Nagyon szívesen átadom…
De ezt nem tesztelted még? -pedig mintha úgy rémlene hogy tesztelted volna…
-javítom, nem találtam a tesztek közt…akkor még nem teszteltétek…
Nekem nagy csalódás, de hátha nektek ízleni fog…ki tudja nem vagyunk egyformák…
A Sea biscuit se egy all day anyag nálam pedig finom…
De a San Rossore és a sumbawa az all day…ilyen vagy ehhez hasonlót tudsz ajánlani?
A Rossore nekem is bejövős, hasonló jót még nem találtam ebben az ízben, bár lesz ehhez hasonló izteszt hamarosan. A másikat pedig a dohány miatt nem próbáltam még.
Nos az mtl clapton nem való bele. Mondjuk nekem az eddig semmiben se jött be, most se reméltem, hogy ebben húdejó lesz. De haladjunk a legrosszabbtól a legjobb felé. Nagyon melegszik is tőle. Pedig mintha a saját oldalukon az értékelések közt olvastam volna valakinél, hogy azzal próbálta. Sebaj, majd hajnalban nekifutok ismét szálhuzal segítségével
Én is szál húzalt használok álltalában…ízre,hogy tetszik?
Finoman szólva tág határok között mozog a levegőzés, valahol biztos elbírja. Mondjuk mtl tankba claptont rakni nem az én világom
sokan esküsztök valami pisztáciás csodára…Adjatok tippeket melyik az ami nagyon nagyon tuti és nem lefolyó gyanús…
Csak mondom, hogy az a pisztáciás csoda nálam lefolyó gyanús volt.
hát nekem meg ez a calcutta fahéjas álom az ami teljesen lefolyógyanús…vagy bennem van a hiba vagy nem tudom, de sumbawa meg san rossore óta nem találok más igazán tuti all day aromát…
A Don cristo pistacho az a csoda, viszont csodásan kokszol is
kell a szén a torokba…nincs azzal gond! 2 hét után már nem is érzed meg…
Én most elővettem a maradék bekevert 10 ml lemon tartot, és azt hiszem holnap keverés lesz
Erre gondoltál?
Én aromamaster fahéjas fánkot próbáltam, az jó volt, csak nem volt elég édes, most vettem édesítőt, majd tesztelem vele.
Én is most szipákolom, csak hamar becsömörlök tőle.
Most inkább nem ajánlok
(Tabak Royal Gold, Brown Tabak)
Valószínűleg nálam is azért pihent egy ideje de most megint nagyon jólesik.
És! Érzem a citromot benne
Néha néha befigyel nálam - Egoist SnV Unchained!
Citrom?! Dehát ez banános.
A kokszgyárak!
Hű ez érdekesnek tűnik…Bár a dohánnyal sose voltam bariban…ezért van az INF MZ GOLD is meg a Coffee MZ is talomban…1-2-3 tank és csere…finomak csak nem all day…