Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Adok én neked…:joy:
Nem kell semmi cserébe,és még az is lehet izleni fog :thinking::blush:

2 kedvelés

Na kell itt olvasgatni. Már megint jön 4 aroma :roll_eyes::blush:

2 kedvelés

Jó lesz nem fog fájni… :grin:

Mesélj mit húztál be honnan?

Amit itt ajánlgattatok :blush:

2 kedvelés

Hát a San Rossore és a Sumbawa szerintem finom…a többi nekem csak porosodik a polcon…De mindenkinek más jön be ugye…

Elfér a többi porosodó mellett, vagy megy ispynek, aki tovább küldi deepfreeznek :joy:

4 kedvelés

Nana, ide banán be nem teszi a lábát többet. :point_up:

2 kedvelés

Ezt már én is többször megfogadtam, de annyira szeretnék hinni benne, hogy valamelyik csak jó lesz :blush::joy:

2 kedvelés

Pont a minap töltöttem a Grandmastert a Pio-ba, mondván, hogy most már kezd megint elég hűvös lenni hozzá :smile:

De az már…legalább két éves :thinking::joy: nem?

2 kedvelés

Nagyjából de :smile:
Azért nem veszem annyira véresen a kétéves szabályomat.
Nem rég dobtam ki egy zacskónyi cuccot, le is fényképeztem, de aztán mégsem osztottam meg veletek. Mindenestre a Grandmaszti túlélte :sweat_smile:

111 új hsz…végigolvastam és csak aroma a téma :rofl:

Félek tőle, nem ez lesz álmaid banánja :sweat_smile:

Én is :joy: meglátjuk

2 kedvelés

Ha legközelebb V42 környékén jársz pénzt költeni, KTS Life :smiling_face_with_three_hearts:
De ha gyorsan írsz nekik, biztos kicserélik​:grin:

2 kedvelés

Vagy KTS Death. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Az se rossz, de inkább Love. Rém fura kombináció, de a gyakorlatban nagyon működik

3 kedvelés

Majd teszek egy próbát.Az említett 2 van most éppen,a fiam szokta kérdezni:"Life or Death?"a mostani illat.Kb eltalálja az esetek többségében. :laughing:
Death No GIF

2 kedvelés

Kölök nálam is imád a felhőcskék után ugrálni, közben szaglászik, hogy apaaaa, mi ez, mi ez???
Átérzem a helyzetet, én is súlyos dilemmával küzdök. Asszony lassan kifacsarja a málnás fánk végét. Most akkor Antimater Black Hole vagy inkább Vape or DIY Dementia legyen ? :thinking:

3 kedvelés