Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Az a jó,hogy az enyém már 24 és nem is akar rászokni az ilyesmi dolgokra.Csak megszokta jegyezni,hogy “klasszisokkal” jobb,mint amikor analóg bűzrudat nyomattam.Nem beszélve róla,hogy nekem is jobb. :wink: :saluting_face: :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Agyon is ütöm, ha rászokik, bár még addig van néhány nyugodt évem :smiley:
Mondjuk ilyen el@#$_&ott családi háttérrel, szegény kölök,…:flushed:

3 kedvelés

Ma szembesültem a valósággal​:smiling_face_with_tear:mindkét gyermekemnek hiába tolom az agyába hogy édesapa ilyen íz meg olyan finom……erre mindegyiknél kukoricaikósz van :thinking:
Mit rontottam el :thinking:
Áhhh,annak idején mondhatták nekem is a szüleim,én is fiatal voltam akkor :joy:

2 kedvelés

A kölkök hülyèk. Csordaszellem, énakkorisjobbantudommertcsak, és egyébként is nehogymár más mondja meg, mi a tuti. Borzalmas hozzáállás ez az élethez, de hát majd mindenki a saját kárán…
Egyszerűen nem értem, honnan örökölték ezt :rofl:
Mi se voltunk jobbak, különben érdeklődés hiányában lehetne zárni ezt az oldalt is​:grin:

2 kedvelés

Jó volt veletek…10…9…8…7… :joy:

Tu Y Yo Loop GIF by two mokey company

Hm,az enyémek azért(néha nem)hallgatnak a jó szóra.De igaz, mi sem voltunk külömbek. :wink:
race font GIF by ELMØ

4 kedvelés

Kissé korainak érzem :thinking::smile:

Jogos, még csak 17:58 van. :joy:De kint eluralkodott a dark nesz.

PhFu-12

5 kedvelés

A hiányzó láncszem :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

gyors volt

2 kedvelés

Igen. Szerintem ha nincs a hétvége, maximum 1 nap.

Akkor jöhet a teszted… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Adj neki :grin:

pfú…hát 1,5 hete bekevertem ezt a Saint Clouds Calcutta fantázianevű Fahéjas csiga álmot…Hogy is mondjam…Kinek kell? Kiönteni nem szívesen önteném ki…de ha valakinek van San Rossore vagy Sumbawa boldogan cserélnék vele…
55ml van a tartályban 65/35 VG pg arányban 3mg erősséggel bekeverve…
Vagy egyéb desszert ötletcserét is meghallgatok…
-ha nem tud senki cserélni, akkor ingyen is odaadom :rofl: :rofl: :rofl:

3 kedvelés

Nekem is ma jött meg egy távoli unokatestvére. Nagyon jó minőségű, mint klón, van benne anyag rendesen, itt-ott picit ugyan csikorgós, de vállalható. Azért ha az asszony tripodját mellé rakom, nem fogjuk összecserélni. Az 510 csati felől mindenképp kap egy o-gyűrűt, mert az a klónban nem tűnik életbiztosításnak :woozy_face:

9 kedvelés

Most nosztalgiából a fahéjas csoda utáni álomból felkelve úgy döntöttem nosztalgiázom picit… Infamous - Originals - Gold MZ -még mindig jó, kb 1.5 éves keverés…

3 kedvelés

Halihó, én szívesen le tesztelnèm, pont tegnap kérdeztem hogy mizu ezzel az ízzel.

3 kedvelés

Honnan rendelted?

2 kedvelés

https://www.2fdeal.com/ulton-tripod-2-style-316ss-22mm-rta-rebuildable-tank-atomizer-28ml-silver_p20473.html

Teljes készlet,+1üvegpalást is. 8 nap alatt ideért(DPD)
Vállalható minőségű klón a kicsike, és mivel jelenleg úgy néz ki, a másikat csak anyjuk kihűlt holttestének kezecskéjéből tudom kicsavarni, alternatívák után kellett nézni :joy::joy:
Az eredetije nagyon fincsi műszer, ha fele olyan jó lesz, már megérte.

3 kedvelés