Nekem 7 de 5 is működik,sokat ne keverj,sosem lehet tudni
Estére egy kis dohány…jól adja a Rubik rta…
1:10.000 jönne be nekem
Hosszantartó aroma…
Most blendfeelben utazom nem találtam kedvemre valót a la.ból
Csak 30 ml-t kevertem… próbának elegendő lesz…
Most érkezett A gyors teszt megvolt, eddig nagyon tetszik. Ízben nekem nagyjából azt hozza mint az XR Max és a Profile RDTA Clapton mesh-el , ami kicsit meglepett.
Meglepő, hogy milyen jó kis RDA-t hozott össze a Hellvape ilyen olcsón. Jól emlékszem, hogy HC-ról rendelted a Pulse V3-at?
Igen, onnan jött minden, az általad ajánlott alien coilokat is rendelem hozzá, azzal dobtam össze most. Nagyon jó árak vannak a HC-n, gyakorlatilag a töltelék cuccok eladásával ingyen lett a Pulse+nyúl
Lehet, hogy nálad is előjön az ajtó mágnes ragasztási hiba. Nekem már a harmadik jött elő amit szerencsére egy kis pillanatragasztóval meg lehet oldani. De mindenképp írj majd a HC ügyfélszolgálatnak a garanciális hiba miatt. Két lehetőséget fognak majd felkínálni kárpótlásul. Visszakapod a termék árát a fiókod egyenlengébe vagy küldenek egy újat.
Ugyanez a hiba Sourcemoreos rendelésnél csak egy új ajtó amit a Vandy Vape küld ki a címedre
Na szuper, akkor majd sűrűn nyitogatom Már 3 ízzel próbáltam végig, nagyon patika eddig. Egyedül a squonk tartály töltése nem tetszik, gyakorlatilag csak a csőrös flakonokból lehet feltölteni, a nagyobb szájú 120-250ml-es flakonokkal nem… (a topside duallal nincs ilyen gond, bármivel tölthető)
Igen ez problémás. Korábban én csak 120as palackot használtam de emiatt az összeset már lecseréltem 60asra és így megszűnt a feltöltési "probléma"
Megpróbáltam a nagy palackból, mert úgy tűnt jó lesz. A fele bele ment, a fele mellé… Törölhettem ki a modot/akksit, folyt mindenhol a leves…
Remélem bevált a tripod
Teljes mértékben. Már csak a másik görögnek kellene megérkezni, de néha olyan érzésem van, hogy sose ér ide. A “kicsire” sajnos nem sikerült a foxot felhekkelni.
Ez akkor nyomokban sem tartalmaz mogyorót, vagy mi?
nem baj az ha feketedik,kokszol akkor az igazi,akkor van ízemeg van vatta coil bőven max cseréljük akkormég érik majd lehet karácsonykor megkóstolom