Kezdő MTL RTA

Tőlem is sok tovább állt, de becsülettel kiprobaltam legalább őket :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

én 10 éve a fél vesémet adtam volna a mai vape élményért.

Lehet, hogy ez a sorsod (Borsod) :joy:

stats-graph

Ezt neked :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ez szép?.. :nauseated_face:Bocs akinek van…

Na, hát nekem is ez volt akkor a baj…2 évig kínlódtam mindenféle kétpálcás xarral… :roll_eyes:

1 kedvelés

Oké: brünci nagy és nehéz pici lyukkal, impulzus vásárlás volt, ares 24-es volt, szarul nézett ki a swagon, impulzus vásárlás volt, bersinél a kezembe marad a fél tank az első szemrevételezésnél, mert gyenge volt a bajonett zár, 24-es volt, szarul nézett ki a swagon és ja, impulzus vásárlás volt.

Ez, mint egy telifosott vas búvárruha. De legalább borulékony. :+1:viszont néha nem éget.

Amikor megvettem én gyönyörűnek láttam! :slightly_smiling_face:
És a maga nemében most is annak látom, csak már nem használnám. Nagyon nehéz, nagy

Van benne egy marék gótikus dartvéder…lehet, hogy velem van a baj, de én félek tőle :roll_eyes::grin:korbácsot látok, sikolyt hallok

Pedig jó az ízlésed…hiszen beszélsz velem… :joy:

Azóta a letisztultabb tankok jönnek be inkább :slightly_smiling_face:
De. Brünci valamiért akkor is tetszik :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Macsó hóhér feeling? :joy: Hát, nem egy pink Ming

A nagyságával nem volt bajom,de hogy melegedett,na meg feltölteni se volt egy hű…az összes pinnel megcsináltam a csajt ,de akkor sem :joy:

1 kedvelés

Nem véletlen ment tovább :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Vannak perverziók amiket nem értek… :joy:

2 kedvelés

Én kezdek belejönni de az már nem kezdő rta azt hiszem :joy:

1 kedvelés

Mondjuk ezt sem értem…

2 kedvelés

Nekem még mindig tetszik :wink::sweat_smile:
És igen…kövezzetek meg, szeretem mert érzelmileg kötődünk egymáshoz…ő volt az első :heart:
Nem ad annyira finom ízeket, a gyümi vonalat pedig jól hozza, néha egész finomra megépítem.
Az ares…védtem, de kukázódik. Az nagy hiba volt :face_with_head_bandage:

2 kedvelés

Bocs nem akartalak megbántani álláspontod megértem de a véleményem ez…

1 kedvelés