Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Nekem 7 :grin:de 5 is működik,sokat ne keverj,sosem lehet tudni :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

Estére egy kis dohány…jól adja a Rubik rta

8 kedvelés

1:10.000 jönne be nekem :nauseated_face::joy:

Hosszantartó aroma…:slightly_smiling_face:

Most blendfeelben utazom :grin:nem találtam kedvemre valót a la.ból :rofl:

2 kedvelés

Csak 30 ml-t kevertem… próbának elegendő lesz…

5 kedvelés

Zavarlak? - Még nem? Na akkor mondom, a nagy kedvencem! :+1::heart_eyes:

7 kedvelés

Most érkezett :slight_smile: A gyors teszt megvolt, eddig nagyon tetszik. Ízben nekem nagyjából azt hozza mint az XR Max és a Profile RDTA Clapton mesh-el , ami kicsit meglepett. :slight_smile:

7 kedvelés

Meglepő, hogy milyen jó kis RDA-t hozott össze a Hellvape ilyen olcsón. Jól emlékszem, hogy HC-ról rendelted a Pulse V3-at?

Igen, onnan jött minden, az általad ajánlott alien coilokat is rendelem hozzá, azzal dobtam össze most. :slight_smile: Nagyon jó árak vannak a HC-n, gyakorlatilag a töltelék cuccok eladásával ingyen lett a Pulse+nyúl :slight_smile:

Lehet, hogy nálad is előjön az ajtó mágnes ragasztási hiba. Nekem már a harmadik jött elő amit szerencsére egy kis pillanatragasztóval meg lehet oldani. De mindenképp írj majd a HC ügyfélszolgálatnak a garanciális hiba miatt. Két lehetőséget fognak majd felkínálni kárpótlásul. Visszakapod a termék árát a fiókod egyenlengébe vagy küldenek egy újat.

Ugyanez a hiba Sourcemoreos rendelésnél csak egy új ajtó amit a Vandy Vape küld ki a címedre :sweat_smile:

3 kedvelés

Na szuper, akkor majd sűrűn nyitogatom :smiley: Már 3 ízzel próbáltam végig, nagyon patika eddig. :slight_smile: Egyedül a squonk tartály töltése nem tetszik, gyakorlatilag csak a csőrös flakonokból lehet feltölteni, a nagyobb szájú 120-250ml-es flakonokkal nem… (a topside duallal nincs ilyen gond, bármivel tölthető)

Igen ez problémás. Korábban én csak 120as palackot használtam de emiatt az összeset már lecseréltem 60asra és így megszűnt a feltöltési "probléma":sweat_smile:

1 kedvelés

Megpróbáltam a nagy palackból, mert úgy tűnt jó lesz. A fele bele ment, a fele mellé… Törölhettem ki a modot/akksit, folyt mindenhol a leves… :sweat_smile:

2 kedvelés

sziasztok,keverek már egy keveset ja meg ezt a híres bombot is​:blush::grin:

11 kedvelés

A Bombo baromi finom, de készülj a napi tekercs és vatta cserére :grin:
Nutty mentes Supra ~6ml után.

2 kedvelés

Remélem bevált a tripod :smiling_face:

2 kedvelés

Teljes mértékben. Már csak a másik görögnek kellene megérkezni, de néha olyan érzésem van, hogy sose ér ide. A “kicsire” sajnos nem sikerült a foxot felhekkelni.

4 kedvelés

Ez akkor nyomokban sem tartalmaz mogyorót, vagy mi? :thinking::grin:

nem baj az ha feketedik,kokszol akkor az igazi,akkor van íze​:sweat_smile::grin:meg van vatta coil bőven max cseréljük akkor​:wink:még érik majd lehet karácsonykor megkóstolom​:grin: