risk control system.
Payment failed. Please click here to know more details about solving the problem.
Írtam a supportnak emailt ma reggel, viszonylag gyorsan válaszoltak is, hogy megnézik mi a probléma és írnak amint tudnak.
Illetve próbáltam másik oldalon is rendelni, ott is azt kaptam hogy card declined, szintén mind a három kártyára. Egyenleg van rajta, nem az a probléma. Kezdek arra gyanakodni, hogy a MasterCard kártyákkal nem lehet vape cuccokat rendelni.
1,5-2 hónapja talán, már átálltam Healthcabinra, bővebb a választék és az árakat is jobbra lehet kihozni.
Amit írtál az alapján a fizetési felülettel vagy a sourcemore-ral lehet a gondja a Revolutnak
Igen, nézegetem ezt a HealthCabint, szimpibb is, csak éppen most SM-ről kedvezőbb áron tudnám beszerezni a kiszemelteket, plusz HC-n az egyik termék nincs, pre-order van rá. De ha pár nap múlva nem érkezik megoldás, válasz az SM supporttól, akkor megnézem ezt az oldalt is köszi
Esetleg valami első regisztrálós/rendelős, vagy meghívós, vagy bármilyen kuponos kedvezmény van most HC-ra? Úgy talán jobban meg is érné.
Most black friday 15% kupon (BF15) + a rendelés értékének 20%-áért ajándék választható (podok stb). De 13% állandó kupon is van HC-n (cheapvape kóddal ha jól emlékszem).
vajon vám van a hc azt nem tudom
Nincs, úgy postázzák mint a Sourcemore drágábbik szállítása, Express one hozza 2-3 hét alatt.
Végülis reg után kb ugyan azt az árat láttam, kupon is mindkettőre közel ugyan az, annyi hogy itt pre-order miatt várnom kell, de van ajándék. Szóval köszi, egyelőre úgy érzem, megérte. De majd “meglássuk”, mikor érkezik.
Szupi csomag. De a Scrodinger miért kellett ???
Sosem tárolok liquidet vízszintesen
Hát az elmélet miatt benne van a macska , nincs benne , él vagy halott. . Egyébként naooooooonn fíííínom a macska szerint
Egy 10ml vagy 30 ml flakonnak ami tele van nem mindegy . Úgy is ez az utolsó napja ilyen àlapotban . Holnap keverés