Adok én neked…
Nem kell semmi cserébe,és még az is lehet izleni fog
Na kell itt olvasgatni. Már megint jön 4 aroma
Jó lesz nem fog fájni…
Mesélj mit húztál be honnan?
Hát a San Rossore és a Sumbawa szerintem finom…a többi nekem csak porosodik a polcon…De mindenkinek más jön be ugye…
Elfér a többi porosodó mellett, vagy megy ispynek, aki tovább küldi deepfreeznek
Nana, ide banán be nem teszi a lábát többet.
Ezt már én is többször megfogadtam, de annyira szeretnék hinni benne, hogy valamelyik csak jó lesz
Pont a minap töltöttem a Grandmastert a Pio-ba, mondván, hogy most már kezd megint elég hűvös lenni hozzá
De az már…legalább két éves nem?
Nagyjából de
Azért nem veszem annyira véresen a kétéves szabályomat.
Nem rég dobtam ki egy zacskónyi cuccot, le is fényképeztem, de aztán mégsem osztottam meg veletek. Mindenestre a Grandmaszti túlélte
111 új hsz…végigolvastam és csak aroma a téma
Félek tőle, nem ez lesz álmaid banánja
Én is meglátjuk
Ha legközelebb V42 környékén jársz pénzt költeni, KTS Life
De ha gyorsan írsz nekik, biztos kicserélik
Vagy KTS Death.
Az se rossz, de inkább Love. Rém fura kombináció, de a gyakorlatban nagyon működik
Majd teszek egy próbát.Az említett 2 van most éppen,a fiam szokta kérdezni:"Life or Death?"a mostani illat.Kb eltalálja az esetek többségében.
Kölök nálam is imád a felhőcskék után ugrálni, közben szaglászik, hogy apaaaa, mi ez, mi ez???
Átérzem a helyzetet, én is súlyos dilemmával küzdök. Asszony lassan kifacsarja a málnás fánk végét. Most akkor Antimater Black Hole vagy inkább Vape or DIY Dementia legyen ?