Előszőr is, bocsánat, ha rossz témakört jelöltem meg, ismerkedem még csak a számomra kaotikusnak tűnő oldallal. A kérdésem az lenne, hogy honnan érdemes most készüléket vásárolni? Ismertek e esetleg olyan dohányboltot, aminek jobb a felszereltsége van vape cuccok terén Budapesten. Évekkel ezelőtt letettem az ecigizést, és amikor visszatérnék, látom hogy a webshopok. nos… . Régebben is paráztam online rendelni, mostmár főleg nem mernék, ismerve a szerencsémet.
Helló!
Ha játszik az ún. használt is, nézzél szét a Bazárban itt az oldalon.
Ált. külföldi oldalakról szoktam-szoktunk készüléket venni.
Nem utolsó sorban a nagy kérdés,: mennyi rá a keret anyagilag.?
Köszi a választ, én amennyiben lehet maradnék az újnál Kereten nem igazán gondolkoztam. Korábban volt egy geekvape aegis Q-m, és maradnék a hasonló MTL-es kialakitású eszközöknél. (60 euró környékéig? de ez változhat :D)
Szia ahogy a kolléga már említette itt az oldalon találsz a bazárban és az adok veszekben is nagyon jó keszülékeket.
Bátran merem ajánlani ,mert itt én csak korrekt előadókkal találkoztam .
Sajnos Magyarországon élünk és itt nincsenek fizikai sőt semmien shoppok .. ,ha esetleg nem okoz gondot az utazás akkor a szlovák oldalon Párkány és Komárno lehet a célpont , ott vannak vape shopok .
Köszi neked is a tippeket sajnos az utazás autó nélkül kicsit kellemetlen. De reméltem, hogy mivel traffikok árusithatják, igy valami elfogadhatót lehet is találni náluk
Igen, így nehézkes a helyzet. Ahogy a többiek is írják a Vaperina bazárban vagy az Adok-Veszek -ben lenne érdemes szétnézned ha jó készüléket szeretnél.
Azt tudni kell a Dohányboltos készülékekről, hogy nem feltétlen a minőséget képviselik, viszont árban pedig legtöbbször prémium kategóriát is megszégyenítik.
A használt e-cigi nem jelenti azt, hogy rossz, sőt a Vaperek általában nagyon vigyáznak a cuccaikra, így amikor az tovább kerül szinte ugyanolyan állapotban van legtöbbször. Ez eléggé megszokott dolog a közösségben, hogy vándorolnak a készségek. Nem kell tőle félni.