Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Nagyon szívesen átadom…
De ezt nem tesztelted még? -pedig mintha úgy rémlene hogy tesztelted volna…
-javítom, nem találtam a tesztek közt…akkor még nem teszteltétek…
Nekem nagy csalódás, de hátha nektek ízleni fog…ki tudja nem vagyunk egyformák…
A Sea biscuit se egy all day anyag nálam pedig finom…
De a San Rossore és a sumbawa az all day…ilyen vagy ehhez hasonlót tudsz ajánlani?

A Rossore nekem is bejövős, hasonló jót még nem találtam ebben az ízben, bár lesz ehhez hasonló izteszt hamarosan. A másikat pedig a dohány miatt nem próbáltam még.

4 kedvelés

Nos az mtl clapton nem való bele. Mondjuk nekem az eddig semmiben se jött be, most se reméltem, hogy ebben húdejó lesz. De haladjunk a legrosszabbtól a legjobb felé. Nagyon melegszik is tőle. Pedig mintha a saját oldalukon az értékelések közt olvastam volna valakinél, hogy azzal próbálta. Sebaj, majd hajnalban nekifutok ismét szálhuzal segítségével :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Én is szál húzalt használok álltalában…ízre,hogy tetszik?

2 kedvelés

Finoman szólva tág határok között mozog a levegőzés, valahol biztos elbírja. Mondjuk mtl tankba claptont rakni :thinking: nem az én világom

2 kedvelés

sokan esküsztök valami pisztáciás csodára…Adjatok tippeket melyik az ami nagyon nagyon tuti és nem lefolyó gyanús…

Csak mondom, hogy az a pisztáciás csoda nálam lefolyó gyanús volt. :grin:

2 kedvelés

hát nekem meg ez a calcutta fahéjas álom az ami teljesen lefolyógyanús…vagy bennem van a hiba vagy nem tudom, de sumbawa meg san rossore óta nem találok más igazán tuti all day aromát…

A Don cristo pistacho az a csoda, viszont csodásan kokszol is :joy:

3 kedvelés

kell a szén a torokba…nincs azzal gond! 2 hét után már nem is érzed meg…

Én most elővettem a maradék bekevert 10 ml lemon tartot, és azt hiszem holnap keverés lesz​:blush:

3 kedvelés

Erre gondoltál?

Én aromamaster fahéjas fánkot próbáltam, az jó volt, csak nem volt elég édes, most vettem édesítőt, majd tesztelem vele.

2 kedvelés

Én is most szipákolom, csak hamar becsömörlök tőle.

4 kedvelés

Most inkább nem ajánlok :roll_eyes:

(Tabak Royal Gold, Brown Tabak)

2 kedvelés

Valószínűleg nálam is azért pihent egy ideje :blush: de most megint nagyon jólesik.
És! Érzem a citromot benne :joy:

2 kedvelés

Néha néha befigyel nálam - Egoist SnV Unchained! :sunglasses:

2 kedvelés

Citrom?! Dehát ez banános. :rofl:

A kokszgyárak! :joy: :rofl: :joy:

2 kedvelés

Hű ez érdekesnek tűnik…Bár a dohánnyal sose voltam bariban…ezért van az INF MZ GOLD is meg a Coffee MZ is talomban…1-2-3 tank és csere…finomak csak nem all day…