Keverés - Trafikosan

Sziasztok!

Amióta világ a világ, én 1Liter alapléhez adtam mindig 60ml aromát és azt érleltem, de most ugye már csak alaplét aromával tudok rendelni hála nektek nikotin nélkül.

Na most én 3mg \ ml nikotinnal beérem.

A trafikba mit kell majd keressek és mennyit kell vegyek belőle? Ezer éve nem jártam trafikban ez most nekem így új lesz.

Köszönöm a segítséget.

2 kedvelés

Szia!

Biztos, hogy “nekünk” köszönhető, hogy nikotin nélkül tudsz már csak alaplevet vásárolni?

Egyébként 1 liter kész nikotinos alapléhez 850ml alaplé és 15x10ml-es 20mg/ml-es nikotin booster kell, hogy 3mg/ml legyen a végeredmény.

6 kedvelés

Igen, ezt a részt én sem tudtam értelmezni. Eskü, a héten sehol semmit se szankcionáltam :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Szia, a trafikokban többnyire ezt árulják, mint kiderült 70PG/30 VG összetétellel. De azért kérdezz rá vásárlásnál.

Valamint a számolást itt tudod elvégezni:

4 kedvelés

Én meg inkább nem is írok semmit . ., hogy miért :joy: és kinek hála

Gondolom úgy gondolta a szerző kolléga, hogy hála nekünk legalább azt tud rendelni . :heart_eyes::joy:

3 kedvelés

Lehetséges.:ok_hand:t2:

4 kedvelés

:smiley: jaj bocsi most olvasom vissza tényleg félreérthetően fogalmaztam, nektek köszönhető hogy legalább még tudok rendelni újra, mert itt olvasgattam. Bocsi :smiley: @tibor_balogh @gangsta_gergo @Angel31 @Zoli76

5 kedvelés

Ha esetleg érdekes lehet számodra, a dohánybolt alternatíváját ebben a topic megbeszélték már a kollégák.

4 kedvelés