Az a jó,hogy az enyém már 24 és nem is akar rászokni az ilyesmi dolgokra.Csak megszokta jegyezni,hogy “klasszisokkal” jobb,mint amikor analóg bűzrudat nyomattam.Nem beszélve róla,hogy nekem is jobb.
Agyon is ütöm, ha rászokik, bár még addig van néhány nyugodt évem
Mondjuk ilyen el@#$_&ott családi háttérrel, szegény kölök,…
Ma szembesültem a valósággalmindkét gyermekemnek hiába tolom az agyába hogy édesapa ilyen íz meg olyan finom……erre mindegyiknél kukoricaikósz van
Mit rontottam el
Áhhh,annak idején mondhatták nekem is a szüleim,én is fiatal voltam akkor
A kölkök hülyèk. Csordaszellem, énakkorisjobbantudommertcsak, és egyébként is nehogymár más mondja meg, mi a tuti. Borzalmas hozzáállás ez az élethez, de hát majd mindenki a saját kárán…
Egyszerűen nem értem, honnan örökölték ezt
Mi se voltunk jobbak, különben érdeklődés hiányában lehetne zárni ezt az oldalt is
Jó volt veletek…10…9…8…7…
Hm,az enyémek azért(néha nem)hallgatnak a jó szóra.De igaz, mi sem voltunk külömbek.
Kissé korainak érzem
Jogos, még csak 17:58 van. De kint eluralkodott a dark nesz.
gyors volt
Igen. Szerintem ha nincs a hétvége, maximum 1 nap.
Akkor jöhet a teszted…
Adj neki
pfú…hát 1,5 hete bekevertem ezt a Saint Clouds Calcutta fantázianevű Fahéjas csiga álmot…Hogy is mondjam…Kinek kell? Kiönteni nem szívesen önteném ki…de ha valakinek van San Rossore vagy Sumbawa boldogan cserélnék vele…
55ml van a tartályban 65/35 VG pg arányban 3mg erősséggel bekeverve…
Vagy egyéb desszert ötletcserét is meghallgatok…
-ha nem tud senki cserélni, akkor ingyen is odaadom
Nekem is ma jött meg egy távoli unokatestvére. Nagyon jó minőségű, mint klón, van benne anyag rendesen, itt-ott picit ugyan csikorgós, de vállalható. Azért ha az asszony tripodját mellé rakom, nem fogjuk összecserélni. Az 510 csati felől mindenképp kap egy o-gyűrűt, mert az a klónban nem tűnik életbiztosításnak
Most nosztalgiából a fahéjas csoda utáni álomból felkelve úgy döntöttem nosztalgiázom picit… Infamous - Originals - Gold MZ -még mindig jó, kb 1.5 éves keverés…
Halihó, én szívesen le tesztelnèm, pont tegnap kérdeztem hogy mizu ezzel az ízzel.
Honnan rendelted?
Teljes készlet,+1üvegpalást is. 8 nap alatt ideért(DPD)
Vállalható minőségű klón a kicsike, és mivel jelenleg úgy néz ki, a másikat csak anyjuk kihűlt holttestének kezecskéjéből tudom kicsavarni, alternatívák után kellett nézni
Az eredetije nagyon fincsi műszer, ha fele olyan jó lesz, már megérte.