Keveréses kérdés

Ez borzasztó!! :grin:

3 kedvelés

Akkor eddig 2 szavazat a Gree-re az már jó

4 kedvelés

Ha veszek,Gree-t hűtő fűtő split alacsony valamivel rendelkezőt veszek az már egyszer bizti ! :zany_face:

4 kedvelés

Ez lesz + bekötés kb 200
Gree GWH24ACE-K6DNA1A - KLÍMA Akció, Raktáron – WEBKLIMA.._gsNQ..&gclid=EAIaIQobChMI_bjqrerzjQMV0EGRBR2CpSpYEAAYBCAAEgL0YPD_BwE

6 kedvelés

De ennyit még lehet kérdezni tőle, hogy van-e olyan modell nem túl drágán, ami még modernebb és finomabb szabályzású. (3-5 év alatt bejön maximum a villanyszámlán és a komfortérzeten - pláne este, éjjel).

4 kedvelés

Nem az ára riaszt vissza,Szép,szép,de más színben nincs ? :flushed_face::joy:
Lehet megcsináltatom az autómban,és ott alszok :zany_face:

5 kedvelés

Arra készülj, hogy ha fűtésre is használod, akkor hangosabb jóval a kültéri egysége. Én nem.tudtam és meglepődtem, gyorsan ki kapcsoltam hátha baj van, de mondta a szerelő,hogy fűtésnél normális.

7 kedvelés

Nekem egy kb hete cserélték az ablakokat. Nem bíztam bent, de szerintem 4-5 fokkal hűvősebben lehet tartani a házat!

4 kedvelés

Köszi hasznos infó…akkor Anyós ablaka alá megy a kültéri.. :grin:

8 kedvelés

Nálam csak a szomszédok hallják.. be nem jön semmi hang :joy:

6 kedvelés

Főleg ha 3 réteg üvegezés,esetleg sunglass üveggel rendelkezik + redőny :blush:
De több szakmai titkot nem árulnék el,csak ha megcsikoltok :grin:

7 kedvelés

Csiki csiki​:joy::joy:

7 kedvelés

Jójó,de valamiből nekem is élnem kell :joy::joy::joy:

5 kedvelés

A redőny adott, a sunglass az meg mit tudom én mi!! :blush:

5 kedvelés

de rég hallottam így…már megérte .. :grinning_face:

7 kedvelés

Spéci üvegbevonat,a gyárban olyan üveggel kell kérni és nem megy be a meleg,ha tűzi a nap az üveget full klassz :blush:

4 kedvelés

Én meg pont úgy voltam vele mint a sunglass-al sosem hallottam!! :man_shrugging: :grin:

4 kedvelés

Ez így eléggé off topik lett, de úgysem tudtuk pontosan mit szeretett volna a kérdező :woman_shrugging::blush:

6 kedvelés

Paraszt gyerek vagyok és volt arról a vidékről ahol Zolika él feleségem is :grinning_face:

3 kedvelés

Volt kérdés is? :grin:

5 kedvelés